dream_car Postat Ianuarie 21, 2008 Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 Va propun sa raspundeti la intrebare si sa puneti una noua pt urmatorul utilizator care o sa citeasca. va rog sa nu dati "citeaza" si sa raspundeti doar la ultima intrebare. O sa pun eu prima intrebare: ce s-ar intampla daca nu ar mai exista ciocolata??? o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Ianuarie 21, 2008 Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 nu mare bai ...avem bere & co. ce s-ar intampla daca nu ar mai exista berea , palinca, etc...? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Ianuarie 21, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 am bea numai vin. ce s-ar intampla daca nu ar exista noaptea? o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 21, 2008 Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 am umbla bezmetici la 3 noaptea.....cum faceam eu in Siberia.....pana m-am obisnuit :-P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Ianuarie 21, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 am umbla bezmetici la 3 noaptea.....cum faceam eu in Siberia.....pana m-am obisnuit :-P si intrebarea pt urmatorul ????????? o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 21, 2008 Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 dar daca nu s-ar mai gasi motorina de luna viitoare??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Ianuarie 21, 2008 Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 dar daca nu s-ar mai gasi motorina de luna viitoare??? Ar creste considerabil veniturile furnizorilor de GPL si instalatii pentru GPL... 8) Ce s-ar intampla daca nu ar exista timpul? PS: Off-topic: Imi place ideea acestui topic! :h5 :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Ianuarie 21, 2008 Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 Daca nu ar mai exista timpul ....nu ash mai intarzia la servici in fiecare dimineatza. :grin: Ce-ar fi fost daca ar fi castigat japonezii cel de-al doilea razboi mondial? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Ianuarie 21, 2008 Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 aveam fabrici de MASINI in tara.. ce ar fi daca s-ar interzice masinile? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Ianuarie 21, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 am umbla numai in jeepuri. ce ar fi sa nu mai ploua? o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Ianuarie 21, 2008 Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 Mi-as desface si vinde hardtopul de la masina.Ce ar fi daca am putea face doar ce vrem noi? LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 21, 2008 Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 ar fi o foarte mare harababura........ce-ar fi fost daca Hitler castiga al doilea razboi mondial? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Ianuarie 22, 2008 Partajează Postat Ianuarie 22, 2008 Femeile ar fi fost obligate să poarte mustaţă ca a lui. Cum ar fi într-o maÅŸină de offroad gonflabilă? Mă refer la confort, condus etc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Ianuarie 22, 2008 Partajează Postat Ianuarie 22, 2008 Ar fi prea multe gaze Ce-ar fi daca am invatza sa si vedem nu numai sa privim? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Ianuarie 22, 2008 Partajează Postat Ianuarie 22, 2008 poate am invata sa si ascultam nu numai sa auzim... ce ar fi daca ar disparea gravitatia? off topic...bun raspuns cu jeep-urile dream_car :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Ianuarie 22, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2008 daca nu ar fi gravitatia,samurailele sigur ar disparea. cum ar fi fost sa nu existe animale? o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Ianuarie 22, 2008 Partajează Postat Ianuarie 22, 2008 unii din noi ar cam ramane fara scuze sa mearga cu masinile in padure si multi perversi s-ar reprofila :sht ce-ar fi fost daca pamantul era plat? Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Ianuarie 22, 2008 Partajează Postat Ianuarie 22, 2008 Ne-am fi plictisit de atat orizont! Dar daca nu ar fi existat "vulpile", Ursule? Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Ianuarie 22, 2008 Partajează Postat Ianuarie 22, 2008 Raspund eu.. :twisted: Am vedea alte animale fericite... Ce s-ar intampla daca nu am mai avea internet? ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Ianuarie 22, 2008 Partajează Postat Ianuarie 22, 2008 Am inventa un alt mod de a nu face miscare... Ce ar fi daca ar durea prostia? :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Ianuarie 22, 2008 Partajează Postat Ianuarie 22, 2008 Asta e simplă. Am fi cu toÅ£ii foarte fericiÅ£i, pentru că prostia nu doare pe posesorulul ei ci pe cei din jur!!! Ce ne facem cu generaÅ£ia asta de conducători ai patriei? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Ianuarie 22, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2008 eu propun sa punem mana de la mana,sa cumparam gloante si sa ii impuscam. ce ar fi daca, asa peste noapte, am ramane pentru totdeauna fara energie electrica, gaz si apa curenta ???? ne-am putea adapta vreodata la un asemenea trai? o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Ianuarie 22, 2008 Partajează Postat Ianuarie 22, 2008 Cum ar fi aratat omenirea daca nu ar fi existat ... frica de moarte? :shock: http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Ianuarie 22, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2008 Cum ar fi aratat omenirea daca nu ar fi existat ... frica de moarte? :shock: ekkakon,cred ca ai uitat sa dai raspunsul la ultima intrebare.... o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Ianuarie 22, 2008 Partajează Postat Ianuarie 22, 2008 Cum ar fi aratat omenirea daca nu ar fi existat ... frica de moarte? :shock: ekkakon,cred ca ai uitat sa dai raspunsul la ultima intrebare.... Asa e... Scuze! :hm Parerea mea e ca... am deveni niste fiinte noi, prin disparitia STRESULUI cotidian. Am fi noi insine, intr-o natura pe care am incerca sa o respectam si pretui , in incercarea zilnica de a supravietui... http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate