trooper Postat Ianuarie 19, 2008 Partajează Postat Ianuarie 19, 2008 http://www.gwtec.de Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 19, 2008 Partajează Postat Ianuarie 19, 2008 Re: un e-shop interesant www.gwtec.de Preturile nu sunt rele. Cel putin la anvelope au preturi bune la ce m-am uitat eu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 19, 2008 Partajează Postat Ianuarie 19, 2008 un snorkel ptr modelul meu de masina la nissan4x4 sau la traco e 270 euro .... la astia e 409 euro @max ... gume mai ieftine cum are' imparatul de la sibiu' nu exista ...!!!!!! cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Ianuarie 19, 2008 Partajează Postat Ianuarie 19, 2008 @max ... gume mai ieftine cum are' imparatul de la sibiu' nu exista ...!!!!!! :grin: we all know this, more or less :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 19, 2008 Partajează Postat Ianuarie 19, 2008 un snorkel ptr modelul meu de masina la nissan4x4 sau la traco e 270 euro .... la astia e 409 euro @max ... gume mai ieftine cum are' imparatul de la sibiu' nu exista ...!!!!!! Un set de 4 bucati SuperSwamper TSL\SX de 38"x12,5x15 la 1268 de euro ar fi scump? Nu prea cred. Nu stiu cu cat le-ar putea aduce Gabi dar fata de preturile pe care le-am vazut eu pana acum in Romania astea chiar sunt ieftine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Ianuarie 23, 2008 Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 da si arata f bine si eu as comanda 4 gume forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate