Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

schimbare motor discovery....

nae rx 4

Postări Recomandate

Re: schimbare motor discovery....

costurile au fost : o masina completa 1100 euroi si vor mai fi uleiuri filtre si distributia manopera partea de mecanica un prieten restul eu ...daca vrea cineva sa treaca de la diesel la benzina e destul de complicat nu prea merita sa cumperi piesele necesarepentru ca sunt multe si marunte ...in cazul masinii mele au trebuit alti suporti ,alta priza de cutie de viteza, alt rulment de presiune, alt ambreiaj ,alt radiator + intercooler, tubulaturi furtune turbo si apa,toba ,cablu de acceleratie conducte de servodirectie, conducte de motorina ,sorb rezervor...suport si filtru de motorina filtru de aer cu suportii lui, modificat cablajul ( adaugata partea de bujii incandescente si scoasa partea pentru benzina) si inca nu am terminat:ang2 eu am considerat ca e mai rentabil sa iau o masina functionala cu totul ...nu stiu daca e mai ieftin sau nu dar macar nu stau sa caut nush ce clema sau nimic sau sa ma intreb oare ce vine in nush ce gaura ....partea de omologare inca nu mi am batut capul si sincer nici nu cred ca o sa mi l bat

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

intr un final am reusit sa indes dieselul sub capota ......:banana dar acum am o gasca intreaga de matze si furtune pe care trebuie sa le asez decent ..m ar ajuta niste poze de la cineva care are un 200 tdi original...:tk

Salut

iti pun poze insa abia maine o sa reusesc fiindca nu am ap foto la mine .Daca stiam vineri - duminica am fost in Vama Buzaului. Puteai sa vezi FOCA si iti faceai singur temele.

LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr

LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare

Link spre comentariu

M-ar interesa in mod deosebit aceasta transformare intrucat vreau sa schimb motorul meu de 3950 V8i cu un diesel, cred ca in primavara, pentru a avea timp sa pun toate detaliile la punct. Nu as vrea sa intru in iarna cu masina desfacuta, plus ca nu am unde momentan sa tin toate piesele, si nu cred ca isi pune cineva la dispozitie garajul pentru mine.

Mult succes in terminarea proiectului si asteptam poze.:br

Link spre comentariu

Eu m-am apucat de reconstructia celuilalt motor si cand va fi gata il vand pe asta care e acum pe masina - 300tdi complet,fara pompa de injectie.

Mai am o troaca de pe care se pot lua suportii de motor si alte maruntisuri.

Poti veni sa vezi cum e si cum merge.

Editat de sean70

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

Eu m-am apucat de reconstructia celuilalt motor si cand va fi gata il vand pe asta care e acum pe masina - 300tdi complet,fara pompa de injectie.

Mai am o troaca de pe care se pot lua suportii de motor si alte maruntisuri.

Poti veni sa vezi cum e si cum merge.

Ai cumva vre-o "troaca" inmatriculata ? Nu de alta, dar eu am un 300tdi ES pe care nu pot sa-l inmatriculez si mi-ar pare rau sa ajunga la dezmembrari...

You don't even think to call me "Godfather"
Link spre comentariu

Ai cumva vre-o "troaca" inmatriculata ? Nu de alta, dar eu am un 300tdi ES pe care nu pot sa-l inmatriculez si mi-ar pare rau sa ajunga la dezmembrari...

Doar pe Bator,dar nu e de vanzare!:grin:1221201771_disco.JPG.c36d8e37153f5d3cb274efc3d9830f7c.JPG

Asteapta transplant de inima,plamani,rinichi si ceva steroizi.

De ce nu treci Dunarea cu el?

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

Doar pe Bator,dar nu e de vanzare!:grin:[ATTACH=CONFIG]113752[/ATTACH]

Asteapta transplant de inima,plamani,rinichi si ceva steroizi.

De ce nu treci Dunarea cu el?

Tocmai asta e, in Bg. actele mele"nu sunt bune", ar trebui intai sa duc masina in Anglia sa fac VIC. La vecini poti sa ai un tomberon cu roti, fara parbriz crapat, cu actele cum vor ei....si l-ai inmatriculat.

In fine, mai pot sa iau o data numere rosii si gata ! - ma gandeam ca ai tu vre-un harb inmatriculat.

Link spre comentariu

Orice harb inmatriculat are valoare - si Bator tot asta a fost , l-am luat in primul rand pentru acte -dar dupa o cura de jaratic a ajuns asa cu e acum si inca mai are de mancat diverse chestii.

Personal nu agreez varianta cu ceafa lata.

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

Personal nu agreez varianta cu ceafa lata.

Dar nici eu nu o sa platesc taxa de inmatriculare mai mult decat face masina inmatriculata in targ.

Asta e, dupa ce ma mai plimb o luna cu ea probabil o sa ajunga la dezmembrari.

Link spre comentariu

Dar nici eu nu o sa platesc taxa de inmatriculare mai mult decat face masina inmatriculata in targ.

un rand de ate de anglia valabile am eu daca ajuta pe cineva .....sau ar trebui sa le am pe undeva .....

Link spre comentariu

Ce cutie are?

Daca e automata ma mananca sa o iau eu.

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

Ce cutie are?

Daca e automata ma mananca sa o iau eu.

E automata dar nu ma apuc sa vand masina bucati...inca mai sper. Totusi, sa nu poluam prea mult topicul, era vorba despre schimbarea motorului.

nae rx 4 >> multumesc de oferta, o sa intreb daca se poate face ceva dar e diferenta de serii...nu prea cred

Spune-ne cum s-a terminat cu motorul ? eu n-as fi avut rabdare sa ma apuc de asa ceva.

Editat de georgeprava
Link spre comentariu

in legatura cu actele seria de sasiu e pe sasiu doh eu o sa arunc fieratania aia la remat...daca coafeaza pe cineva un sasiu cu acte de ANGLIA il dau la pret de fier vechi........

dar sa revin azi am apucat sa termin de montat '' dedesubturile'' si sa fac o tura scurta pe asfalt asa fara plasticele de prin cabina .....motor diesel 200 tdi +cutie de transfer de defender+ cauciucuri sandard= trage ca un bivol pleaca cu a doua de loc fara dureri de cap.....

in rest ,mai tre sa dau cutia o data jos trancane si intra a4tra cand are chef( nu s a potrivit cea de benzina )..si ar mai fi de pus compresorul de clima (nu am suportul intinzatorul si fulia pentru 2 curele) :grin:

Link spre comentariu

Bravooooo:bananacand dai berea?:x

vine si berea....cand o sa prind ciocanitoarea din cutie......:ha:

....multumiri lui '' bucuras'' si echipei lui pentru sprijinul acordat in proiectul asta ...:rsp

Link spre comentariu

.......am rezolvat si figura cu demarajul ......de natarau ce sunt cand am montat cablul de acceleratie nu am cascat ochii si am folosit ''reglajul'' pe care l a avut ... rezultat= parghia de acceleratie ''facea'' doar jumate din cursa :ha: acum chiar sunt multumit cum se misca agregatul cu noul motor:banana

Link spre comentariu

Adresez o intrebare simpla domnu Nae: Cat ma costa si pe mine un transplant de genu? Ma gandesc ca pe la inceputul lui Decembrie sa fac treaba. Masina e 3950 cmc V8i. 1994

suna ma pt detalii 0744386989 ( se poate lasa numarul de telefon oricum suna non stop)

Link spre comentariu

azi am reusit sa termin si cu grupul motopropulsor definitiv .....:banana ce mai lipsea din reteta erau rotile mai mari(265/75/16) in varianta cu 2oo tdi transfer cu 4.1 si rotile de mai sus masina merge foarte bine .....cu rotile originale(235/70/16)motorul nu ''muncea'' deloc. avand in vedere raportul cutiei de transfer ( defender ) se pare ca masina merge al naibii de bine cu roti de defender(265/75/16 sau 235/80/16 cauciucuri care au aceeasi inaltime) cauciucurile le am incaltat pe rotile de aluminiu originale de disco si impreuna cu un kit de inaltare de 2'' se potrivesc de minume cu caroseria arata bine si pana acum nu au lovit in aripi .... nu am pus flanse si nici nu cred ca o sa pun (astept sugestii)singurul lucru pe care a trebuit sa l fac a fost sa desfac limitatoarele de bracaj la maxim pantru a pastra o distanta de aprox 1cm intre cauciuc si ciolanul fata cand e roata virata maxim

Link spre comentariu

azi am verificat si vitezometrul cu un gps si surpriza .......cat arata unul arata si celalat pana la 90 la ora mai tare nu am mers ....se pare ca am reusit sa scap si de eroarea aia de aprox 10 km/ora specifica indicatoarelor de viteza :wink:

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

mai ai discoapera sau e la fiare vechi ?

DEFENDER 110 Pickup

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Sigur, o am dar n-am gasit nici o varianta sa o "bag" la bulgari. Se apropie sezonul de stiuca si probabil o sa-i mai scot o data numere rosii.

ca abia acum pica fisa...... Da' varianta cu dat stau' in judecata pentru recuperarea taxei?????sau ca sa nu o platesti deloc !!!! stiu cativa oameni la care le a iesit figura......:wink:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare