robertz Postat Ianuarie 22, 2008 Partajează Postat Ianuarie 22, 2008 am fi fost probabil mai aplecati catre tehnica precum japonezii cum ar fi daca nu ar mai fi nestiri la orele cinci sau cotidianul "pubertatea" @Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
foxman Postat Ianuarie 22, 2008 Partajează Postat Ianuarie 22, 2008 Ar disparea Esca si ar functiona toate butoanele. Ce s-ar intampla daca am putea alimenta jeep-urile cu apa si ar functiona? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Ianuarie 23, 2008 Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 pacat ce ar fi sa tacem? Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreic Postat Ianuarie 23, 2008 Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 o idee buna de acord? Just Me Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Ianuarie 23, 2008 Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 de acord. nu mai bine iesim la niste noroi? Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Ianuarie 23, 2008 Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 Iesim De ce in majoritatea cazurilor vitejii de pe forum sunt de fapt caractere slabe in viata de zi cu zi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Ianuarie 23, 2008 Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 de acord. nu mai bine iesim la niste noroi? in sfarsit, o intrebare cu rost....! Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Ianuarie 23, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 pentru ca atunci cand sunt pe forum isi modeleaza alta identitate si stau ascunsi in spatele tastelor,dar cand sunt face to face nu mai pot face asta si atunci o lasa mai moale si se comporta cum sunt ei de fapt. ce s-ar intampla daca nu ar exista manipularea oamenilor? o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Ianuarie 23, 2008 Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 s-ar inventa un vin careva? Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 23, 2008 Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 nu ar mai exista lideri....conducatori....guru....etc ce-ar fi de n-ar mai exista certuri??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 23, 2008 Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 Eu zic liniste, unii zic plictiseala iar altii zic lipsa de audienta. S-a interzis comercializarea bullbar-urilor in UE. Ce facem? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 23, 2008 Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 le pastram pe astea pe care le avem...... Ce au in cap astia din UE? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Ianuarie 23, 2008 Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 KKT! Ce sar intampla daca nu ne luam dupa UE? :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Ianuarie 23, 2008 Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 Ne-am face propria uniune cu noi înÅŸine dar cu mai multe litere (mai precis una în plus). ÃŽmi e jenă să o scriu dar tot ... "UE". De ce nu dă voie Statul să Stăm degeaba ÅŸi să primim salar? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 23, 2008 Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 Statu... nu interzice statul....degeaba....o poti face dupa ce dai un atac la banca......in Maldive Cum de-au modificat TPI? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Ianuarie 23, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 cu forta,sau de frica. cum o sa fie romania in anul 2038? o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 23, 2008 Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 sarbatoare ..... 25 ani de la vanzarea ultimului MP de pamant .... ....cati din functionarii publici o fi prin puscarie...??? exista vreo statistica pe undeva ..???? o cifra.... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Ianuarie 23, 2008 Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 sper ca toti !!au ramas doar marlani ! cati politisti destepti sunt in romania?? :-P Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Ianuarie 24, 2008 Partajează Postat Ianuarie 24, 2008 aia destepti au demisionat ..deci vreo cativa mai sunt , veniti in vacanta din alte tari... :-P :ha: sper sa nu ofensez pe nimeni ... :P cum ar fi daca romania ar fi prima putere economica si militara din lume?... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Ianuarie 24, 2008 Partajează Postat Ianuarie 24, 2008 nasol de tot... am avea mari probleme cu emigrantii americani si japonezi care ne-ar invada in cautare de locuri de munca. Cum ar fi Romania acum daca nu ar fi fost izgonit Regele in '47 ? 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Ianuarie 24, 2008 Partajează Postat Ianuarie 24, 2008 Ar fi fost mai aÅŸezată, cu o tradiÅ£ie în ce priveÅŸte conducerea ţării ÅŸi fără cadoul lăsat de comunism care rezumă la un cuvânt: "Imbecialitatea cetăţeanului ca argument unic pentru ascensiunea socială ÅŸi culturală" !!! Există bancuri despre orice pe lumea asta: proÅŸti, deÅŸtepÅ£i, beÅ£ivi, medici ÅŸi multe altele, dar de ce nu există bancuri cu artiÅŸti ??? Nu am auzit niciodată decât unul singur. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Ianuarie 25, 2008 Partajează Postat Ianuarie 25, 2008 relativ offtopic: si cum suna bancul? poate influenta raspunsul la intrebarea ta... 8) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Ianuarie 26, 2008 Partajează Postat Ianuarie 26, 2008 pentru ca artistii inventeaza bancurile :grin: ce s-ar intampla daca am salva zimbrul??? i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 26, 2008 Partajează Postat Ianuarie 26, 2008 S-ar gasi cineva sa-i vaneze...din nou Ce s-ar fi intamplat daca reuseau idiotii astia sa termine cum trebuie DN1 de la Sibiu la Brasov....ca azi mi-am facut o galeata de nervi ...pe acolo :bb Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Beatrice Postat Ianuarie 26, 2008 Partajează Postat Ianuarie 26, 2008 Pai nu te-ai fi enervat tu si s-ar mai urni si altii pe acelasi drum ( de ex; eu)... Ce-ar fi daca nu s-ar fi inventat 4x4 ??? :shock: Mazda Tribute CEA MAI INVERSUNATA LUPTA E CU TINE INSUTI. TE AFLI IN AMBELE TABERE ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate