tudorchindea Postat Februarie 14, 2011 Partajează Postat Februarie 14, 2011 Salut, Vreau sa imi iau un pick-up sa fac camping cu familia pe coclauri, dupa ce am analizat un pic a ramas sa aleg intre Hilux si Amarok. La Amarok ma atrage spatiul interior (locurile din spate), se zice ca sta bine pe asfalt, totusi multi dintre cei pasionati de offroad se indoiesc ca ar putea sa "egaleze" pe Hilux (in offroad) Fiind mai nou in domeniu, m-ar ajuta niste sfaturi (ce face Hilux atat de bine fata de Amarok). Stiu ca Amarok e mai noua, probabil putini ati mers cu ea, dar as profita de experienta voastra pentru sfaturi Multam, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Februarie 14, 2011 Partajează Postat Februarie 14, 2011 Re: Hilux vs Amarok Fara sa cunosc vre unul dintre modelele acceptate spre dezbatere la un mic search pe youtube uite ce am descoperit: R8KmD1QRN8g VA0oWwLUAAo NciF70dtPNQ 4p1Pk-lDYxY Dar daca discutam de un pick-up pentru camping cred ca indicatiile nu pot decat sa intareasca mai mult ca sigur o idee deja conceputa si poate in mare parte pe gust di design, ca pana a urma dicutam de aceeasi clasa de masini si nu sunt diferente mari intre ele. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Februarie 15, 2011 Partajează Postat Februarie 15, 2011 Re: Hilux vs Amarok Daca analizam putin faptele Hilux are o traditie destul de indelungata si mult mai putina electronica in schimb Amarok ........e si plin de electronica si asta nu e de dorit in off road. Pe Amarok fiind asa nou nici nu-l poti accesoriza, upgrada, customiza ca pe Hilux. Succes in alegere. Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Februarie 15, 2011 Partajează Postat Februarie 15, 2011 Re: Hilux vs Amarok Evident ca un posesor de Hilux nu are ce sa zica obiectiv. Asa din presupuneri toti suntem profesori. Nu zic ca Hilux nu e capabil dar depinde si de necesitatile tale . Daca preferi confort mai mare onroad atunci Amarok cred ca ar fi mai indicat. In plus eu nu cred sa se faca de ras nici in off , cel putin nu cred ca mergi la trial cu el. In fine nu ramane decat sa incerci ce poate fiecare dintre ele bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costel.c Postat Februarie 15, 2011 Partajează Postat Februarie 15, 2011 Re: Hilux vs Amarok Ai aici un link cu pareri legate de VW Amarok ale celor care au facut drive test cu el. Sunt chiar si cateva filmulete... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?58499-Test-drive-cu-noul-Volkswagen-Amarok&highlight=amarok Sper sa te ajute! Suzuki Swift 1.5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robidesign Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: Hilux vs Amarok Amarok ai putea sa il compari mai mult cu Navara(vezi electronica din ele; nici navara nu are maneta la reductor). Si L200 da un pic catre ele. Despre Ford nu pot sa spun prea multe ca nu am prea avut tangenta cu el. Toyota este un pick-up... adica un pick-up este facut pentru a fi pus la lucru, nu are zic eu multa electronica. Acuma depinde ce vrei tu sa faci cu masina. Pentru picnicuri si iesiri cu familia probabil ca este bun si Amarok cu toate ca eu as alege o masina la care gasesc kituri de inaltare, bari etc. Daca mai vrei pareri despre hilux te pot ajuta. Cat ca si comparatie parerea mea este ca Navara este prea joasa si prea lata si are prea mare distanta intre roti iar cu L200 am auzit ca au cam fost probleme cu planetarele si cu una alta. Despre Ford si Amarok nu pot spune nimic ca nu am mers cu ele. Sper sa faci o alegere buna. Succes!:cl Don't hate the player, hate the game! Toyota Hilux Vigo 3.0 D4D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzimm Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Re: Hilux vs Amarok o dovada incontestabila pt hilux ai aici http://www.evz.ro/typo3temp/pics/03_Libia_Reuters_ac36993d7c.jpg audi a4b8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Re: Hilux vs Amarok Parerea mea: Hilux este facut de cand ma incaltam eu cu fesul si-mi trageam ciorapii peste fund. Fabricanti au traditie si experienta la acest gen de masini. Fara dar si poate daca as avea posibilitatea as alege Hilux in fata Amarok-ului. Dar este pararea mea, Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danutlupu Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 Re: Hilux vs Amarok Si a mea. Daca as castiga sau as primi cadou un Amarok sau o Navara masina noua, i-as face poze, as pune prelata pe ea si as scoate-o la vanzare urgent fara sa merg macar cu ea; gasesc eu un macho-boy care vrea o masina mare de oras cu care sa agate pipite in cluburi. De cate ori ma vad in oglinda imi zic ca trebuie sa slabesc ca arat ca dracu, dar macar am un cap frumos ca am ales Hilux :br:banana:h5 1 danutlupu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 Re: Hilux vs Amarok De cate ori ma vad in oglinda imi zic ca trebuie sa slabesc ca arat ca dracu, dar macar am un cap frumos ca am ales Hilux :br:banana:h5 :ha::ha::ha: :br imi place cum gandesti:ha: Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicu p Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 Re: Hilux vs Amarok hilux are multe posibilitati de accesorizare si mai putina electronica(a mea nu are electronica de loc si imi este foarte bine) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 Re: Hilux vs Amarok Salut, Vreau sa imi iau un pick-up sa fac camping cu familia pe coclauri, dupa ce am analizat un pic a ramas sa aleg intre Hilux si Amarok. La Amarok ma atrage spatiul interior (locurile din spate), se zice ca sta bine pe asfalt, totusi multi dintre cei pasionati de offroad se indoiesc ca ar putea sa "egaleze" pe Hilux (in offroad) Fiind mai nou in domeniu, m-ar ajuta niste sfaturi (ce face Hilux atat de bine fata de Amarok). Stiu ca Amarok e mai noua, probabil putini ati mers cu ea, dar as profita de experienta voastra pentru sfaturi Multam, Si pe la ce concluzie ai ajuns dupa ce ai citit pe aici? Catre ce te vei indrepta cu achizitia? :wink: S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudorchindea Postat Aprilie 3, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2011 Re: Hilux vs Amarok Si pe la ce concluzie ai ajuns dupa ce ai citit pe aici? Catre ce te vei indrepta cu achizitia? :wink: S-auzim de bine Pai initial aveam o preferinta pentru Amarok pentru confort, stabilitate pe sosea, consum mai mic, taxe mai mici, volum interior mai mare si asteptam niste argumente puternice in favoarea lui Hilux; am primit niste "glume" de raspunsuri, "ce tare sunt ca am ales hilux" , "amarok e pentru agatat la club", "daca as primi un amarok cadou l-as vinde sa-mi iau un hilux" niste poze cu ceva libieni care se duc cu hilux la "lupta"... Deci daca or fi argumente serioase pentru Hilux, cu siguranta nu sunt pe aici Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Aprilie 3, 2011 Partajează Postat Aprilie 3, 2011 Re: Hilux vs Amarok :ha::ha::ha: :br imi place cum gandesti:ha: Dar cand a luat HILUX-ul se fabrica AMAROK....? Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudorchindea Postat Aprilie 3, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2011 Re: Hilux vs Amarok am primit totusi si cateva raspunsuri mai rationale si mai neutre (inteleg si eu ca amarok abia a aparut si poate nu e asa de usor de analizat) si le multumesc celor care mi-au trimis acele raspunsuri peste tot pe unde am citit amarok e vazut ca mult mai bun decat hilux pe sosea (unde, realist, il voi folosi 90% din timp), si vroiam doar sa aflu ce nu poate sa faca, fata de hilux, in offroad. o sa pun si un caiac destul de lung si de greu pe el, plus o maggiolina (100-150kg) , mers pe autostrada, si ma interesa si stabiitatea in aceasta situatie. trag concluzia ca Hilux nu e foarte stabil Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danutlupu Postat Aprilie 13, 2011 Partajează Postat Aprilie 13, 2011 Re: Hilux vs Amarok In mare Hiluxul a avut timp sa-si dovedeasca fiabilitatea si ce stie in teren, masinile noi gen Navara, Amarok isi incearca cota de piata precum marea cu degetul. Dupa cativa ani iti poti face o parere obiectiva despre fiabilitatea acestora, pana atunci nu poti decat sa fii impresionat de dotarile extra si aspect. Dupa ce incepe sa cada cate o piesa doua si se astepta in service cu saptamanile sau lunile timp in care mecanicii fac practica pe masina si pe nervii tai, ai sa-ti dai seama ca ai fost un cobai, cumparator de teste, formator de parere pentru altii sau cum vrei sa-i spui, adica ti-ai luat masina abia aparuta ca sa vada producatorii hibele pe nervii si banii tai. Nu uit campania promo la Nisan Pathfinder, o masina de teren ultrainteligenta care s-a dovedit un mare esec tocmai din cauza electronicii. Eu la o masina de teren ma bucur in primul rand daca e fiabila si nu ma lasa la greu, adica pot merge pe orice drum forestier. Altii vor sa mearga pe sosea comod si sa le incapa bagajele, va recomand o duba. 1 danutlupu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicu p Postat Aprilie 13, 2011 Partajează Postat Aprilie 13, 2011 Re: Hilux vs Amarok Asa este. Amarok pare prea pretioasa sa o bagi in noroi si sa o zgarii prin maracini Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davidco_m Postat Iunie 21, 2011 Partajează Postat Iunie 21, 2011 Re: Hilux vs Amarok Va salut pe toti fanii toyota,va rog sa nu va suparati dar am cateva argumente foarte solide pt Amarok: cuplu imens:400 nm pt motorul biturbo 2.0 163 cp consum mediu aprox. 8L/100 km/h impozit foarte mic sub 2000 cm3,Rca sarcina tractata 2800Kg cea mai mare suprafata de incarcare spatiu interior mai mare ergonomic si confortabil Norma de poluare Euro 5 sarcina utila intre 950 si aproape 1200 kg diferite variante de echipare +optionale de fabrica(personalizare) deja sunt destui carosieri pt accesorii si vor fi din ce in ce mai multi. Masina aceasta a fost facuta sa bata Hilux nu Navara sau L200:grin: VW are experienta in masini 4x4 ,ar trebui sa stiti ca in urma cu ceva vreme a avut un produs comun cu Toyota modelul TARO. VW are foarte multe modele cu 4MOTION pe ele +participari la competitii (Touaregul la DAKAR care difera mult fata de masina de serie,AMAROK a fost masina de asistenta). Pe utilitare(T urile) are 4Motion si diferential blocabil de cand lumea . Am prieteni vanatori care au tot felul de masini inclusiv pick-up si au recunoscut ca toyota hylux bate orice pick-up(fara suparare) dar asta pana sa apara Amarok.Momentan la noi sunt foarte putine unitati vandute din lipsa de stocuri si nu poti face o comparatie foarte obiectiva dar va recomand sa intrati pe google.ar si sa cautati amarok vs hylux.Nu trebuie sa stii foarte bine spaniola(sau poti folosi google translate) ca sa vezi ce pareri au cei de acolo despre masina(se vinde de aprox.1 an jumate +- ) mai ales cei care au avut Hylux si au cumparat acum Amarok Maine va pun un scan comparativ cu cele 2 masini(CP,consum,dimensiuni,sarcini etc) Nu am idee inca ce NU se poate pune pe masina dar sunt sigur ca se va rezolva situatia.In legatura cu electronica va dau dreptate :nu poate umbla oricine la ea din lipsa de informatii si experienta,probabil nici dealerii autorizati nu sunt scoliti 100% momentan dar au avantajul ca primesc solutii online de la fabrica. Pentru mai multe detalii va stau la dispozitie :) ''invingeti-va teama '' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danutlupu Postat Iunie 21, 2011 Partajează Postat Iunie 21, 2011 Re: Hilux vs Amarok Va salut pe toti fanii toyota,va rog sa nu va suparati dar am cateva argumente foarte solide pt Amarok: Frumoasa poezie ne-ai recitat inca de la primul tau post:brDar faptul ca esti vanzator de masini (si nu era greu sa ne dam seama chiar daca nu ne spuneai in prezentarea ta) face ca parerea ta sa fie foarte subiectiva si fara valoare mai ales povestea in care vanatorii schimba Hilux-ul cu Amarok-ul; asta e exact ca zicala cu cioara de pe gard. O intrebare, cat crezi ca duce un motor de 2l cu un cuplu imens din care se storc 163 cai montat pe o camioneta care are sarcina utila de peste 1 tona ? S-a schimbat fizica si nu eram pe faza? Eu cred mai degraba odata cu Amarok s-a perfectionat trendul din ultimii ani si anume accesorii ochioase si fiabilitate minima pentru rulaj mare de piese si manopera multa. Un pustan fara experienta ce prefera gadgeturi poate va fi tentat de asa o masina; un om serios la locul lui si cu inima mare va avea in Hilux si o sufa sa-l scoata si pe ala cu Amarokul din necaz:h5 1 danutlupu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davidco_m Postat Iunie 21, 2011 Partajează Postat Iunie 21, 2011 (editat) Re: Hilux vs Amarok Frumoasa poezie ne-ai recitat inca de la primul tau post:brDar faptul ca esti vanzator de masini (si nu era greu sa ne dam seama chiar daca nu ne spuneai in prezentarea ta) face ca parerea ta sa fie foarte subiectiva si fara valoare mai ales povestea in care vanatorii schimba Hilux-ul cu Amarok-ul; asta e exact ca zicala cu cioara de pe gard. O intrebare, cat crezi ca duce un motor de 2l cu un cuplu imens din care se storc 163 cai montat pe o camioneta care are sarcina utila de peste 1 tona ? S-a schimbat fizica si nu eram pe faza? Eu cred mai degraba odata cu Amarok s-a perfectionat trendul din ultimii ani si anume accesorii ochioase si fiabilitate minima pentru rulaj mare de piese si manopera multa. Un pustan fara experienta ce prefera gadgeturi poate va fi tentat de asa o masina; un om serios la locul lui si cu inima mare va avea in Hilux si o sufa sa-l scoata si pe ala cu Amarokul din necaz:h5 Te salut I-mi cer scuze daca s-a inteles ca vanatorii au schimbat hilux pe Amarok pt. ca nu este asa..poate nu m-am exprimat bine dar eu inteleg de mai sus si asta am vrut sa spun ca-Hylux intradevar era cel mai bine cotat! in lipsa modelului Amarok!Inca este prematur sa ne dam cu presupusul care este mai buna indiferent ca este vorba de on road sau offroad,de aceea am sugerat sa intrati pe site-uri din Argentina sa cititi comentariile diverselor articole care compara cele doua masini ,nu trebuie sa ascultati parerea mea (poate fi subiectiva desi eu prezint doar avantajele modelului meu nu defectele de la hilux) ci parerea celor care sunt acolo peste oceane si au avut timp sa o testeze in diferite conditii.Cat despre fiabilitatea motorului nu am ce sa-ti spun decat ca sunt altii care pot confirma faptul ca la autoutilitare sunt alte rapoarte de transmisii decat la autoturisme de ex. pe T5 poti avea o sarcina pana la 1,4 tone la aceeasi cap. cil,eu pot sa-ti spun ca nu am avut nici un golf,touran,sharan cu motor de 1,4tsi 140 cp sau tfsi de 170 cp care sa crape sau sa fie cu vreo problema!!!Cand au iesit motoarele astea toata lumea a inceput sa strige ca se topesc injectoare,crapa furtune si turbouri etc.La fel pe vechiul T5 cu motor de 1,9 TDI 102 cp au fost foarte putine probleme comparativ cu cele de 2,5 136 cp!Fizica nu s-a schimbat inca dar stiinta a evoluat!Eu personal am condus masina si pe sosea si inafara,pot sa spun ca pe sosea ii mananca pe toti (gama pick-up)fara drept de apel,la design la fel (calitatea materialelor este superioara celorlalte cu toate ca nici la Amarok nu este grozava:grin: ).In offroad nu am reusit sa-mi fac inca o parere foarte clara(obiectiva )dat fiind ca era una din cele 3 care se plimbau prin rotatie prin tara cu gume de vara .Sunt curios sa testez una cu BFGAT macar pe ea.Dupa mine din ce am citit de vreo luna de zile pe net ,youtube si alte surse cred ca as cumpara un Troller sau cum se numea masinuta care mi-a atras atentia!sau mai este un filmulet in rusia cu ceva asemanator unui IMS care tracteaza Hilux si Landcruiser prin rauri.Depinde ce se vrea de la masina care vrei sa o cumperi,nu am bani de Amarok dar cu siguranta as cumpara unul sau un Tiguan daca s-ar putea inalta putin ,numai ca sunt foarte scumpe pentru bugetul meu ca sa nu mai vorbim ca poti modifica si touaregi V10 sau W12 daca te tine buzunarul si vrei cap cil .Nici o data nu o sa fie vreo masina cea mai buna pentru toata lumea!Intotdeauna va fi alta care face treaba mai bine pe un anumit segment decat cea mai vanduta din gama,cea mai vanduta indeplineste mai multe dorinte cumulat. O seara placuta PS scopul meu nu este sa vand VW pe forum,m-am inscris pt. a acumula cunostinte pt. a putea lua o decizie corecta in ceea ce ma preocupa momentan:achizitia unui model care se preteaza la offroad (merg la peste si in zone greu accesibile) si are costuri de intretinere mici inclusiv impozite, rca,consum la un pret pana in 5000 Euro(ca nu vreau sa arunc mai multi pe un hobby). @danutlupu(ti s-ar potrivi un Amarok dupa numele care-l porti) mai bine da-mi un sfat in ceea ce ma preocupa momentan :) am vazut ca sunt unele modele consacrate (Patrol,Pajero etc) dar nu pot sa ma decid inca pe vreuna(vad ca sunt probleme destul de multe cu ele),merita efortul sau ma orientez pe Vitara,Samurai si astea mai mici? Multumesc anticipat Editat Iunie 21, 2011 de davidco_m ''invingeti-va teama '' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Iunie 21, 2011 Partajează Postat Iunie 21, 2011 Re: Hilux vs Amarok Parerea mea este ca o masina de teren trebuie comparata cu alta in primul rand dpdv al fiabilitatii si performantei in teren cat si posibilitatii de upgrade si in plan secund dpdv al performantelor scrise pe hartie( gen 400nm sau 163cp la un motor de 2.0). ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davidco_m Postat Iunie 21, 2011 Partajează Postat Iunie 21, 2011 Re: Hilux vs Amarok Parerea mea este ca o masina de teren trebuie comparata cu alta in primul rand dpdv al fiabilitatii si performantei in teren cat si posibilitatii de upgrade si in plan secund dpdv al performantelor scrise pe hartie( gen 400nm sau 163cp la un motor de 2.0). Corect Dar cele doua masini nu sunt exclusiv pt. teren! asa ca trebuie facuta o medie sau cum am mai spus :fiecare trebuie sa vada ce pretentii are de la masina care vrea sa o cumpere.Inca nu se stie prea multe despre performantele si fiabilitatea in teren a Amarok ului Upgrade se poate face si inca destul de multe doar ca lumea nu este in tema momentan ;) Performantele pe hartie conteaza destul de mult ca sa stii de unde incepi ,conteaza si baza de la care vrei sa incepi. Acuma chiar sunt curios : ce poate face un hilux si un Amarok nu? ce avantaje are?dar concret ,obiectiv ? Pana sa-mi raspundeti voi o sa va spun eu parerea mea personala : Cred ca ambele pot sa faca cam aceleasi lucruri cu mentiunea ca:diferenta o face modul de comportare on road si celelalte lucruri marunte care le-am mentionat mai sus O seara placuta Mai vb maine ''invingeti-va teama '' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Duke Postat Iunie 21, 2011 Partajează Postat Iunie 21, 2011 Re: Hilux vs Amarok nu am avut nici un golf,touran,sharan cu motor de 1,4tsi 140 cp sau tfsi de 170 cp care sa crape sau sa fie cu vreo problema!!!Cand au iesit motoarele astea toata lumea a inceput sa strige ca se topesc injectoare,crapa furtune si turbouri etc.La fel pe vechiul T5 cu motor de 1,9 TDI 102 cp au fost foarte putine probleme comparativ cu cele de 2,5 136 cpdesi e usor offtopic, va zic si eu din (putina) experienta proprie: ~75k km cu golf V 4motion 150cp fsi, masina luata de noua: - cutie de viteze schimbata la ~25k km, 3 luni petrecute in service 'faimos'. pana atunci mersesem doar prin buc, ocazional dn1... - radiator spart, la prima pornire dupa 3 saptamani de neumblat cu ea - calculator de bord (se stricase 'beeper'-ul, a trebuit inlocuit cu totul) - alte mici maruntisuri (masca fata, etc) in total in 4 1/2 ani masina a stat vreo 6 luni prin service... si ~75k km subaru forester: - 2 becuri... pe asta in schimb nu prea l-am menajat... parca as alege hilux, dar recunosc ca sunt subiectiv... exista 10 tipuri de oameni: cei care inteleg binar si ceilalti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davidco_m Postat Iunie 21, 2011 Partajează Postat Iunie 21, 2011 Re: Hilux vs Amarok desi e usor offtopic, va zic si eu din (putina) experienta proprie: ~75k km cu golf V 4motion 150cp fsi, masina luata de noua: - cutie de viteze schimbata la ~25k km, 3 luni petrecute in service 'faimos'. pana atunci mersesem doar prin buc, ocazional dn1... - radiator spart, la prima pornire dupa 3 saptamani de neumblat cu ea - calculator de bord (se stricase 'beeper'-ul, a trebuit inlocuit cu totul) - alte mici maruntisuri (masca fata, etc) in total in 4 1/2 ani masina a stat vreo 6 luni prin service... si ~75k km subaru forester: - 2 becuri... pe asta in schimb nu prea l-am menajat... parca as alege hilux, dar recunosc ca sunt subiectiv... Ok se mai intampla dar motorul tau era de 2.0,vroiam sa scot in evidenta ca nu conteaza neaparat cap.cil! Toata lumea stie ca pe pasatii din 2005-2007 de 2.0TDI 140 cp au fost probleme cu carul dar pe cel de 1,9 TDI 105 cp aproape deloc! Imi pare rau ca ai tinut masina pe dreapta asa mult timp,din pacate se intampla in foarte multe locuri ''invingeti-va teama '' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Iunie 21, 2011 Partajează Postat Iunie 21, 2011 Re: Hilux vs Amarok Buna seara ! 400Nm nu este mult pentru un 2.0TT. Alde Citroen, BMW, Benz, au motorizari de 2.0 si cupluri catre 500Nm. Problema este un motor mic pus sa traga o masina mare. Rezultatul este de obicei consum mare si fiabilitate slaba. In rest, tot o apa si-un pamant sunt toate. Nici un papuc d-asta nu are ca cauta in teren greu, datorita consolelor mari si a ampatamentelor lungi. Sa traga o remorca cu doi cai sau sa care paie de pe camp la ferma, sau un palet cu borduri pe un santier, asta da, e altceva. Ca doar pentru asta au fost initial concepute, si de-aia se cheama utilitare. Si de obicei, utilul inseamna a avea strictul necesar ca sa-ti faci treaba. Iar fara electronica si jucarii comandabile la buton n-o sa mai gasiti masini de cumparat, a trecut vremea aceea. In mod normal, utilitarele ar trebui sa vina de noi gata zgariate si cu una-doua indoituri, plus o pereche de manusi, una de cizme, o pelerina de ploaie, vreo doua-trei chingi, o franghie si un girofar galben in bord, ca sa-si dea seama potentialul cumparator la ce e buna masina. Si in nici un caz cu chestii cromate/nichelate si jante de aliaj, ci de tabla neagra. Daca vrei show iti iei un low-rider cu jante de 32" sau mai stiu eu ce SLS AMG, daca vrei roaba pentru ca ai de lucru cu ea, iti iei utilitara. Marca chiar nu conteaza, ca tot mult costa s-o repari si tot cu pierderi mari o s-o vinzi. Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate