cezar333 Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 Salutare colegi..as vrea sa mi iau un telefon teapan.. sa tina bateria mult sa reziste la socuri apa ...etc.. Am luat in calcul modelul Sonim XP3.20 Quest Pro . Are cineva acest telefon , ce stiti despre el? Daca stiti si alte telefoane care sa i faca concurenta enumerati mai jos. Multumesc anticipat. :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 Re: Sonim XP3.20 Quest Pro sau alte arternative..? Asta ar fi o alternativa........ http://forum.club4x4.ro/showthread.php?60216-Tough-phones REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cezar333 Postat Februarie 18, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2011 (editat) Re: Sonim XP3.20 Quest Pro sau alte arternative..? Tre sa recunosc, e marfa si ala, il vazusem ca nu am postat fara sa caut prin toata rubrica.. sunt asemanatoare.. alte opinii? hmm de fapt am cautat mai bine si se pare ca sunt aceleasi Sonim xp1 Also known as JCB Tough Phone : http://www.gsmarena.com/sonim_xp1-2476.php Editat Februarie 18, 2011 de cezar333 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 Re: Sonim XP3.20 Quest Pro sau alte arternative..? Am un xp3 de vreo 2 luni.Il folosesc doar ca telefon ,celelalte functii mai putin ma intereseaza.Important e ca rezista la temperaturi extreme, shocuri si apa.Bateria ma tine cam 10-14 zile in functie de cit vorbesc,cei drept nu ma omor cu vorbitul la telefon.Da o cautare pe google si vezi toate datele tehnice.Semnalul e ceva mai bun decit la Nokia 5800xp care il foloseam inaite.Mie imi place, este exact ce imi trebuie pentru offroad. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat August 3, 2011 Partajează Postat August 3, 2011 Re: Sonim XP3.20 Quest Pro sau alte arternative..? stie cineva cum se configureaza XP3 pt. GPS? Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mbadea2002 Postat August 30, 2011 Partajează Postat August 30, 2011 Re: Sonim XP3.20 Quest Pro sau alte arternative..? sincer? XP 3300 Force. pe asta il am eu, de circa 5 luni. e ultimul model, bateria tine MULT - ex: la mine in stand by - adica nu am vorbit la el deoarece am fost plecat in concediu, m-a tinut aproape 4 saptamani. Cand vorbesc ma tine aprox 2 saptamani. Semnalul este extraordinar - am semnal unde in alte locuri, alte telefoane nu au dat nici un semn de viata. Ce e cel mai tare e ca are garantie 3 ani. Mediul unde lucrez este destul de zgomotos si nu auzeam telefonul cand suna, acum s-a rezolvat - telefonul scoate 105 dB, il aud oricand, iar in plus are si microfon unidirectional, iar interlocutorul te aude foarte bine in ciuda zgomotului exterior. Rezista la toate tampeniile posibile - noroi, praf, apa, cazaturi pe beton de pe masina, precum si altele. Acuma depinde ce iti trebuie si tie. cu stima, Mircea take care of your "yota" and your "yota" will take care of you .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate