tavy79 Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Am ajuns la schimbarea evacuarii finale. Am luat talonul , am fost la magazin si am comandat conform talonului evacuarea finala de la bosal. Cand a venit toba...surpriza, era mai mica in circumferinta si avea teava simpla nu cu 2 iesiri cum am eu. Am intrat la catalogul bosal si am onservat acolo ca toba finala cu 2 iesiri pe aceeasi parte exista doar la motorul de 2.6 V6, celelalte avand o singura iesire. Ce am acum pe masina este de origine si are 2 iesiri pe aceeasi parte si are circumferinta mai mare de 30cm si deasupra este ondulata. Cine a mai ajuns sa schimbe evacuarea finala si ce varianata a optat? Conform cataloagelor actuale ce am eu iese ca ar fi pentru benzina dar atat la mine cat si la altii am vazut ca diesel-ul are exact ca la mine. Sugestii? Pareri?! Land Rover Freelander, Td4 din 2001, Disco II Td5 din 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Re: Toba finala Freelander Td4 Cat a fost toba? Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tavy79 Postat Februarie 21, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2011 Re: Toba finala Freelander Td4 250 ron. Inca nu am cumparato ca am vazut ca nu e la fel ca a mea Land Rover Freelander, Td4 din 2001, Disco II Td5 din 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Februarie 21, 2011 Partajează Postat Februarie 21, 2011 Re: Toba finala Freelander Td4 Salut, Am avut freelander si 2,5 V6 si TD4 si la ambele este la fel toba, adica la fel de mare, de urata si julita pt ca e prost amplasata (prea jos si transversal). Si V6-le si dieselul are cate 2 iesiri. Cel mai bine e sa o tai si sa-ti pui una mai mica sport sau sa-ti pui doar o teava in locul ei. Eu am avut o toba inox sport mica pe care am avut-o si pe suzuki swift, care semana cu una de motocicleta, adica cat era iesirea atat era si diametrul tobei. Suna mai frumos si este mai ferita... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 (editat) Re: Toba finala Freelander Td4 Trebuie doar accesat Microcat-ul ala on-line .... eu care nu-s un as cand e vorba de Freelander in vreo 3 minute am gasit(sunt doua feluri, unele pana in '03 si altel dupa... apoi bagi codul gasit(WCG000032)pe google si cauti pana gasesti un site care are si poza, de exemplu http://www.rimmerbros.co.uk/Item--i-GRID007317 ...ma doare/supara/enerveaza/ceva de genul asta... cand vad uneori ca am scris ghidul ala degeaba.....mai ales ca-i vorba de un aradean de-al meu:wink: Editat Februarie 23, 2011 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tavy79 Postat Martie 2, 2011 Autor Partajează Postat Martie 2, 2011 Re: Toba finala Freelander Td4 Nu trebuie sa te superi:)! Dupa seria masinii imi da toba finala cu o iesire si asta la cei care fabrica pentru land rover. Varianta cu 2 iesiri era pentru seria masinilor pe benzina si este exact cea din link-ul postat de tine. Oricum toba finala este montata deja cea cu o iesire, conform comenzii dupa seria masinii. De Microcat nu stiam acum il vad prima oara...ideea e ca aveam pe masina exact toba care trebuia sa fie dar nu corespundea cu ceea ce se comanda dupa seria masinii:)! Multumesc oricum:h5! Land Rover Freelander, Td4 din 2001, Disco II Td5 din 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 Re: Toba finala Freelander Td4 Odata mi-a spus un nene ca nu se gaseste finala decat originala pentru Feelanderul meu dar vad ca manca #$%&. E fain daca ii pot face una pe comanda la un service de tobe pentru ca e cam cat china in spate acolo si mi-ar placea una mai mica. Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BoZo Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 Re: Toba finala Freelander Td4 merge sa ii pui de la alta masina sau chiar numai o teava de inox Frontera A Sport 2.0 freelander 2001 td4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Septembrie 17, 2013 Partajează Postat Septembrie 17, 2013 (editat) Re: Toba finala Freelander Td4 Am vazut un clip pe you tube cu un td4,care avea o toba finala cu 2 tevi,in ambele parti ale masinii si arata bine. A mea oricum trebuie sa o schimb si m-am gandit sa-i pun modelul respectiv. Are cineva idee ce si unde sa caut? L.E. Pun si filmuletul,sa se vada ce intentionez sa fac. P.S. Si jantele imi plac mult,dar cred ca sunt pe 17,ceea ce nu maincanta.https://www.youtube.com/watch?v=zfsDSMVtuw0 Editat Septembrie 17, 2013 de Liviu-San Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Septembrie 17, 2013 Partajează Postat Septembrie 17, 2013 Re: Toba finala Freelander Td4 exista acel tip de esapament dar e pentru benzinare...la diesel nu se prea foloseste si nu am vazut ceva dedicat pentru Td4...eu cred ca tipuil a adaptat unul din asta http://www.lrseries.com/shop/product/listing/4586/DA4246-FREELANDER-1-8-SPORTS-TWIN-PIPE-SILENCER.html NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Septembrie 17, 2013 Partajează Postat Septembrie 17, 2013 Re: Toba finala Freelander Td4 Din ce stiu eu,tubulatura la benzina este mai mica in diametru decat la diesel. de aratat arata bine cea din link, dar nu-mi place pretul.Pentru ca tot o sa fac modificare,trebuie sa ma orientez la ceva mai ieftin.Am nevoie de 2 teminatii de toba(tipsuri), 2 coturi si o bucata de teava. Singura problema care o vad, este ca fumul o sa iasa decat pe o teava,daca montez toba oem de TD4. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Septembrie 17, 2013 Partajează Postat Septembrie 17, 2013 (editat) Re: Toba finala Freelander Td4 Posibil ca varianta "ieftina" e sa mergi cu poza din link-ul lui Fery la unii care confectioneaza tobe si sa-ti faca una dupa specificatiile tale:wink: Editat Octombrie 10, 2013 de DKW It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Septembrie 17, 2013 Partajează Postat Septembrie 17, 2013 Re: Toba finala Freelander Td4 Am vorbit deja cu un prieten de-al meu tinichigiu,i-am aratat despre ce este vorba si o rezolva.O sa revin cu poze dupa ce termin lucrarea:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Octombrie 9, 2013 Partajează Postat Octombrie 9, 2013 Re: Toba finala Freelander Td4 Am rezolvat problema:grin: Iese fum pe ambele tevi:wink: Am vrut initial sa pun o toba finala de mizda(mazda),care era foarte plata, dar nu mi-a incaput si am pus o toba de BMW diesel. Eu unul sunt multumit de rezultat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Octombrie 9, 2013 Partajează Postat Octombrie 9, 2013 Re: Toba finala Freelander Td4 Pe mine ma scot din minti tobele astea de pe freelander,atarna de zici ca mai au un pic si pica pe jos :ha::ha: Cand o fi sa o schimb........doar cu un sport sau un scut sa n-o mai vad:ha::ha::ha: If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Octombrie 9, 2013 Partajează Postat Octombrie 9, 2013 (editat) Re: Toba finala Freelander Td4 Am rezolvat problema:grin: Iese fum pe ambele tevi:wink: Am vrut initial sa pun o toba finala de mizda(mazda),care era foarte plata, dar nu mi-a incaput si am pus o toba de BMW diesel. Eu unul sunt multumit de rezultat. Sa-mi zici si mie cand o sa-i lasi tips-urile alea frumoase si cromate prin iarba sau pe vreo bordura.:ha: Macar de-i puneai d-astea sa nu-ti "ploua" in toba, si puteai sa ridici toba mai sus daca tot te-ai scarpinat. :grin: Editat Octombrie 9, 2013 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Octombrie 10, 2013 Partajează Postat Octombrie 10, 2013 Re: Toba finala Freelander Td4 Sa-mi zici si mie cand o sa-i lasi tips-urile alea frumoase si cromate prin iarba sau pe vreo bordura.:ha: Macar de-i puneai d-astea sa nu-ti "ploua" in toba, si puteai sa ridici toba mai sus daca tot te-ai scarpinat. :grin: Nu se va intampla ce zici matale acolo, pt ca tipsurile sunt sudate,in cel mai rau caz, se vor stramba si le voi indrepta cu o teava:wink: Toba nu se poate pune mai sus din cauza compartimentului din portbagaj,ala ma incurca.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Octombrie 10, 2013 Partajează Postat Octombrie 10, 2013 Re: Toba finala Freelander Td4 Macar tevile alea 2 puteai sa le tragi mai in sus, sa ramana mascate de bara. La trialu' de la Sambata nu te-as fi vazut bine cu toba asta. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Octombrie 10, 2013 Partajează Postat Octombrie 10, 2013 Re: Toba finala Freelander Td4 Ideal ar fi fost sa decupez bara in laterale si sa le incadrez, dare era un pic mai complicat si se impuneau costuri suplimentare,care n-au intrat in calcul. Oricum, o sa montez kit-ul de inaltare si se va schimba un pic situatia.:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Octombrie 10, 2013 Partajează Postat Octombrie 10, 2013 Re: Toba finala Freelander Td4 cit te-a costat până la urmă toba? face zgomot? http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Octombrie 10, 2013 Partajează Postat Octombrie 10, 2013 Re: Toba finala Freelander Td4 cit te-a costat până la urmă toba? face zgomot? Nu, nu face zgomot si nici nu am vrut asta.Ca si costuri, pana in 400 lei cu totul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Noiembrie 26, 2013 Partajează Postat Noiembrie 26, 2013 (editat) Re: Toba finala Freelander Td4 Mie imi place asta :grin: offtopic ce ma enerveaza reclamele aste care micsoreaza postul :bi Editat Noiembrie 26, 2013 de tonytherunner If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Noiembrie 26, 2013 Partajează Postat Noiembrie 26, 2013 Re: Toba finala Freelander Td4 Mie imi place asta :grin: [ATTACH=CONFIG]196572[/ATTACH] offtopic ce ma enerveaza reclamele aste care micsoreaza postul :bi e complicat de facut,cel putin la mine venea exact in dreptul carligului de tractare.trebuia facut alt traseu pt toba finala,o ramificatie in Y.... Modelul asta se preteaza mai mult la masinile sport(lotus,zonda,mc laren):ooo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Decembrie 6, 2013 Partajează Postat Decembrie 6, 2013 Re: Toba finala Freelander Td4 Sau ceva in genul asta de pe FORD KUGA ,cred ca se preta destul de bine dar implica ceva costuri si modificari in plus...... da iesea boboc....:grin: If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Decembrie 6, 2013 Partajează Postat Decembrie 6, 2013 Re: Toba finala Freelander Td4 Sau ceva in genul asta de pe FORD KUGA ,cred ca se preta destul de bine dar implica ceva costuri si modificari in plus...... da iesea boboc....:grin: Da, asa as fi vrut si eu sa fac,numai ca veneau tips-urile sus si toba tot pe locul ei si nu cred ca ar fi dat bine. Raman la ideea ca acel compartiment din portbagaj incurca toata socoteala cu toba,desi de folosit il folosesc:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate