COBAR Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 Am o mare problema cu garnitura de chiulasa - sper- la un Mitsu Pajero 2,8 automatic 1995. Am nevoie de manualul de reparatie pt acest motor - cupluri strangere chiu:tklasa,distributie etc.Orice sfat este de un real ajutor si va multumesc anticipat MITSUBISHI PAJERO V80 -08 BMW M5- 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaiceanu marian Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 Re: Garnitura chiulasa mitsu 2,8 Da-mi un tel 0740244164 si ne intalnim maine si-ti dau tot ce ai nevoie! Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Februarie 19, 2011 Partajează Postat Februarie 19, 2011 Re: Garnitura chiulasa mitsu 2,8 Inca nu am vazut 2.8 cu garnitura arsa si cu chiulasa buna, 2.5 am mai intalnit, insa 2.8 niciodata. Verifica bine mai intai chiulasa pe urma treci mai departe. Spor. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
COBAR Postat Februarie 21, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2011 Re: Garnitura chiulasa mitsu 2,8 Multumesc!Asa cum am banuit are chiulasa fisurata. MITSUBISHI PAJERO V80 -08 BMW M5- 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semnal Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Re: Garnitura chiulasa mitsu 2,8 Daca mai ai nevoie de manuale de reparatii trimite-mi mailul tau si anul de fabricatie pe <ion.semnal@yahoo.com>. Bafta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
STODA Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 Re: Garnitura chiulasa mitsu 2,8 Daca mai ai nevoie de manuale de reparatii trimite-mi mailul tau si anul de fabricatie pe <ion.semnal@yahoo.com>. Bafta. As vrea te rog si eu manualul daca se poate: danm_stoian@rdslink.ro. Multumesc anticipat!:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
STODA Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 Re: Garnitura chiulasa mitsu 2,8 Da-mi un tel 0740244164 si ne intalnim maine si-ti dau tot ce ai nevoie! Imi poti spune si un service bun pt Mitsu in Craiova? As vrea sa ii scimb si eu toate uleiurile si filtrele. 2800 automat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 Re: Garnitura chiulasa mitsu 2,8 Download-eazati manualul de aici http://www.mitsubishilinks.com/ Pe la mijlocul paginii gasesti link de dld in care scrie : pajero_fsm_printed-1995_engine_4M40-28-diesel Dai click pe el si... lectura placuta :wink: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
STODA Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 Re: Garnitura chiulasa mitsu 2,8 Download-eazati manualul de aici http://www.mitsubishilinks.com/ Pe la mijlocul paginii gasesti link de dld in care scrie : pajero_fsm_printed-1995_engine_4M40-28-diesel Dai click pe el si... lectura placuta :wink: Multam frumos! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bitapopescu Postat Aprilie 6, 2011 Partajează Postat Aprilie 6, 2011 Re: Garnitura chiulasa mitsu 2,8 cred ca este chiulasa nu garnitura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teolino4x4 Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 Re: Garnitura chiulasa mitsu 2,8 Salutare, Am pb. cu chiulasa. Ceva fisuri in interior si nu se mai poate face. Intrebare: chiulasa de 2.5 e la fel ca cea de la 2.8? ...sa stiu ce cumpar. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 Re: Garnitura chiulasa mitsu 2,8 Nu, nu este la fel. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teolino4x4 Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 Re: Garnitura chiulasa mitsu 2,8 Multumesc de raspuns. Atunci mai caut chiulasa, poate gasesc de Pajero 2.8 . O zi faina! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate