Andrei_vl Postat Iunie 21, 2011 Partajează Postat Iunie 21, 2011 Re: Hilux vs Amarok Davidco_m, poate ambele masini pot face acelasi lucru, dar nu cred ca ambele rezista aceeasi perioada de timp sau acelasi numar de kilometrii, in aceleasi conditii. Nu cred ca este la fel de important la o masina de teren( sa nu zic de off-road) sa se cupleze 4x4 de la buton, sa ai control al tractiunii, asistenta la urcare in rampa, la coborare, etc. la fel cum este sa fie fiabila si nu cred ca un motor de 2.0 care dezvolta 163cp sa reziste in teren ca unul mai mare ca si capacitate cilindrica si cu o putere egala sau chiar mai mica, iar acesta poate reprezenta un motiv bun in alegerea unei masini. Este doar parerea mea. ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danutlupu Postat Iunie 22, 2011 Partajează Postat Iunie 22, 2011 Re: Hilux vs Amarok @ davidco_m Si eu sunt pescar dar de crap si de asta mi-am luat Hilux, fiabilitate, performante off road si loc de bagaje. Cu locul e relativ, am vazut ca si asta e mic pentru cate bagaje am, dar oricum in bena acoperita cu hardtop se aduna ceva volum. Nu am pretentia ca sunt un bun cunoscator al masinilor 4*4 dar nu cred ca ai gresi cu nimic la un Patrol scurt, Toyota la fel Vitara sau de ce nu Samurai daca la spin ai doar o trusa mica si lanseta. Utilitara am, Hiluxul sta in curte degeaba, timp sa am sa merg la peste sau la munte. Amarok sau alte utilitare noi gen Navara nu mi-as lua decat dupa ce-si vor dovedi fiabilitatea, cu Navara e clar. Cum ORICE MASINA facuta in ultima vreme e numai de consum, din plastice proaste si piese care sa tina cat mai putin, sunt ferm convins ca Amarok-ul va cadea pe capete in primii 2-3 ani. Si motorul de 2,5 l de la Hilux a fost stors de putere de la 102, la 120 si acum la 144 ceea ce nu e de bine, m-am multumit cu varianta de 120 si chiar nu as vrea sa-l am pe ala de 144. Cat priveste consumul,e super decent maxim 8 l afara si 10 in oras. danutlupu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davidco_m Postat Iunie 22, 2011 Partajează Postat Iunie 22, 2011 Re: Hilux vs Amarok Buna Subscriu la cele scrise de Heavy D. @Andrei_vl ,@danutlupu -va trebui sa decida timpul fiabilitatea modelului si a motoarelor si oricum sa nu uitam ca astea din clasa pick-up nu sunt masini offroad dupa cum a descris Heavy D. @danutlupu mergem cate 2-3 minim la pescuit cu Musca Artificiala si avem destule bagaje si noi (wadersi,bocanci,haine de schimb etc) dar cred ca incap intr-un Patrol scurt. Sa inteleg ca ordinea ar fi :Patrol,ceva Toyota,Vitara,Samurai? ''invingeti-va teama '' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Iunie 22, 2011 Partajează Postat Iunie 22, 2011 Re: Hilux vs Amarok Doar asta spun: Cu Toyota faci 300.000km doar facandui minimu-l de intretinere(ulei, filtre...) dar totusi, inainte de a scoate o concluzie, sa vadem un Amarok cu kilometrajul acesta. Succes cu alegerea :wink:. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Iunie 22, 2011 Partajează Postat Iunie 22, 2011 Re: Hilux vs Amarok Ma bag si eu in discutie pentru ca am citit tot topicul cap coada si am senzatia ca pe parcurs s-a pierdut esenta. N-am condus nici Amarok nici Hillux. Am vazut insa ce poate un Hillux in teren, am vazut si serialul TopGear in care i s-a probat fiabilitatea si pot spune cu mana pe inima ca e o masina cu adevarat Heavy-Duty. Pe de alta parte conduc VW zilnic pe asfalt de cativa ani buni. Mai oameni buni, omul asta vrea o masina utilitara pe care sa o foloseasca la picknic, ce-i tot dati zor cu offroad-ul si cu fiabilitatea? El va merge 90% pe asfalt, posibil si cu familia, va cara multe catrafuse cu ea si foarte probabil in conditiile acestea si-ar dori ceva confort. Sunt la fel de sigur ca nu intentioneaza sa foloseasca masina 300k km deci probabil ca pune mai mult in balanta confortul decat fiabilitatea. Sunt aproape convins ca mai are in curte o masina made in Germany iar in aceasta masina de picknic ar dori sa regaseasca un pic din confortul si siguranta cu care s-a obisnuit deja (spune-mi daca ma insel?) :grin: O sa radeti de mine dar de fiecare data cand ma arunca Samuraiul in teren cu curu in schimbatorul de viteza sau ma da cu capul de geamul lateral mi-as dori totusi sa am macar 10% din confortul Golf-ului :ha: Dar eu il iubesc si asa oricum. Daca ar fi dupa mine as alege Amarok. :h5 1 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate