Maramu Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 (editat) Buna. Am gasit 4 roti offroad second dimensiunea 225/75/r16 (standard pe masina am 235/70/r16)...vreau sa stiu cat daca se potrivesc fara sa tai/ridic ceva. (sub principiu oferta zboara astept pareri) Mentionez ca am citit cam tot ce am gasit aici pt dimensiuni pe discovery1 dar nu cred ca am gasit ceva de dimensiunea asta. Initial cautam 245/70/16 dar din "criza de oferta " nu gasesc numai din astea. Vreau sa stiu daca imi sunt bune.(si mai mult decat ca is putin mai inalte decat alea de baza). 80off 20on road. Editat Februarie 16, 2011 de Maramu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 Re: Dicovery 98' 225/75/R16 info Eu zic ca se potrivesc fara probleme vezi si aici http://members.shaw.ca/jbarge/tires.html la dimensiunea asta spune la modificari "None" NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate