The Spark Postat Februarie 19, 2011 Partajează Postat Februarie 19, 2011 Fratilor am nevoie de ajutorul dumneavoastra. tot caut si nu ma pot decide inca. am un IMS cu motor brasov in 3(leut) si ala ramane asa de dragul istoriei si a prietenei mele, dar mai vreau sa iau o caroserie de M si sa fac un off road-er hard core cu caroseria de M. imi trebuie o masina donatoare cu motor capabil si transmisie rezistenta neaparat cu cutia de transfer pe stanga pt ca vreau sa pun puntii de volvo sau unimog care au grupurile fata pe stanga de aici si necesitatea cu cutia de transfer. eu ma gandeam la ceva pajero model de prin '95 cu v6 de 3500 cmc dar nu stiu pe ce parte are cutia de transfer. va rog ajutati-ma, dati-va cu parerea ce masina cu sasiu bun,ce motor si transmisie ar fi ideala(automat-manual), orice informatie e utila. Cu stima si respec Ciprian! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Februarie 19, 2011 Partajează Postat Februarie 19, 2011 Re: masini de teren cu cutia de transfer+reductor pe partea stanga! Ai nimerit-o. Pajero are cutia de transfer pe stanga. Un V6 - 24 valve bun, il iei pe la 2-2500 euro. Daca ai noroc si cu blocant pe spate. Pentru piesele ce-ti raman, gasesti clienti usor, ca sunt o multime de Pajero pe la noi. Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Februarie 20, 2011 Partajează Postat Februarie 20, 2011 Re: masini de teren cu cutia de transfer+reductor pe partea stanga! Neaparat automata ( din punctul meu de vedere ) Mitsubishi Pajero 3.0 12v, 3.0 24v, 3.5 24v 150, 180, 210 cp Jeep Cherokee 4.0 HO 190 cp cu mentiunea ca acesta vine cu caroserie autoportanta (nu stiu acum daca asta te deranjeaza cu ceva sau nu, depinde cat de mult din mecanica vrei sa folosesti de la el) Probabil se regaseste si pe grand si wrangler. Daca nu ma insel foarte tare si Toyota 4runner se incadreaza in cerintele tale. Spor la treaba. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tcmihai Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 Re: masini de teren cu cutia de transfer+reductor pe partea stanga! Jeepul in general are transferul pe stanga si de motorizare nu duce lipsa problema ar fi ca majoritate nu au sasiu exceptand wranglerul, asa ca eu asi opta pentru: - un motor si cutie de pe un cherokee 4.0 ai si blocant central si este si cea mai ieftina solutie unde mai pui ca e un motor fiabil -iar la sasiu orice chiar unul tubular http://img511.imageshack.us/i/x20chassis20marlin.jpg/ http://img684.imageshack.us/i/grady20119201020001.jpg/ Mishu 0729 963 330 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate