sese Postat Ianuarie 26, 2008 Partajează Postat Ianuarie 26, 2008 ne bagam in teren cu biciclete cu blocant :grin: cum ar fi daca nu ar exista dealuri si ar fi totul drept?? i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Ianuarie 26, 2008 Partajează Postat Ianuarie 26, 2008 ne luam jeep. ce ne facem dupa ce nu va mai fi petrol? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 26, 2008 Partajează Postat Ianuarie 26, 2008 vom trece pe hidrogen....ca-i destul :grin: ce-ar fi daca am cumpara si noi piese de calitate la preturi.....corecte? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Ianuarie 26, 2008 Partajează Postat Ianuarie 26, 2008 ar trebui sa renuntam definitiv la Aro ce ar fi sa ne trezim luni dimineata fara autoritati, fara politie, fara acest aparat ce se numeste stat si traieste din banii nostrii? forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Ianuarie 26, 2008 Partajează Postat Ianuarie 26, 2008 intrebare fara politzie ....autoritatzi etc ? pe la americani sa luat odata intrun oras imens curentul pt o noapte ! na mai functionat nimic ! pe strazi a izbucnit un cahos de toata frumesetzea ! jafuri,crime ,magazinele golite ....etc deci ........ sar putea sa nu te mai trezesti ! smile da oare ce sar intimpla daca neam inmultzi prin diviziune celulara ?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 26, 2008 Partajează Postat Ianuarie 26, 2008 n-as mai fi fost insurat :grin: :grin: :grin: ce-ar fi daca am avea politicieni corecti si.....competenti?????? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Ianuarie 26, 2008 Partajează Postat Ianuarie 26, 2008 Utopie... Ce ar fi daca am traii vesnic? :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Ianuarie 26, 2008 Partajează Postat Ianuarie 26, 2008 trait 60 de ani de trai bun si ...........mii de ani in azilu de batrini ! :ha: :ha: ce ar fi fost daca nu sar fi descoperit focul ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Ianuarie 26, 2008 Partajează Postat Ianuarie 26, 2008 s-ar fi plictisit de moarte inchiziÅ£ia. Ce-aÅŸ putea păţi dacă v-aÅŸ spune că nu ÅŸtiu ce e ăla un blocant? :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 26, 2008 Partajează Postat Ianuarie 26, 2008 n-ai pati nimic.....vei primi sfaturi despre functionarea lui :grin: :grin: :grin: Ce-ar fi fost lumea fara....Walt Disney???? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Ianuarie 26, 2008 Partajează Postat Ianuarie 26, 2008 Imposibila! Desi... Walt Disney obisnuia sa spuna... "It's fun doing the impossible!" Ce s-ar intampla daca viata nu ar avea sens...? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Ianuarie 26, 2008 Partajează Postat Ianuarie 26, 2008 oamenii ar incerca sa gaseasca un sens pentru nonsens ce s-ar intampla daca ar disparea pasiunea? (vezi "Equilibrium)... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Ianuarie 26, 2008 Partajează Postat Ianuarie 26, 2008 intrebare daca nu ar avea sens ? pai , neam creste copii ,am lucra vreo 40 de ani si am ajunge batrini ! :ha: :ha: :ha: subtila ironie jimny8 fost cu 30 de secunde mai rapid ! smile fara pasiune ???? pai neam ....f.te in dusmanie ! :h5 ce sar intimpla daca nu ar fi politicieni pe lumea asta ????? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Ianuarie 29, 2008 Partajează Postat Ianuarie 29, 2008 o sa gasim un alt fel de lichele care sa decida pentru noi cum ar fi lumea fara noi :grin: ? (cei de pe forum) i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 29, 2008 Partajează Postat Ianuarie 29, 2008 lumea va fi la fel....oricum suntem o minoritate......rau vazuta Ce-ar fi daca unii nu s-ar crede mai destepti ca altii? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Ianuarie 29, 2008 Partajează Postat Ianuarie 29, 2008 s-ar crede altii mai prosti ca unii ce-ar fi daca ar exista doar o marca de 4x4? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 29, 2008 Partajează Postat Ianuarie 29, 2008 ar exista un singur forum 4x4 :-P ce-ar fi sa avem si noi impozite corelate cu castigul mediu pe economie? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Ianuarie 29, 2008 Partajează Postat Ianuarie 29, 2008 economie asta nu ar fi nici o problema !!!! .......sar inventa alte taxe ..... dupa impozitu pe pinza freatica nu ma mai mira nimic !!!!!!! oare ce sar fi intimplat daca omul ar fi ramas la stadiul de cercopitec ( ok ,unii mai sint acolo , vorbesc in general) ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Ianuarie 29, 2008 Partajează Postat Ianuarie 29, 2008 Nu ar mai avea nevoie de 4x4. Ce ar fi daca nu ar exista banii? :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Ianuarie 29, 2008 Partajează Postat Ianuarie 29, 2008 nu am avea cum sa platim benzina :grin: ce ar fi daca nu sar fi inventat cauciucurile?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miezul Postat Ianuarie 29, 2008 Partajează Postat Ianuarie 29, 2008 eram mult mai multi pe planeta, ce am face daca maine ar fi sfarsitul lumii? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Ianuarie 29, 2008 Partajează Postat Ianuarie 29, 2008 intrebare chiar nasol ! ........eu care am crezut ca soacramea moare inaintea mea ! :ha: ce sar face forumul asta fara emoticoane ?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Ianuarie 29, 2008 Partajează Postat Ianuarie 29, 2008 eram mult mai multi pe planeta, ce am face daca maine ar fi sfarsitul lumii? Am spera ca informatia e falsa.... Ce s-ar intampla daca n-ar mai fi taxe? http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Ianuarie 29, 2008 Partajează Postat Ianuarie 29, 2008 ar fi fost bautura mult mai ieftina :x ce s-ar intampla daca ar fi numai noroi??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miezul Postat Ianuarie 29, 2008 Partajează Postat Ianuarie 29, 2008 am fi toti niste jegosi ce s-ar intampla daca nu s-ar fi inventat roata,,,cu ce ne mai dadeam noi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate