bobos Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 Salutare.In urma cu cateva zile am achizitionat in contul unei datorii un LAND ROVER fara acte.Masina a fost inmatriculata in ITALIA iar actele au fost pierdute.Intrebarea mea este daca pot afla anul de fabricatie si cate ceva despre masina dupa seria de sasiu.SALL3AAG2AA152031 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mozo Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 Re: LAND ROVER fara acte ce model de land rover, daca o dai in ce bani o dai ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maramu Postat Februarie 12, 2011 Partajează Postat Februarie 12, 2011 Re: LAND ROVER fara acte Land Rover VIN checker Decoding SALL3AAG2AA152031 Region S Europe Country A United Kingdom Manufacturer L British Leyland / Land Rover Model L3 Range Rover Classic Wheelbase A 100" Body type A Truck Cab, Soft Top or Hard Top (Utility Body) Engine G 2.25-litre, 4-cylinder Diesel Steering / Transmission 2 LHD, 4-speed Model year A 1983 - 1984 ish... Assembly location A Solihull, UK Serial number 152031 cam asta am gasit eu.expertii sa se dea cu parerea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobos Postat Februarie 13, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2011 Re: LAND ROVER fara acte Multumesc mult.Asa banuiam si eu ca este dar nu stiam exact.masina are probleme la sasiu pe spate in rest este functionala.de vandut se vinde .astept un prieten sa vina sa o vada. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabrieldima Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 Re: LAND ROVER fara acte Salut , cat costa masina si unde se poate vedea ? eventual da mi un apel la 0731508518 for all the cars i loved before ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 Re: LAND ROVER fara acte Deschizi topic la vanzari auto daca masina este de vanzare. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate