Max Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Re: Noul Audi Q5 - momente penibile Pai a facut ce a putut mai bine ca la off-road-ul urban de sosea de prin capitalele Euripei nu prea se intalnesc asemenea situatii, ca masina aia numai pe sosea va ramane. Ciudata treaba cu invartitul in gol al rotii din spate, parca aveau sisteme care contracarau asa ceva. S-auzim de bine Oricum se facu de rasu' lumi:ha::ha::ha: :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 (editat) Re: Noul Audi Q5 - momente penibile Si pe mine ma enerveaza demonstratiile astea......ce naiba vor sa arate ? Ca au capabilitati off-road sau ca pot urca bordurile din fata mall-urilor sau cafenelelor ? Oricum viitorul arata tragic pt ca , ganditi-va , toate fiarele care le avem acum, la un moment dat isi vor da obstescul sfarsit......... Editat Februarie 22, 2011 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator d-rive Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Re: Noul Audi Q5 - momente penibile Quattro este un sistem mecanic (Torsen) cu limitarile de rigoare. La vremea lui a fost cel mai bun. Acum, un sistem Haldex sau altele similare sunt mai rapide si mai eficiente. Apoi, nu mai judecati gresit SUV-urile. Judecati-i pe cei care au SUV si traiesc cu impresia ca au masina de teren. Un SUV este un autoturism 4x4 cu garda la sol mai mare. Masina tot-teren e o masina cu reductor, diferentiale blocabile, bare de torsiune decuplabile si alte alea cum ar fi un troliu macar pe fata. Un SUV e o masina extraordinara si nu, nu e doar pentru oras sau sosea. Isi face treaba cu brio atata timp cat ii cunosti si intelegi limitarile. Din pacate Q5 trebuie sa se inchine in fata concurentei, BMW si Mercedes si nu stiu cum sta fata de Lexus sau Infinity. Cat despre demonstratii... marketing baieti, marketing :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cezar333 Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 Re: Noul Audi Q5 - momente penibile Ca idee nu stiu daca e aceeasi tractiune la q5 si q7 dar cand am ramas cu rotile suspendate in diagonala q7 s a comportat diferit: P.S. Salutare D-rive :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 Re: Noul Audi Q5 - momente penibile Masina tot-teren e o masina cu reductor, diferentiale blocabile, bare de torsiune decuplabile si alte alea cum ar fi un troliu macar pe fata. Cat despre demonstratii... marketing baieti, marketing :wink: Daca ai avea in totalitate dreptate, masinile offroad s-ar vinde stock cu dotarile enumerate de tine, macar ca dotari optionale. Deocamdata ele sunt aftermarket. In alta ordine de idei initiatorului a vrut sa arate un rateu al Q5 comparativ cu concurenta in conditii identice, nu sa provoace noi discutii despre SUV vs. offroader. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 (editat) Re: Noul Audi Q5 - momente penibile in filmul pus de Max e vorba doar de un sofer prost Uite aici o situatie similara pe un teren cu aderenta mult mai slaba si se descurca fara probleme controalele de tractiune de la suv-urile moderne sunt f destepte. Lasati prejudecatile. Editat Februarie 22, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 Re: Noul Audi Q5 - momente penibile Ai dreptate Ionut, si mie imi facuse impresia ca defectul era intre volan si scaun. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADP246 Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 Re: Noul Audi Q5 - momente penibile Ai dreptate Ionut, si mie imi facuse impresia ca defectul era intre volan si scaun. Chestii de marketing ;) Reclama nasoala pt unii(voluntar) Am vazut un filmulet similar intre Q5 si X3...la fel...pierdea Q5; sa le vedem in teren pe ambele... Range Rover Sport TDV6 Fiat 500,2012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 Re: Noul Audi Q5 - momente penibile Parerea mea este ca e mai rea situatia in primul clip pt ca acolo masina este in incrucisare totala de punti cu 2 roti in aer. In ultimul clip are cand una cand cealalta. Oricum ar fi la acest tip de masina si tractiune, "blocantul" e simulat de ESP sistem care blocheaza roata din aer. Daca soferul a anulat din buton esp-ul (cum o fi auzit si el ca se face in offroad) rotile se invart aiurea in gol. Masina se comporta ca un simplu 4x4 fara blocanti care stiti si voi ca la incrucisari ramane .... asa. Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cezar333 Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 Re: Noul Audi Q5 - momente penibile Am gasit si explicatia:) Au fost cateva videoclipuri postate pe youtube in care cei de la bmw au facut teste cu noul xdrive la showroomurile lor si au venit cu cu audi uri sa arate ca sunt mai slabe... si au reusit sa i pacaleasca pe cei prezenti dezactivand ESP ul masinii ... cu esp ul activat, roata sau rotile care se invarteau in gol se blocau si transferau puterea catre rotile cu aderenta si nu le iesea smecheria:) cred ca situatia e similara si in filmuletul de mai sus..;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 Re: Noul Audi Q5 - momente penibile Parerea mea este ca piesa de la volan e problema, masina sigur ar fi trecut relativ usor. Legat de masina ca si SUV, nu cred ca face de ras si va ramane doar un SUV. Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flo123123 Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 Re: Noul Audi Q5 - momente penibile Quattro este un sistem mecanic (Torsen) cu limitarile de rigoare. La vremea lui a fost cel mai bun. Acum, un sistem Haldex sau altele similare sunt mai rapide si mai eficiente. Nu este asa : Torsen da clasa Haldexului la orice ora. Din cate am citit, pe Q5 este un Haldex, ca si la Tuareg. Tocmai aici e diferenta esentiala : Torsenul este nai rapid ca Haldexul si la limita, 1/2 secunde pot insemna extrem de mult..... Am avut si masina cu Haldex (Volvo XC70) am si quattro , diferenta e mare, dar rar ajungi sa ai nevoie 100%, un rest nu prea,, Haldexul merge in general cu 90% fata si 10% spate, pe cand Torsenul este ori 50%-50% sau 40%-60% Florin LJ70, ex Jimny, ex IMS M461 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate