Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pickup

Vizitator mc

Postări Recomandate

Eram plecat ca sa ii dau jos hard top-ul. Si sa o spal...a doua oara azi...:grin:

Are suporti de antena pe ambele parti. In dreapta e cel pentru antena VHF.

Autocolante...hmm...cat de curand dar vor fi mai mari... :grin:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 72
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Vizitator gordan1

Felicitari pentru masina si sa o stapanesti sanatos!

Crede-ma nu o sa regreti ca ai cumparat-o. E foarte ingrijita, Miron are grija de masini stiu din proprie experienta ca am cumparat si eu de la el Passatul si chiar nu-mi pare rau.

Link spre comentariu

Vizitator Jimny

acum mi s-a elucidat si mie misterul...nu intelegeam de ce are Max la avatar masina lui Miron.N-as fi crezut ca o va vinde vreodata pt ca e o bijuterie!

Felicitari Max!sa o conduci sanatos!

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...
Vizitator sweeper

Re: Pickup

Nene ce gume ai pe ea?

BFG MT 33"X10,5X15

Si ce kit de inaltzare? Cred ca fac o prostie si-mi comand un Total Chaos Caddy...

Link spre comentariu

Nene ce gume ai pe ea?

BFG MT 33"X10,5X15

Si ce kit de inaltzare? Cred ca fac o prostie si-mi comand un Total Chaos Caddy...

Kit de inaltare full de la OldManEmu.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator sweeper

Ok, ultimele intrebari si te las in pace :) :

1. Cat/cum ai decupat aripile sau le-ai schimbat? Daca da, unde?

3. Ce model de flares sunt alea?

Link spre comentariu

Ok, ultimele intrebari si te las in pace :) :

1. Cat/cum ai decupat aripile sau le-ai schimbat? Daca da, unde?

3. Ce model de flares sunt alea?

Aripile nu sunt decupate deloc.

Xenon fender flares, din America.

Do everything prepared!
Link spre comentariu

• 6 luni mai târziu...

Salut Max! si celorlalti baieti din club. Tocmai mi-am luat o Toyota pickup, cabina simpla, motor 2,4 benzina, cam ca a ta insa nu stiu prea multe despre aceasta masina si tare as vrea sa aflu mai multe ...poate ma ajuti tu. Cred ca sti masina pentru ca sunt putine in Bucuresti: albastru-galben, chit inaltare, bull bar si aparatoare stopuri galbene, troliu, etc.....am cumparat-o din Vitan si pana acum merge OK...inca nu a cedat nimic.Rotile sunt 33/12.5/15 si cam topaie pe drum dar nu stiu exact ce presiune trebuie (acum am 1,8 bar). Poate ne intalnim sa le facem cunostinta si lor ce zici? :W :h5

Link spre comentariu

Alegros s-a referit la mine.

Felicitari pentru achizitie. :bravo

Chestia e ca eu sunt din Baia Mare asa ca nu stiu toate masinile din Bucuresti. :grin:

Dar iti stau la dispozitie aici pe forum daca ai nevoie de informatii despre ea.

Numai bine, :h5

Link spre comentariu

:) Da, inca nu am studiat profilurile, nici nu stiu cum ar trebuii sa-mi fac o prezentare sumara pe forum...oricun cert este ca sunt foarte incantat de masinuta fapt pentru care nu m-am mai dat jos din ea de cand am luat-o desi mai am cateva dar de alta clasa. Scopul pentru care am luat-o initial a fost sa-mi pot duce cainii in parc fara sa-mi distruga masina (am doi ciobanesti:unul carpatin si unul mioritic si cam au rau de masina asa ca varsa non stop pana la destinatie), sa duc gunoiul menajer la Glina (pentru ca unde mi-am facut eu casa inca nu exista o firma de salubrizare), sa mai transport unele materiale voluminoase necesare pe la curtea omului si intr-un viitor apropiat sa-mi car si un ATV sau un enduro pe la munte. Dar la cum este facuta pot face si ceva excursii of-road mai hard decat cu un Santa-Fe sau un Range Rover de care cred ca mi-ar fi mila sa le inoroiesc pe coclauri. Asa ca baieti daca sunteti dispusi sa acceptati un novice in grupul vostru dar care vrea sa invete si sa si participe la iesirile voastre in teren....va stau la dispozitie.Pentru inceput puteti sa ma lamuriti si pe mine care este presiunea optima din pneuri ca sa nu mai topaie pe macadam? (33/12,5/15).Multumesc!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare