john Postat Februarie 9, 2011 Partajează Postat Februarie 9, 2011 un prieten are probleme cu o statie STORM ..... nu il aude nimeni ..... am nevoie de o recomandare unde sa se duca sa remedieze problema .... de preferat in zona de nord Bucuresti multumesc Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Februarie 10, 2011 Partajează Postat Februarie 10, 2011 Re: statia nu merge In primul rand sa intrebe de unde a cumparat-o. Vanzatorii asigura, de obicei, si service sau macar il pot indruma catreun servce bun. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Februarie 10, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2011 Re: statia nu merge mi a trecut si mie prin cap chestia asta .... da' am renuntat pt ca e cumparata second .... deci , chiar nu stie nimeni pe cineva care sa poata sa i dea de cap unei staii STORM ? ..... Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Februarie 10, 2011 Partajează Postat Februarie 10, 2011 Re: statia nu merge Salut, pai daca nu-l aude nimeni, pot fi 2 treburi( cred eu ) ori nu emite statia, ori nu merge microfonul, nu puteti incerca cu al microfon?? Daca nu-i de la microfon, e treaba de service. Bafta!:h5 Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Februarie 10, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2011 Re: statia nu merge ca sa folosesc o expresie consacrata .... mai repet inca odata ce va cer : am nevoie de o recomandare unde sa se duca sa remedieze problema .... de preferat in zona de nord Bucuresti Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Februarie 10, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2011 Re: statia nu merge hai fratilor, chiar nu mi recomanda nimeni unde sa pot verifica/repara o statie ???? Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tomitza Postat Februarie 10, 2011 Partajează Postat Februarie 10, 2011 Re: statia STORM nu merge - caut depanator ! Incearca la nea Barbone 0721185500 un mare meserias 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Februarie 10, 2011 Partajează Postat Februarie 10, 2011 Re: statia STORM nu merge - caut depanator ! Babone e posibil sa te poata ajuta. Te rog sa eviti up-urile la fiecare cateva ore pe viitor. Daca cineva te va putea ajuta o va face. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Februarie 11, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2011 Re: statia STORM nu merge - caut depanator ! Incearca la nea Barbone 0721185500 un mare meserias multumesc de recomandare , chiar foarte meserias omu, tot respectul !!! @atar scuze ca am fost mai insistent , da' eram un pic presat de timp .... se poate inchide , multumesc Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate