ady s Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 (editat) am reusit sa pun cateva poze multumesc mult pt ajutor.sper sa va placa.:tk http://img405.imageshack.us/img405/9945/imagine1301024x768.jpg http://img201.imageshack.us/img201/442/imagine1331024x768.jpg ] http://img513.imageshack.us/img513/1452/imagine1341024x768.jpg http://img96.imageshack.us/img96/166/imagine1361024x768.jpg Editat Februarie 19, 2011 de Astral suzuki off road Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady s Postat Februarie 20, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2011 Re: Vitara mea chiar nici un comentariu nu primesc? suzuki off road Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 20, 2011 Partajează Postat Februarie 20, 2011 Re: Vitara mea De-abia adineauri ti-am creat acest topic mutand pozele din topicul celalalt unde nu-si aveau rostul...... E f frumoasa masinuta ! Parca niste gume i-ar mai trebui......:h5 Cam ciudat locul pt statia radio......nu e incomod de accesat , de vazut ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady s Postat Februarie 20, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2011 Re: Vitara mea cam incomod locul pt statie dar alt loc mai bun nu am gasit.anvelope am un set de simexuri da le tin in garaj pt k mai mult pe asfalt circul si is foarte zgomotoase. suzuki off road Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi dma Postat Februarie 20, 2011 Partajează Postat Februarie 20, 2011 Re: Vitara mea da faina masinuta si mai ales hard top-ul asa binei sta cu el mi-as dori si eu o bucata ,si gentile arata bine ,sa o stapanesti sanatos:br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Februarie 20, 2011 Partajează Postat Februarie 20, 2011 Re: Vitara mea Super frumoase jantele dar aiurea rau locul unde ai pus statia,mut-o in alta parte .Sa o stapanesti sanatos! ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Februarie 20, 2011 Partajează Postat Februarie 20, 2011 Re: Vitara mea Pentru statie eu am gasit un loc sub cotiera intre scaunele fata. Nu prea vad mare lucru la ea, dar in rest e super practic:h5 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat Februarie 20, 2011 Partajează Postat Februarie 20, 2011 Re: Vitara mea Frumoasa masinuta, intr-adevar. Urmeaaza inaltata sau ramane asa? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady s Postat Februarie 20, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2011 Re: Vitara mea deocamdata ramane asa pe viitor poate o sa o inalt. suzuki off road Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuraiBZ Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 Re: Vitara mea La cat de ceruita e masina :bre pacat s-o bagi la padure(ma refer la noroaie si tufisuri ). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kokane Postat Aprilie 6, 2011 Partajează Postat Aprilie 6, 2011 Re: Vitara mea cam incomod locul pt statie dar alt loc mai bun nu am gasit.anvelope am un set de simexuri da le tin in garaj pt k mai mult pe asfalt circul si is foarte zgomotoase. daca o puneai putin mai in stanga era perfect. eu asa am pus-o. cat mai aproape de portiera. tabla suport pentru mic, am prins-o de portiera. ai loc sa faci reglaje la statie. cum ai prins-o tu, e cam greu. se poate muta, nu ar fi mare efort. ce dimensiuni ai la anvelope? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady s Postat Aprilie 7, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2011 Re: Vitara mea am sa mut si eu de acolo.anvelopele sunt 255/60 r15. suzuki off road Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate