adammoga80 Postat Decembrie 25, 2011 Partajează Postat Decembrie 25, 2011 Re: vitara+rulota=? Vitara mea este destul de instabila de spate si in conditii normale. Nu as pune o remorca in spate ce sa mai zic de rulota. se poate remedia problema cu instabilitatea,este nevoie de schimbarea bucsilor de la A arm suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gdkonf Postat Decembrie 25, 2011 Partajează Postat Decembrie 25, 2011 Re: vitara+rulota=? CE INSEAMNA A arm ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Decembrie 25, 2011 Partajează Postat Decembrie 25, 2011 Re: vitara+rulota=? CE INSEAMNA A arm ? asa se numeste acel brat care este pe diferentialul spate are forma de A si are sudat de el un joint(pivot) are rolul de bara panhard sau stabilizatoare sau cum vrei sa il numesti suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gdkonf Postat Decembrie 25, 2011 Partajează Postat Decembrie 25, 2011 Re: vitara+rulota=? "bascula spate"-asa o stiu eu am schimbat bucsele dar nu am iesit cu ea inca. Verific sapt viitoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Decembrie 26, 2011 Partajează Postat Decembrie 26, 2011 Re: vitara+rulota=? ziua buna! imi expun si eu modesta experienta cu ansanblul: suzuki vitara lwb 1993 (gume mt 205R16)1,6 16 v + rulota swift challenger se 400(greutate -840kg,maxim autorizata -1100kg) la un moment dat cineva spunea de drumul valeni-brasov nu am fost pe acolo,insa: am fost cu ansanblul pe Transalpina(2145m altitudine!),Romanii de Sus(1840m !) si alte trasee mai facile deci:la campie 80-90km ok -consum 11l/100km nu trebuie abuzat la viraje si nici depasiri din scurt la urcare:JALE MARE!!! la rampe lejere mai lungi se trece repede din viteza 5la 4-3 pe Transalpina au fost portiuni in care s-a urcat si in 4x4 Low!!!!(consum 13-14l/100km) important:conteaza foarte mult forma(aerodinamica) a rulotei!!!! pe scurt:daca nu aveti alta posibilitate sa trageti rulota(nu mai mult de 600kg!!!)luati-o incet, fara mari pretentii si asteptari. sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Decembrie 27, 2011 Partajează Postat Decembrie 27, 2011 Re: vitara+rulota=? ziua buna! imi expun si eu modesta experienta cu ansanblul: suzuki vitara lwb 1993 (gume mt 205R16)1,6 16 v + rulota swift challenger se 400(greutate -840kg,maxim autorizata -1100kg) la un moment dat cineva spunea de drumul valeni-brasov nu am fost pe acolo,insa: am fost cu ansanblul pe Transalpina(2145m altitudine!),Romanii de Sus(1840m !) si alte trasee mai facile deci:la campie 80-90km ok -consum 11l/100km nu trebuie abuzat la viraje si nici depasiri din scurt la urcare:JALE MARE!!! la rampe lejere mai lungi se trece repede din viteza 5la 4-3 pe Transalpina au fost portiuni in care s-a urcat si in 4x4 Low!!!!(consum 13-14l/100km) important:conteaza foarte mult forma(aerodinamica) a rulotei!!!! pe scurt:daca nu aveti alta posibilitate sa trageti rulota(nu mai mult de 600kg!!!)luati-o incet, fara mari pretentii si asteptari. la asa incercare aveai nevoie de niste mrl-uri manuale cuplai reductorul pe low FARA sa cuplezi si mrl-rile,mergea lejer cu consum la fel ca si cu spatele suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Decembrie 28, 2011 Partajează Postat Decembrie 28, 2011 Re: vitara+rulota=? te salut Adam! imi explicitezi modulul la telefon!:h5 toate bune! sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 Re: vitara+rulota=? Ceea ce adam a propus, era sa folosesti reductorul doar pentru tractiunea spate! Avand MRL-uri manuale, le poti cupla/decupla dupa bunul plac. Astfel, cand aveai portiuni in care aveai nevoie de cuplu mai mare, iar treapta 1 pe HI nu facea fata, cuplai pe 4x4 low, si atunci reductorul isi facea treaba, fara a fi MRL-urile blocate, chiar daca invartea si grupul fata+planetare, dupa ce ieseai din portiunea mai dificila, treceai din nou pe HI si dadeai bice fara probleme. Succese! PS: invidiez persoanele cu rulota, :alca tare mult am vrut si eu una, dar pacat ca so imprastiat pe la unguri pe camp. Dar cine stie in viitorul apropiat poate poate. Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Re: vitara+rulota=? Ceea ce adam a propus, era sa folosesti reductorul doar pentru tractiunea spate! Avand MRL-uri manuale, le poti cupla/decupla dupa bunul plac. Astfel, cand aveai portiuni in care aveai nevoie de cuplu mai mare, iar treapta 1 pe HI nu facea fata, cuplai pe 4x4 low, si atunci reductorul isi facea treaba, fara a fi MRL-urile blocate, chiar daca invartea si grupul fata+planetare, dupa ce ieseai din portiunea mai dificila, treceai din nou pe HI si dadeai bice fara probleme. Succese! PS: invidiez persoanele cu rulota, :alca tare mult am vrut si eu una, dar pacat ca so imprastiat pe la unguri pe camp. Dar cine stie in viitorul apropiat poate poate. salut symi! am priceput treaba cu mrl-urile! in ce priveste invidia cu rulota:nu o lasa sa te macine - ia-ti una! ps:imi pare rau de patania ta cu rulota in hu! sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate