cernescucosti Postat Iulie 15, 2011 Partajează Postat Iulie 15, 2011 Re: directie hidraulica - pro si contra Da eu am intalnit o astfel de situatie , probabil cineva a deschis distribuitorul si nu a mai stiut sa il puna la loc , exista ceva repere pe corpul distribuitorului iar piesele din interior ar trebui montate dupa acel semn , dar sunt de multe feluri si au repere diferite , cineva de pe forum zicea ca are schite de la cele romanesti ,principiul seamna cu multe , fiind licente damffoss (poate am scris bine :grin:) . mie imi pare simplu da mi-e greu de explicat. Pozitia volanului se-va modifica tot timpul , n-ai ce-i face. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 17, 2011 Partajează Postat Iulie 17, 2011 Re: directie hidraulica - pro si contra Eu am patit asa cand am strans suruburile de la capacul distribuitorului foarte tare. Curgea un pic pe la acest capac si i-am pus pe baieti sa il stranga. L-au strans si daca luai un pic de volan ea vira singura pana la cap de cursa :ha: Ne-a luat un pic sa ne prindem ce dracu se intampla ....am mai slabit suruburile de la capac si directia merge perfect. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 17, 2011 Partajează Postat Iulie 17, 2011 Re: directie hidraulica - pro si contra Un articol Wikipedia interesant privind directia hidraulica ...si poate si de folos ptr "familiarizarea" cu sistemul hidraulic de directie. http://en.wikipedia.org/wiki/Hydraulic_drive_system consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
evgheny Postat Iulie 17, 2011 Partajează Postat Iulie 17, 2011 Re: directie hidraulica - pro si contra Da eu am intalnit o astfel de situatie , probabil cineva a deschis distribuitorul si nu a mai stiut sa il puna la loc , exista ceva repere pe corpul distribuitorului iar piesele din interior ar trebui montate dupa acel semn , dar sunt de multe feluri si au repere diferite , cineva de pe forum zicea ca are schite de la cele romanesti ,principiul seamna cu multe , fiind licente damffoss (poate am scris bine :grin:) . mie imi pare simplu da mi-e greu de explicat. Pozitia volanului se-va modifica tot timpul , n-ai ce-i face. Cu toate ca situatia descrisa de tine e cea mai plauzibila, totusi imi e greu sa cred ca cineva ( altcineva decat vanzatorul ) sa-l fi desfacut si sa-l monteze altfel.Daca as avea o schema cum spui, as putea verica daca pozitia pieselor este cea corecta. din pacate nu am decat schema de montaj Club 4x4 Bucuresti http://www.club4x4bucuresti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 Re: directie hidraulica - pro si contra Asta e singura schema ce o am, poate e de ajutor pentru cineva. Catalogul de piese zice ca poti primi ori Eaton, ori Danfoss cand comanzi ansamblul intreg deci nu pot zice clar care din ele e in schema :ha: '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cernescucosti Postat Iulie 31, 2011 Partajează Postat Iulie 31, 2011 Re: directie hidraulica - pro si contra Cu toate ca situatia descrisa de tine e cea mai plauzibila, totusi imi e greu sa cred ca cineva ( altcineva decat vanzatorul ) sa-l fi desfacut si sa-l monteze altfel.Daca as avea o schema cum spui, as putea verica daca pozitia pieselor este cea corecta. din pacate nu am decat schema de montaj Daca zici ca ai totu-i nou , atunci probabil ca ai aceeasi problema descrisa de Caftana , in momentul in care capacul este stran prea strans ,fac sa se blocheze niste lamite din interior , care lasa traseul de ulei deschis , facand ca cilindrul sa mearga pana la capat , iar pompa hidraulica poate scoade diverse sunete . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Re: directie hidraulica - pro si contra Nu este asa de roz in genearal solutia directiei hidraulice pe fata dar eu vreau sa pun directie hidraulica doar pe spate si cu trei pozitii:1.virat stanga 2.punct mort(roti drepte)3.virat stanga.Fata la Ims nu vireaza mai deloc si asta ar fi ca un ajutor adus directiei fata. Sugestii? ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Re: directie hidraulica - pro si contra Sustin ideea . Cum faci rotie directoare , independent sau toata puntea cu tendoane variabile ? ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Februarie 13, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2012 Re: directie hidraulica - pro si contra Nu este asa de roz in genearal solutia directiei hidraulice pe fata dar eu vreau sa pun directie hidraulica doar pe spate si cu trei pozitii:1.virat stanga 2.punct mort(roti drepte)3.virat stanga.Fata la Ims nu vireaza mai deloc si asta ar fi ca un ajutor adus directiei fata. Sugestii? la dreapta nu virezi deloc ? ;) Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Re: directie hidraulica - pro si contra scuze pozitia 3 virat dreapta.Asteptam niste sugestii nu mistocareala dar mai nou la asta se rezuma totul .Merci. ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Februarie 13, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2012 Re: directie hidraulica - pro si contra scuze ca am indraznit .... poate ar trebui sa deschizi un alt topic ... 'cum viram cu puntea spate ' sau ceva de genul asta .... oricum , aici pari un pic oftopic .... no ofence Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate