dan_r Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 Salut. Intentionez sa achizitionez un pajero 2,5 TDI scurt din 93 zice vanzatorul. Este modelul clasic mai patratos, cu faruri rotunde. Pe bord are 160000 Km... dar asta este relativ. Am gasit masina la Arad, are numere de Austria si arata surprinzator de bine pentru 20 de ani. Vopseaua este originala si nu pare lovit. Ce este mai important este ca motorul merge bine, nu scoate fum, are acel sunet frumos de diesel. Am iestit la o plimbare de un sfert de ora in care l-am turat sa vad daca are ceva pierderi. Motorul era spalat si in afara de un furtun de apa (ros de soareci probabil) nu am sesizat nici o scurgere. Nu am luat-o inca pt ca nu functiona semnalizarea trebuia schimbat acel furtun si nu avea toba finala.... baga gaze in cabina. Cauciucurile erau ok. Detin o ferma vegetala si pentru deplasarea pe camp il achizitionez. Pretul este de 2500 euro in care vanzatorul remediaza toate defectele pe care le-am observat si scoate numerele rosii. Va rog sa-mi spuneti o parere si la ce sa ma mai uit. Daca cineva din Arad mai poate sa-mi dea o mana de ajutor multumesc anticipat. Daca pe drumul spre casa se va comporta ok (am 460 km pana acasa) ma gandesc sa il inscriu pe Bulgaria (costa 500 eur) si sa il folosesc si la deplasarea casa ferma, 65 km. Mie sincer chiar mi-a placut. Vi se pare exagerat un tratament cu metabond pentru motor?. Multumesc Mitsubishi Pajero 2,5 TD Suzuki SX4 1,6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 Re: un sfat, o parere, o sugestie pt Pajero 2,5 td Danee , eu am si cred ca este OK,dar mai bine citeste pe forum. Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DonHacker Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 Re: un sfat, o parere, o sugestie pt Pajero 2,5 td Buna seara. La pretul acela eu zic ca este ok. 4x4 merge?Cupleaza fara probleme?Are ceva diferential/blocant ? Nu ma pricep la acest model,te intreb ca astea sunt cauzatoare de probleme :). Daca o faci si bulgaroaica eu zic ca faci o afacere buna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 Re: un sfat, o parere, o sugestie pt Pajero 2,5 td Dane, povestea asta imi pare tare cunoscuta.. :ha: Exact prin asta am trecut si eu, cu mici diferente: -pretul la fel -acelasi motor -vopsea originala, nu rugina nu zgariata -aceeasi problema cu toba (boala la pajero) -motor spalat -km 150 000, an 92. Am luat-o... si e masina mea de zi cu zi. Daca o iei, e bine sa-i schimbi uleiurile ca sa stii o treaba. Nu mi se pare exagerat sa pui si Metabond, doar nu e vreo baba... e pustoaica de 18 ani :ha: Atentie sa se vada bine seria de sasiu ( este in dreptul rotii spate dreapta). Dupa ce o iei a 2-a problema vor fi franele, dar lucruri marunte (garnituri etrier, disc ovalizat etc - IEFTIN Bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan_r Postat Februarie 16, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2011 Re: un sfat, o parere, o sugestie pt Pajero 2,5 td Buna seara. La pretul acela eu zic ca este ok. 4x4 merge?Cupleaza fara probleme?Are ceva diferential/blocant ? Nu ma pricep la acest model,te intreb ca astea sunt cauzatoare de probleme :). Daca o faci si bulgaroaica eu zic ca faci o afacere buna. Am mers ateva minute cu masina si pe "usor" si pe "greu", cum nu prea am experienta am ascultat motorul si comportamentul masinii. Se simtea motorul altfel... si rapoartele de viteza. De diferential/blocant sincer nu mi-am adus aminte dar cred ca nu. Multumesc Mitsubishi Pajero 2,5 TD Suzuki SX4 1,6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan_r Postat Februarie 16, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2011 Re: un sfat, o parere, o sugestie pt Pajero 2,5 td multumesc @doctoru' Am urmarit si eu seriile dar erau doar in compartimentul motor, voi verifica si serie sasiu. Sunt pregatit cu schimbul de ulei si filtrul. Apropo cat ulei intra la schimb ? il iau tot de la metabond 10w40 Voi ce cod folositi? Mitsubishi Pajero 2,5 TD Suzuki SX4 1,6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DonHacker Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 Re: un sfat, o parere, o sugestie pt Pajero 2,5 td Cutia este manuala sau automata? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan_r Postat Februarie 16, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2011 Re: un sfat, o parere, o sugestie pt Pajero 2,5 td Cutia este manuala sau automata? Cutie manuala. Sincer m-am ferit de automata. Poate nu a fost o idee buna dar am mers pe principiu ... sa fie mai simplu.:h5 Mitsubishi Pajero 2,5 TD Suzuki SX4 1,6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 Re: un sfat, o parere, o sugestie pt Pajero 2,5 td Pt ce vrei tu sa faci cu ea... nu-ti trebuie diff lock. Vezi aici ce iti trebuie, adica cantitatile. Ulei poti sa pui ce vrei tu.. Pt motor 5,7l http://www.castrol.com/castrol/iframe.do?categoryId=9033469&contentId=7061487 Sa stii ca si automata e foarte buna si cutiile sunt rezistente. Verifica seria de pe sasiu, aia din compartimentul motor nu e asa de importanta pt bulgari. Cel putin asa a fost la mine la ambele masini. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 Re: un sfat, o parere, o sugestie pt Pajero 2,5 td Mare atentie ca seria de sasiu sa se vada bine si toate cifrele si literele.Daca nu se vede este bai mare daca vrei sa o inmatriculezi la BG. Mitsubishi e renumit ca are probleme la seria de sasiu din spatele rotii dreapta spate. Citeste pe forum ca gasesti toate informatiile. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan_r Postat Februarie 16, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2011 Re: un sfat, o parere, o sugestie pt Pajero 2,5 td Mare atentie ca seria de sasiu sa se vada bine si toate cifrele si literele.Daca nu se vede este bai mare daca vrei sa o inmatriculezi la BG. Mitsubishi e renumit ca are probleme la seria de sasiu din spatele rotii dreapta spate. Citeste pe forum ca gasesti toate informatiile. Multam! Daca nu te deranjeaza poate apelez la tine cu mai multe sfaturi privind inmatricularea la BG. Am vazut ca ai un nr de telefon Mitsubishi Pajero 2,5 TD Suzuki SX4 1,6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan_r Postat Februarie 22, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2011 Re: Sfat achizitie Pajero 2,5 td Am luat "jucaria" Pajero (model 89) 2,5 TD. Ce sa zic dupa primii 75 de Km a cazut alternatorul. Am stat 3 ore in o statie peco unde 2 crestini au schimbat carbunii... rau mai este bagat alternatoru . Dupa asta masinuta a mers snur urmatorii 400 de km. Am mers chiar si pe 4x4 H cam 80 km pt ca pe drum erau 5 cm de zapada. Acum este la doctor pentru investigatii. Am doua rugaminti pentru cine ma poate ajuta 1 - unde pot gasi un radiator (este mancat de rugina in partea de jos si musteste un pic) 2 - este o limitare de viteza atunci cand mergi cu 4x4 cuplat pe H ? PS - pentru moderator/administrator - pot cere detalii in continuare in acest topic? sau sa deschid altul Multumesc Mitsubishi Pajero 2,5 TD Suzuki SX4 1,6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 Re: Sfat achizitie Pajero 2,5 td E mai bine sa-ti faci un topic nou in care sa-ti prezinti masina si unde poti intreba diverse..... :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate