adi dma Postat Februarie 8, 2011 Partajează Postat Februarie 8, 2011 Va salut vitara mea cabrio e inscriptionata cu aceste cuvinte si mar interesa daca stie cineva de ce e asa sau e doar o bagatela ca eu nu am observat nimic deosebit :banana:top Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudordodo Postat Februarie 9, 2011 Partajează Postat Februarie 9, 2011 Re: Vitara "Top Two" ?stiti ceva de modelul asta? Salut Baga niste poze! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Februarie 9, 2011 Partajează Postat Februarie 9, 2011 Re: Vitara "Top Two" ?stiti ceva de modelul asta? Vitara Top Two este o asa-zisa serie limitata de vitare comercializate in germania, care au iesit din fabrica cu acea prelata alcatuita din doua parti. Este un "praf in ochi", este in principiu exact aceeasi masina dar are acel model de prelata. Fix Pix. 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kokane Postat Aprilie 6, 2011 Partajează Postat Aprilie 6, 2011 Re: Vitara "Top Two" ?stiti ceva de modelul asta? adica...acel bikini top? are cineva schemele de la un bikini top? pentru partea din spate ma intereseaza foarte mult. si sistemul de fiare din spate. cineva? careva? undeva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi dma Postat Aprilie 7, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2011 Re: Vitara "Top Two" ?stiti ceva de modelul asta? dar poti sai pui prelata dintro bucata ca nu e nici o problema :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kokane Postat Aprilie 7, 2011 Partajează Postat Aprilie 7, 2011 Re: Vitara "Top Two" ?stiti ceva de modelul asta? nu nu. am un proiect ambitios si vreau neaparat sa fie prelata fara partea de deasupra soferului. si sa se rabateze si sa fie si bine inchisa. nu de alta dar nu vreau sa fac piscina in masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate