villiwild Postat Februarie 15, 2011 Partajează Postat Februarie 15, 2011 Salutare tuturor !! Dupa cum spune si titlul sunt noul proprietar al unei Feroze din 1993, injectie multipunct, aduse din Olanda. Cum am luat-o i-am schimbat tot ce mi-ati enumarat voi acolo: uleiuri motor, grup, cutie, cutie de transfer, curea distributie, curea alternator, filtre si alte cateva maruntisuri. Acum ma confrunt cu problema MRL-urilor care nu sunt de gasit si as mai am o problema cu relantiul care este variabil si nu stiu cum sa ii dau de cap.Asa ca masina sunt foarte multumit de ea in afara de zdruncinat care este un pic mai accentuat...nefiind invatat si treand dupa o masina turism in care stateai ca in puf; aici chiar simti realitate drumurilor romanesti pe pielea ta, nu numai la telescoape si bucsaraie. Multumesc anticipat celor care ma vor ajuta in rezolvarea micilor mele probleme. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 15, 2011 Partajează Postat Februarie 15, 2011 Re: Nou proprietar de feroza Harrrryyyyyyyy...........unde esti bre ca-ti mai veni un craiovean de-al tau pe-acilea si nu stie cum e Regulamentul, cu primul post..!!! :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Februarie 15, 2011 Partajează Postat Februarie 15, 2011 Re: Nou proprietar de feroza Salut. Ce Mrl-uri ai acum pe masina? Exista trei posibilitati, manuale Aisin, automate originale sau manuale Avm. Eu tocmai mi-am cumparat o pereche Avm. Vezi ca pentru Feroza sunt modelul 440 cu 24 de caneluri. Pe cele uzate mi s-a cerut 500 de Ron asa ca la banii aia am luat Avm-uri din Germania. Din pacate nu trimit in Romania si aici o pereche e de la 170 de euro in sus pana la 200. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
villiwild Postat Februarie 15, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2011 Re: Nou proprietar de feroza Harrrryyyyyyyy...........unde esti bre ca-ti mai veni un craiovean de-al tau pe-acilea si nu stie cum e Regulamentul, cu primul post..!!! :ha: Scuze !! M-am cam grabit cu postul. Asa sunt tinerii mai grabiti..nu am observat faptu ca trebuia sa ma prezint inainte de a posta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
villiwild Postat Februarie 17, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2011 Re: Nou proprietar de feroza Poi da si insistam sa-ti faci o prezentare aicia: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?41601-Topic-de-prezentare-a-membrilor/page185 :rules S-auzim de bine S-a rezolvat cu prezentarea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 (editat) Re: Nou proprietar de feroza S-a rezolvat cu prezentarea. BAAAA...ma cearta sefii pentru voi prazarilor....:ha::ha::ha: bine ai venit sa ma suni sa te bagam in lot:h5 Editat Februarie 17, 2011 de HARY :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
villiwild Postat Februarie 28, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2011 Re: Nou proprietar de feroza Salut. Ce Mrl-uri ai acum pe masina? Exista trei posibilitati, manuale Aisin, automate originale sau manuale Avm. Eu tocmai mi-am cumparat o pereche Avm. Vezi ca pentru Feroza sunt modelul 440 cu 24 de caneluri. Pe cele uzate mi s-a cerut 500 de Ron asa ca la banii aia am luat Avm-uri din Germania. Din pacate nu trimit in Romania si aici o pereche e de la 170 de euro in sus pana la 200. Scuze de intarziere. Pe masina am MRL-uri automate originale. Mersi de indrumare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
villiwild Postat Februarie 28, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2011 Re: Nou proprietar de feroza BAAAA...ma cearta sefii pentru voi prazarilor....:ha::ha::ha: bine ai venit sa ma suni sa te bagam in lot:h5 Salut. V-am vazut duminica trecuta pe la Petromu de langa parc dar eram in mare graba si nu am mai oprit. :( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate