ovidiu_raducanu Postat Februarie 15, 2011 Partajează Postat Februarie 15, 2011 Pierd ulei servo pe la simeringul de la caseta, si nu gasesc si eu niste dimensiuni. Multi pe aici spun ca l-au schimbat dar nimeni nu spune ce dimensiuni are. Nu as vrea sa il scot inainte sa il am. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Februarie 15, 2011 Partajează Postat Februarie 15, 2011 Re: Vitara -pierd lichid servo in Romania nu vei gesi kit de reparatie la servo de vitara,doar in state tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu_raducanu Postat Februarie 16, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2011 Re: Vitara -pierd lichid servo in Romania nu vei gesi kit de reparatie la servo de vitara,doar in state am inteles asta dar eu vreau doar simeringul de jos , si am gasit aici pe forum ca multi au fost la service si l-au schimbat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 Re: Vitara -pierd lichid servo este foarte adevarat ca si-au schimbat mai multi dar toti cei care au schimbat au comandat kitul de reparatie din state tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad.ioan Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 Re: Vitara -pierd lichid servo este foarte adevarat ca si-au schimbat mai multi dar toti cei care au schimbat au comandat kitul de reparatie din state si cat costa? am aceiasi problema cu semeringul acela In prezent: Suzuki Escudo LWB 1.6 16v 101 cp, 1993, RHD In trecut: Vitara SWB 1.6 8v 80 cp, 1993, cabrio, injectie - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu_raducanu Postat Februarie 16, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2011 Re: Vitara -pierd lichid servo si cat costa? am aceiasi problema cu semeringul acela Am vorbit cu "crc'ul" si mi-a zis ca le-a cumparat de la un magazin specializat pe simeringuri cu 20 ron ambele, dar ne mai stie ce cote sunt. Oricum cand o sa le dau eu jos sa fii sigur ca am sa scriu ce cote are. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad.ioan Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 Re: Vitara -pierd lichid servo cotele astea adica? diametrul lor sau ceva de genu? am 19 ani....:D nu am de unde sa stiu...cineva mi-a spus si mie ca e simeringul si atat In prezent: Suzuki Escudo LWB 1.6 16v 101 cp, 1993, RHD In trecut: Vitara SWB 1.6 8v 80 cp, 1993, cabrio, injectie - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu_raducanu Postat Februarie 18, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2011 Re: Vitara -pierd lichid servo cotele astea adica? diametrul lor sau ceva de genu? am 19 ani....:D nu am de unde sa stiu...cineva mi-a spus si mie ca e simeringul si atat Am inteles ca cei care au rezolvat au dat caseta jos, l-au scos , s-au dus cu el in mana la un magazin specializat pe asa ceva l-au comandat si l-au pus la loc. Ideea este ca se gaseste ,,,, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad.ioan Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 Re: Vitara -pierd lichid servo bun asa ..m-am linistit credeam ca trebuie sa comand din alta tara si eu. se poate rezolva atunci:) multumesc In prezent: Suzuki Escudo LWB 1.6 16v 101 cp, 1993, RHD In trecut: Vitara SWB 1.6 8v 80 cp, 1993, cabrio, injectie - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate