Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

jocul intrebarilor

dream_car

Postări Recomandate

• Răspunsuri 156
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

pentru ca atunci cand sunt pe forum isi modeleaza alta identitate si stau ascunsi in spatele tastelor,dar cand sunt face to face nu mai pot face asta si atunci o lasa mai moale si se comporta cum sunt ei de fapt.

ce s-ar intampla daca nu ar exista manipularea oamenilor?

o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde......

Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam.....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator nr. 150

Ne-am face propria uniune cu noi înşine dar cu mai multe litere (mai precis una în plus). Îmi e jenă să o scriu dar tot ... "UE".

De ce nu dă voie Statul să Stăm degeaba şi să primim salar?

Link spre comentariu

aia destepti au demisionat ..deci vreo cativa mai sunt , veniti in vacanta din alte tari... :-P :ha:

sper sa nu ofensez pe nimeni ... :P

cum ar fi daca romania ar fi prima putere economica si militara din lume?...

Link spre comentariu

nasol de tot... am avea mari probleme cu emigrantii americani si japonezi care ne-ar invada in cautare de locuri de munca.

Cum ar fi Romania acum daca nu ar fi fost izgonit Regele in '47 ?

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu

Vizitator nr. 150

Ar fi fost mai aşezată, cu o tradiţie în ce priveşte conducerea ţării şi fără cadoul lăsat de comunism care rezumă la un cuvânt: "Imbecialitatea cetăţeanului ca argument unic pentru ascensiunea socială şi culturală" !!!

Există bancuri despre orice pe lumea asta: proşti, deştepţi, beţivi, medici şi multe altele, dar de ce nu există bancuri cu artişti ??? Nu am auzit niciodată decât unul singur.

Link spre comentariu

Pai nu te-ai fi enervat tu si s-ar mai urni si altii pe acelasi drum ( de ex; eu)...

Ce-ar fi daca nu s-ar fi inventat 4x4 ??? :shock:

Mazda Tribute CEA MAI INVERSUNATA LUPTA E CU TINE INSUTI. TE AFLI IN AMBELE TABERE ...
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare