Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

A fost cineva in legiunea franceza?

SilenceDJ

Postări Recomandate

Re: A fost cineva in legiunea franceza?

Nu ma supar deloc ca ma faceti necopt asa si e , am 24 de ani si voi invata cat voi traii , din greselile mele , ale altora...Nu e un sistem pentru cei slabi de inima , si tocmai ca m-am saturat sa stau in sanul familiei si cand am nevoie de ei sa nu ma ajute ca de exemplu acum 3 ore cand trebuia sa ajung la doctor (sunt foarte bolnav cu gripa) si taicami-o imi zice ca nu mai are motorina , apoi futem-as in ele treburi... sa fiu nevoit sa sun prietenii sa ma duca findca nici nu pot sta pe picioare.

M-am cam saturat de astea , si vreau o viata a mea , lucrez 10 ore pe zi pt 6 milioane iar slujbele bune sunt foarte foarte rare si numai pilosii intra ori cu alte studii. Vreau sa fac ceva pt mine , asta e tot ce vreau

Never stop exploring
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 66
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Cone, du-te...te costa un Bilet de autocar sau de avion pana in Marsilia dus-intors (ca in 3 saptamani esti inapoi).

Cumnata-miu a fost asta vara cu mare drag si spor, si dupa 3 saptamani l-au dat inapoi, culmea, Caporalul care a decis asta era tot Roman, povestea era ca erau o groaza de racketi super bine facuti de 18-19 ani, si ii preferau pe aia, iar la testele fizice de recrutare care erau destul de dure, a trecut, dar au facut si o selectie dupa varsta...si acolo a fost respins.... l-au mai tinut 1 saptamana la curatenie ca sa ii dea bani de intors acasa...si asta a fost faimoasa lui experienta in Legiunea straina.

Deci, du-te ca e o experienta in plus si nu ai nimic de pierdut.

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

pai tinere, tu daca nu ajungi la spital singur, intr-un oras civilizat si pe lumina, fara sa te duca tata sau prietenii, cum crezi ca vei ajunge in jungla la un obiectiv dat? gripat, virusat, poate si impuscat? :ha:

pe la varsta ta, am mers la munca in tura de noapte, iarna, pe jos, pe ger de crapau pietrele, cu febra, dureri musculare, in cateva ore eram ud tot de transpiratie, insemnand blugi si pantaloni de trening grosi pe dedesubt, deci erau uzi blugii pe mine, si trebuia sa ies din cand in cand afara sa reglez niste presiuni... n-am avut concediu medical in viata mea, am lucrat de dimineata pana seara (chestie fizica, de dat din maini si catarat peste tot) cu criza de rinichi... legiunea aia era gradinita pt mine... :grin:

eu cred ca multi de pe aici au trecut la viata lor prin situatii critice, cel putin la offroad ... :wink: si au continuat mai departe...

oricum, esti simpatic... cred ca o sa-ti mai treaca putin supararile... vine si astenia de primavara... trece si asta...

eu iti urez bafta in gasirea unui loc in lumea asta mare si frumoasa, care sa te bucure si sa-ti ofere satisfactii. dar te atentionez: primul pas trebuie facut in interiorul tau, sa-ti lamuresti unele chestiuni existentiale, altfel risti sa umbli aiurea si fara folos. ba chiar sa-ti mai faci si o gramada de belele pe cap.

Link spre comentariu

Dragilor nu era problema ca nu pot ajunge la un spital , ma refer doar ca am fost dezamagit de cine ma asteptam mai putin, asta am vrut sa zic.

Never stop exploring
Link spre comentariu

Fara suparare, te plangi ca nu gasesti un job cu toate ca ai doua facultati. Am remarcat faptul ca ai terminat facultatea de comunicare, totusi exprimarea ta contine multe greseli gramaticale...Poate nu te-ai orientat catre ceva care sa te reprezinte.

Din punctul meu de vedere competitia in Ro pentru un job este mult mai subtire decat afara. Sunt in postura de angajator de tineri si iti spun ca procesul de cautare a unui angajat Ok este mai dificil decat iti dai seama.

Iar una dintre probleme apare din exagerarea abilitatilor personale: te consideri o persoana ordonata dar ai CV cu greseli, afirmi ca esti o persoana cu initiativa dar nu stii nici cu ce se ocupa firma la care ai venit, iti plac provocarile dar cand trebuie sa dai un test inainte de interviu nu raspunzi la telefon...

Editat de razvanutza
Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu

scuze ca ma bag si pe mine ma batea gandu dar asa ceva merita cand nu ai familie cand nu mai ai ce face pur si simplu si ai ajuns la disperare cea ce nu cred ca tu ai ajuns la disperare

am un prieten care l-am cunoscut dupa ce a venit din legiune nush cum era inainte de a pleca dar a cu este un om respectos copilaros si cred ca prost de da in gropi sincer in afara faptului ca manca gandaci pe acolo si multa disciplina si mai ales ca a vazut si el jungla sau mai stiu eu ce altceva nu faci in legiune ca la o adika te chinui 5 ani pentru ce pentru un salariu de 2 mi de euro pe luna si asta daca ai misiuni

deci nu se merita

scuze daca am mai facut geseli gramaticale nu ma criticati:top

Link spre comentariu

Intreb si eu, nu dau cu paru`:grin:

Unde ai facut armata? Sau poate nu ai livret...ar fi mai grav! Pe tine te dezamageste sistemul, ca ai 6 mil. salariul, dar cand o sa trebuiasca sa omori oameni pe 2-3mii de euro o sa fie mai bine?

p.s. incerca sa te descurci in `legiunea romana` de zi cu zi si dupa sa te dai cu francezii!

Fara suparare...incearca altceva:h5

Link spre comentariu

Nu a zis ca ma duc maine , deaia am deschis subiectul ca sa va cer parerea cu riscul de a fi facut nebun , copil sau altfel.

Razvanutza iti multumesc pentru mesajul tau sincer insa la comunicare nu te invata cum sa scrii gramatical , asta o faci la facultatea de litere si da , mai gresesc recunosc si nu sunt perfect.

Never stop exploring
Link spre comentariu

Nu a zis ca ma duc maine , deaia am deschis subiectul ca sa va cer parerea cu riscul de a fi facut nebun , copil sau altfel.

Razvanutza iti multumesc pentru mesajul tau sincer insa la comunicare nu te invata cum sa scrii gramatical , asta o faci la facultatea de litere si da , mai gresesc recunosc si nu sunt perfect.

tot nu ai raspuns daca ai facut satisfacut stagiul militar?!?

Link spre comentariu

Scuze Adi , nu am facut stagiul militar , am prins ultimul an cand era obligatoriu insa eram la liceu seral . Ulterior am vrut sa ma angajez insa nu vor sa auda de tine daca ai dosar penal.

Never stop exploring
Link spre comentariu

dupa 3 ani de proces mi-a dat 2 ani cu suspendare si 2 ani de incercare din care a trecut 1.5 ani de suspendare. In septembrie vor fi 2 ani dar va trebui sa mai stau 2 ani ca sa mi se stearga cazierul , respectiv anii de incercare.

Never stop exploring
Link spre comentariu

Pai hai sa privim si altfel lucrurile......

Nu stiu cum ti s-a intamplat beleaua, chiar nu mai conteaza si n-are rost sa o detaliezi, dar clar atunci, ceva ai gresit !

Gandeste-te ca varianta legiunii s-ar putea (eu sunt sigur de asta, dar e vorba de a intelege si tu.....) sa fie una proasta si sa constati cand te vei intoarce de acolo "om" (hmmmm....asta chiar n-am inteles-o cum poti sa iesi om dintr-o masinarie de invatat cum se ucid alti oameni....) ca de anii petrecuti acolo chiar sunt pierduti, multe porti ti se vor fi inchis deja ca doar " o data trece baba cu colacii" si nu vei mai avea nici astia 2 ani de gratie in care sa poti tu sa-ti dovedesti tie insuti ca aia a fost o greseala si pe care o depasesti facand ceva bun si bine pt tine !

Incepi intai prin a vedea "partea plina a paharului" sau conform filosofiei extremului orient, " sa vezi binele din orice rau ", care , crede-ma ca exista, si iti da o senzatie fantastica de satisfactie cand il gasesti......

Pana una-alta, mai (re)citeste poezia asta......

http://www.adamandtiffy.com/blog/if-by-rudyard-kipling

Link spre comentariu

Foarte frumoasa poezia , multumesc!

Am derapat intr-o curba si am lovit frontal o masina care circula din sens invers , eu cu parinti in masina...masina care nu avea asigurare obligatorie (nici nu stiam)nici nu era masina noastra. De atunci stiu clar , masinile si femeile nu se imprumuta niciodata.

Dar taicami-o a facut un serviciu unui prieten si au facut schimb de masini (dacie papuc si audi A4) ca sa isi duca ala ceva la tara si nu ne-a zis ca masina nu are ce trebuie :|

Acum trag dintr-o prostie cu inchisoare cu suspendare si vre-o 300 de milioane care trebuie sa ii inapoiez la asociatia de protectie a victimelor strazii.......Nu mi usor nici mie

Never stop exploring
Link spre comentariu

N-a zis nimeni ca prin ce treci e parfum !

Tot ce incercam toti sa-ti spunem e faptul ca ai toate resursele sa mergi cu fruntea sus mai departe si chiar intr-un mod profitabil !

Orice depresie d-asta e buna doar in masura in care te mobilizeaza sa mergi mai departe ! (sic, vezi ca si dintr-un kkt de depresie am scos ce e bun ? ), altfel e pierdere de vreme......mai bine te duci la sala de sport, face bine la tonusul fizic si prin asta la tonusul mental.......

Link spre comentariu

Pana acum, dupa 5 pagini de discutii nimeni nu a fost de acord iar din asta inteleg ceva.....

Chestia cu sala....e buna dar trebuie timp si bani. dupa 10 ore de munca la job ma duc la cadastru si mai stau la cursuri inca 4 ore (asta pana in mai cand le voi termina ambele facultati) iar in weekenduri ma duc la cealalta faculta. vroiam sa imi cumpar o bicicleta sa ma duc la job si la cursuri cu bita insa si aia costa , am vb cu colegul adam adrian findca are niste biciclete superbune la pret bun insa le visez deocamdata.

A trece cumva si baiurile astea. Scuze ca ma plang in halul asta dar pe multi dintre voi va consider prietenii mei chiar daca nu ne-am vazut niciodata si stiu ca nu m-ati sfatui prostii.:tk

Never stop exploring
Link spre comentariu

Auzi......daca la astea doua facultati (sau 3 ? ) n-ai note maxime, scuza-ma, dar ne batem gura de pomana cu tine......

ASTA E TREABA TA ACUMA !

Si sa nu incepi ca notele n-au valoare practica, ca bla-bla-bla......ca atunci nu inteleg de ce iti mai pierzi vremea pe acolo : pt o hartie pe care oricum nici tu nu dai doi bani ??? Crezi sau nu , pana la capat, o hartie cu note maxime arata intr-un fel, iar cu note de trecere arata in alt fel......

Link spre comentariu

Note maxime nu am Dane sunt intre 8 si 9

E greu cu servici de 10 ore pe zi sa si inveti pe branci. Altii nu lucreaza deloc si sunt doar la o facultate si nu au notele astea asa ca nu poti zice ca nu invat ok , cat apuc o fac.

Never stop exploring
Link spre comentariu

Si dupa 5 ani de Legiune ce vei face? Crezi ca va da bine in CV faptul ca ai fost in Legiune? Sa povestesti in pauza de cafea cum spintecai negrii in Gabon?

Bla-bla-urile cu calirea, disciplina, natura, etc. formeaza o imagine idilica a unei meserii de omorat oameni. Pentru bani. Incearca sa vezi dincolo de publicitate. Sunt alte meserii mult mai interesante si mai banoase. Lasa Legiunea pentru disperati si dezaxati, oameni fara alte sperante.

@VLAD TE SFATUIESC SA VORBESTI CUVINCIOS.....ultima propozitie ma deranjaza.....:grin:

:cl
Link spre comentariu

Am un vecin ,e in legiune de vreo 8 ani....Prima data cand a venit in permisie dupa 3 ani era obosit ,rupt demoralizat.A luptat in Bosnia.A stat vreo 2 saptamani in apa pana la piept asteptand helicopterul sa-i ia de pe campul de lupta.Dupa alti 2 ani nu ne mai povestea nimic.Salut...salut.Ultima oara cand l-am vazut era numai un zambet.Un zambet tamp intelegi...de om cu probleme.E irecuperabil....:old

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

prietene...pana acum toata lumea ti-a spus ca legiunea nu e o alegere inteleapta....pana la urma..e alegerea ta...e viata ta.....

in alta ordine de idei...fica mea e voluntar la Hospice Casa Sperantei din Brasov....pana aici,....totul ok...obiectul lor de activitate este ingrijirea bolnavilor de cancer in faze terminale....te-as invita sa petreci o zi....in sectorul rezervat copiilor...sa discuti cu ei....sa te uiti in ochii lor...asta daca poti....si dupa aceea sa stai sa te gandesti la problemele tale.....

iti garantez..ca nu ti se vor mai parea asa mari

ps ...inainte cu vreo doua luni de Craciun l-am intrebat pe unul din acei copii ce si-ar dori.....raspunsul lui a fost urmatorul....sa mai apuc sa vina Mos Craciun....

concluziile le tragi tu

Link spre comentariu

Eu unul cred ca atata timp cat ceri sfatul pe forum nu esti hotarat si nici pregatit sa faci pasul asta.Majoritatea care merg in legiune au cel putin stagiul militar din Romania satisfacut,alti au cariera militara mai bogata,iar celalta categorie este formata din persoane mult mai calite si mai dure decat media,persoane care nu cred ca vor cere vreoadata sfaturi sau pareri pe forumuri publice,in 90% din cazuri unor persoane necunoscute!

In alta ordine de idei 99% din raspunsuri sunt offtopic si ar trebuii sterse :D....parce "a fost cineva in legiunea franceza" este intrebarea ci nu "ce parere aveti daca merg in legiunea franceza"

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare