ady s Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 cand cuplez 4x4hi sau low indiferent scoate niste sunete ciudate ca si cand sa r bloca un rulment nu face permanent acest sunet se opreste dupa cate sec iarasi.si cand urc pante mai mari se aude cate o trosnitura tot asa din cand in cand.ce poate sa fie? cred ca cel mai sigur ar fi sa schimb diferentialul.nici nu prea sunt aici in zona la mine mecanici priceputi la masini 4x4. suzuki off road Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
popamihai Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 Re: problema diferential fata Eu cred ca ti s-a rupt vreun dinte din pinionul de atac. Sfatul me este sa nu insisti ca poate spargi carcasa(asa am patit eu) Offroad Club Sibiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady s Postat Februarie 17, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2011 Re: problema diferential fata as vrea sa pun si eu niste poze cu suzy da nu reusesc.! suzuki off road Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 Re: problema diferential fata Acum parca merge cu metoda asta: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56551-Metoda-noua-si-functionala-pentru-postarea-de-atasamente-si-imagini Sper sa nu gresesc S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady s Postat Februarie 19, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2011 Re: problema diferential fata dak trebuie sa schimb diferentialul de ce trebuie sa tin cont sau toate sunt la fel? suzuki off road Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuraiBZ Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Re: problema diferential fata Pai trebuie sa tii cont de planetare, si raporturile din grup. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Re: problema diferential fata mare atentie!!!!sa fie aceeasi configuratie diferentialul nou cu cel vechi caci altfel la prima cuplare PAPAPA diferential,sau poate chiar reductor suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate