Astral Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: jocul intrebarilor Ar fi f greu de ajuns pe Dorobanti la cafele ..... :ha: Ce-ar fi daca s-ar ridica masinile parcate aiurea pe Dorobanti? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: jocul intrebarilor ar face pitipoancele varice de la mersul pe jos. Ce ar fi daca am vinde tara la japonezi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: jocul intrebarilor Am recupera cei 100 de ani intirziere in evolutie.... Ce-ar fi daca ar disparea toti politicienii? Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: jocul intrebarilor S-ar naste altii. Ce s-ar intampla daca prostia ar fi eradicata de pe glob? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: jocul intrebarilor Nu ar mai pica nimeni de fraier. Ce s-ar intampla daca nu am auzi? Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: jocul intrebarilor am trai mai mult -dar daca nu am vedea ? Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: jocul intrebarilor Am "pipai" toata ziua... :twisted: Ce s-ar intampla daca n-ar fi femeia ? __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CYO Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: jocul intrebarilor joco di mano :ha: Cum ar fi sa conduci pe Transfagarasan, noaptea, cu luminile stinse?! :twisted: Shake N' Bake !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: jocul intrebarilor joco di mano :ha: Cum ar fi sa conduci pe Transfagarasan, noaptea, cu luminile stinse?! :twisted: am conduce la lumina lunii ( am mai facut-o si nu o data) ce ar fi daca am zimbi mai des si am fi mai amabili unii cu altii? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: jocul intrebarilor S-ar vinde mai multa guma Orbit si ne-am plictisi :ha: :ha: Ce ar fi daca ar mai exista dinozauri? Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: jocul intrebarilor ar fii existat mult mai multi braconieri Ce ar fii daca nu ne-am mai putea reproduce....adica sa nu ni se mai scoale la toti deodata :ha: ? Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: jocul intrebarilor "Pusca si cureaua lata" ar deveni imn planetar! :ha: Ce-ar fi fost fara WC-ul cu apa curenta? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: jocul intrebarilor Am trai ca Ciorile , cu palate de enspe mii d eeuro si cu buda in curte Cum ar fii daca nu exista calculatorul? Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: jocul intrebarilor As invata mai mult si as face mai mult sport :ha: :ha: Cum ar fi sa fim toti de pe forum femei? Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: jocul intrebarilor Fofiule....tu ai inclinari feminine?..... cred ca s-ar numi forumul lesbi4x4.ro :)) Cum ar fii daca am ramane fara prieteni si cunostinte? Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: jocul intrebarilor Ar fi MULT mai bine :grin: Cand o sa avem idei bune ? ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: jocul intrebarilor Atunci cand vom incepe sa gandim peste limita noastra Imi asum acest risc si intreb:Ce s-ar intampla daca ar murii Chuck Norris? (sper sa nu vad postu asta) :pr1 :pr1 Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: jocul intrebarilor ar fii singurl care ar mai avea scula sculata , deci daca ar muri , s-ar termina omenirea.... Cum ar fii daca nu ar exista masini dar ar fii fenomenul offroad....adica cu ce ne-am da in namoale ( in afara de enduro) Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: jocul intrebarilor :off Abea astept raspunsurile care o sa vina in cascada :ha: O sa fi blamat pe viata :P :h5 :br ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Decembrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: jocul intrebarilor ar fii singurl care ar mai avea scula sculata , deci daca ar muri , s-ar termina omenirea.... Cum ar fii daca nu ar exista masini dar ar fii fenomenul offroad....adica cu ce ne-am da in namoale ( in afara de enduro) cred ca ar trebui sa bem tot timpul si ca sa putem merge in 4 labe.... Ce s-ar intampla sa iasa Geoana in urma contestatiei? o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: jocul intrebarilor jumate de Romania ar emigra Cum ar fi daca n-ar exista tigani? "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei.T Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: jocul intrebarilor Romania ar fi mai sus ca Germania(si fara romani tiganizati) Cum ar fi sa se inchida Realitatea Tv si Antena 3? Nu mai semnez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: jocul intrebarilor Basescu nu ar ma sughita atat Cum ar fi daca am avea un presedinte rrom? Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 Re: jocul intrebarilor Ar fi ca acum....poate putin mai colorat. Ce ar fi fost daca nu s-ar fi inventat roata? Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 Re: jocul intrebarilor Ce ar fi fost daca nu s-ar fi inventat roata? Durere! :ha: Am impinge masinile pe talpici, ca saniile... Ce-ar fi daca n-ar fi noroiul? __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate