bogthebat Postat Februarie 20, 2011 Partajează Postat Februarie 20, 2011 La cererea ascultatorilor, iata si prezentarea utilajului meu botezat Jor-El(sky) Este vorba despre un Land Rover Disco2, 2002, td5 automat. Fiind un utilaj de ture si expeditii soft cu familia, dotarile sunt: SLS ACE scaune incalzite samd Urmeaza intr-un viitor apropiat: diagnoza completa schimbat TOATE lichidele kit suspensie bara fata roof rack ledbar worklight statie CB iar intr-un orizont de timp mai indepartat: planetare HD troliu webasto blocante (sau macar blocant central) sablat + terosonat sasiu si caroserie ...si ce idei o sa-mi mai vina PS poze o sa pun dupa ce ma prind cum se face , ca vad ca iar nu mai am butoane de atasat....:al "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 20, 2011 Partajează Postat Februarie 20, 2011 Re: Jor-EL (SKY) Uite aici pt poze..... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56551-Metoda-noua-si-functionala-pentru-postarea-de-atasamente-si-imagini REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Februarie 21, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2011 Re: Jor-EL (SKY) o poza de pe bac.... http://img152.imageshack.us/img152/4553/photo021811001.jpg Uploaded with ImageShack.us Si de la intalnirea LR Bucuresti: prima , cu numere de germanica ( fotografie "furata " de la @Radu) http://img257.imageshack.us/img257/2694/lrmeet011.jpg Uploaded with ImageShack.us "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Re: Jor-EL (SKY) Sa o stapanesti sanatos si sa te poatre prin cat mai multe noroaie. Dupa varsta capacitate si euro cred ca va fi de nationalitate bulgara, sau ai alte ganduri? S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Februarie 21, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2011 Re: Jor-EL (SKY) Sa o stapanesti sanatos si sa te poatre prin cat mai multe noroaie. Dupa varsta capacitate si euro cred ca va fi de nationalitate bulgara, sau ai alte ganduri? S-auzim de bine De aia numele este Jor-Elsky... PS: poza cu bac-ul este dupa inmatricularea in BG.:grin: "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Re: Jor-EL (SKY) Ma bucur pt tine prietene , sa te duca sanatos pe oriunde vrei tu ! Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Re: Jor-EL (SKY) Imi storceam creierii unde am mai auzit numele asta. Ura.... este tata lu' Superman!! Jor-El. Sa-ti traiasca! Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Februarie 22, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2011 Re: Jor-EL (SKY) Imi storceam creierii unde am mai auzit numele asta. Ura.... este tata lu' Superman!! Jor-El. Sa-ti traiasca! Exact!!:ha::ha: Nu e Superman, DAR e TAICA-so!!!:ha::ha::ha:. Ai vazut ca si in film, mai apara din cand incad sa-l sfatuiasca. Nu se stie sigur daca are superputeri, dar se banuieste..... "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Re: Jor-EL (SKY) Super crestinarea !!! Bravo !!! Ai avut probleme la inmatriculare? In poza de pe bac se vede semnalul stg intreg. A mers sa-l maschezi cu pungi portocalii de la PDL?:h5 LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Februarie 26, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2011 Re: Jor-EL (SKY) N-am acoperit cu nimic semnalizatorul... M-am dus asa, cum ai vazut masina in Piata Constitutiei....Si am rezolvat! Am inmatriculat-o in exact 1 ora si 49 minute - respectiv : la ora 8,46 am oprit masina in fata institutiei bulgaresti, iar la ora 10,35 ieseam pe poarta, cu numerele montate pe masina..... "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanstanescu Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Re: Jor-EL (SKY) Bafta! sa ti iasa tutu-ul asa cum iti doresti Mitsubishi ASX; Discovery II & Kia Sportage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Februarie 25, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2012 Re: Jor-EL (SKY) Intre timp, pentru ca se cerea... Jor-El a mai primit: pompa motorina noua bari de directie HD Convertizor cutie Ashcroft HD cablaj injectoare statie CB perne suspensie noi Suspensia mai asteapta, la fel si barile......(pana ia mama penzia:grin:) "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Octombrie 22, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Re: Jor-EL (SKY) A mai primit, de nevoie, o revizie completa la electromotor, aceasta revizie cuprinzand : - carbuni schimbati - schimbate contactele din cupru si bobina din solenoid "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate