yuk Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 rotile pe fatza infraneaza putin (se invart usor cu mana, dar nu poate fi vorba de inertie) ... este recomandat sa cumpar anticipat garniturile etrierilor ? adica se deterioreaza atunci cand mecanicul remediaza intreaga cursa (a pistonaselor) necesara pt franare ? nu m-as duce de 2 ori "pe capul" omului. http://autokarma.ro/Produse.aspx?GrupaId=2&Subgrupanume=Set accesorii etrier frana - astea sunt garniturile? mie imi par niste burdufei (dupa poze) ... lichid de frana nu pierde deloc Multumesc! Samurai SJ , Papuc 4x4, YamahaTenere, Golf4TDI, A4B7, DaciaSN, Fiesta2, Renault19D, yaris1,33 Cine minte si fura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fane_bulat Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 Re: garnituri etrieri Daca ai rotile putin infranate,de la garniturile de la etrieri e problema. Ai burduful de la pistonas rupt , a intrat mizerie acolo si a ruginit pistonasul si agata pe garnitura.Si burdufele alea mici de la suruburile care prind etrierul de fuzeta probabil le ai rupte,au ruginit,si nu mai culiseaza etrierul. Trebuie sa masori intai si dupa aia sa cumperi,sunt 3 modele (gasite de mine) 48mm - diametrul pistonasului sau 51 mm . Eu am 51.Ai mai jos link , pe cutii scria ca importator esta Bardi http://www.seinsa.es/en/productos/productos3.asp?Id=138146 http://www.seinsa.es/en/productos/productos3.asp?Id=129468 http://www.seinsa.es/en/productos/productos3.asp?Id=138705 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 Re: garnituri etrieri Cel mai bine este sa desfaci inainte si sa verifici de care sunt. 1 Pe etrier trebuie sa scrie 48 sau 51 2 Apoi trebe sa te uiti de care garnituri ai (cu siguranta sau fara) Eu zic ca cel mai bine, te duci la mecanic, il pui sa desfaca un etrier, vezi ce garnituri iti trebe, eventual le iei cu tine si pana il desface el pe celalalt ai sarit intr-un taxi si ai luat garniturile. Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 Re: garnituri etrieri pana la garniturile de etrier...e bine sa verifici daca etrierul culiseaza cum trebuie...e stiut faptul ca se gripeaza relativ des ....desfa suruburile...curatele cum trebuie....ungele usor cu vaselina cuprata....si ai scapat de problema....daca tot demontezi etrierul verifica si pistonul care apasa pe placute....sa mearga usor....dara cu merge ....scos afara curatat....si eventual schimbate garniturile....daca sunt rupte...umflate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yuk Postat Februarie 23, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2011 Re: garnituri etrieri multumesc de lamuriri! voi comanda piese numai dupa diagnosticare Samurai SJ , Papuc 4x4, YamahaTenere, Golf4TDI, A4B7, DaciaSN, Fiesta2, Renault19D, yaris1,33 Cine minte si fura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 Re: garnituri etrieri Sa-mi ziceti si mie de unde iau garnituri, ca eu nu am gasit. La comerciantii uzuali de piese nu figureaza. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 (editat) Re: garnituri etrieri Sa-mi ziceti si mie de unde iau garnituri, ca eu nu am gasit. La comerciantii uzuali de piese nu figureaza. unix/bardi si distribuitori de-ai lor. eu am luat toate garniturile, de la cilindru frana, etrier plus pompa centrala de la autokarma, total 80 ron Set reparatie pompa centrala frana=22,05 ron Set reparatie cilindru receptor frana=12,66 ron Set reparatie etrier=17,03ron Editat Februarie 24, 2011 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate