vlad.ioan Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 (editat) salut la toata lumea, cu ocazia crizei am cautat produse pentru reducerea consumului si am dat peste asa ceva (pt benzinare): 1. o valva ecotek cb-26p destinata motoarelor pe benzina care se lauda ca reduce consumul cu pana la 15% si creste puterea masinii cu pana la 5 %, p 2. F-16 Pulse King rezonator electronic reduce consumul cu pana la 10% 3. Economizor combustibil MagnoFuel® pe bază de magneţi permanenţi pt motoare sub 2600 cmc mai multe detalii pe: a incercat cineva aceste produse sau macar ceva asemanator? ps: sa nu cumva sa se creada ca fac reclama, pur si simplu sunt foarte curios, in caz contrar sa se stearga thread-ul si o sa il deschid sub alta forma. see ya soon Editat Februarie 23, 2011 de Max In prezent: Suzuki Escudo LWB 1.6 16v 101 cp, 1993, RHD In trecut: Vitara SWB 1.6 8v 80 cp, 1993, cabrio, injectie - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 Re: produse reducere consum, adevar sau fictiune? Cu produsele astea e ca si cum ai face din rahat bici si ai vrea sa si trosneasca. Putere multa cu combustibil putin...mai rar. Poate doar in cazul reactoarelor nucleare. S-a mai discutat despre asta pe forum si s-a ajuns la concluzia ca e VRAJEALAAAA ca si in cazul produselor cu reclame de juma' de ora de la TV. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 Re: produse reducere consum, adevar sau fictiune? Vise taica vise ... Cea mai buna, probata si reala reducere de consum se dovedeste a fi investitia intr-un bilet de tramvai. Sunt unii si pe invers sa stii, arunca motoarele mici si pun unele mari ...si zic ca nu au power si le consuma fiarele prea putin. Bine ai venit in lumea 4x4 ...Singura problema pe care nu ar trebui sa ti-o pui vreodata ar fi ...consumul! Sunt atatea subiecte interesante: unde o inmatriculezi, impozit, de unde tai, ce roti pui, blocanti, scaune nu stiu de care, centuri in opshpe puncte samd ...De ce iti faci probleme d-astea minore ...? :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad.ioan Postat Februarie 22, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2011 Re: produse reducere consum, adevar sau fictiune? Vise taica vise ... Cea mai buna, probata si reala reducere de consum se dovedeste a fi investitia intr-un bilet de tramvai. Sunt unii si pe invers sa stii, arunca motoarele mici si pun unele mari ...si zic ca nu au power si le consuma fiarele prea putin. Bine ai venit in lumea 4x4 ...Singura problema pe care nu ar trebui sa ti-o pui vreodata ar fi ...consumul! Sunt atatea subiecte interesante: unde o inmatriculezi, impozit, de unde tai, ce roti pui, blocanti, scaune nu stiu de care, centuri in opshpe puncte samd ...De ce iti faci probleme d-astea minore ...? :ha: bine v-am gasit..ooof :ha: realiatea e din ce in ce mai cruda :cry: In prezent: Suzuki Escudo LWB 1.6 16v 101 cp, 1993, RHD In trecut: Vitara SWB 1.6 8v 80 cp, 1993, cabrio, injectie - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 Re: produse reducere consum, adevar sau fictiune? Pentru consum mic exista variante gen, Tico, VW Lupo, masini electrice, etc. Cand ti-ai luat un 4x4 nu te poti plange de consum, cua atat mai putin daca mai ai si pretentii de off road. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad.ioan Postat Februarie 23, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2011 Re: produse reducere consum, adevar sau fictiune? off road nu fac..e prima mea masina si asta primita de pomana...imi este mila. o sa incerc totusi faza cu magnetii si f 16 ca am vb cu ei si au zis ca in 30 de zile daca nu sunt multumit pot returna produsele...precum si ei banii mie In prezent: Suzuki Escudo LWB 1.6 16v 101 cp, 1993, RHD In trecut: Vitara SWB 1.6 8v 80 cp, 1993, cabrio, injectie - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flaviu Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 Re: produse reducere consum, adevar sau fictiune? am vazut la "distrugatorii de mituri" o emisiune legata de produsele astea concluzia bani aruncati,niciuna dintre metode nu a redus consumul,si nu a crescut puterea masinii Toyota RJ 70 1991 2.4 b http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 Re: produse reducere consum, adevar sau fictiune? Au mai fost asemenea discutii pe acest forum in legatura cu produse de reducerea consumului, dar nimic optimist pt. tine . Dupa parerea mea, singura solutie pt. reducerea cheltuielilor cu carburant: talpa mica, eventual o instalatie GPL :dr4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 Re: produse reducere consum, adevar sau fictiune? Cea mai buna, probata si reala reducere de consum se dovedeste a fi investitia intr-un bilet de tramvai. Ionut, te contrazic. Cea mai eficienta este mersul pe jos. Nu cheltui nimic si te mentii in forma. Revenind off-topic, nu da banii pe prostii care nu fac nimic. Am vazut si eu in China niste economizatoare de combustibil de se bagau direct la priza de 12 v din bord. Iti dai seama ca nu fac nimic si la masini nu prea functioneaza efectul placebo. Orice masina consuma. Depinde unde mergi cu ea si cum ai stilul de condus. Consumurile declarate sunt efectuate in laborator sau pe niste trasee standard si nu au legatura cu realitatea. Cei care se lauda ca au consumuri mici cu masinile nu sunt de luat in seama pentru ca ei merg la consum, din cauza asta stiu si cat le consuma masina. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 Re: produse reducere consum, adevar sau fictiune? Eu personal am magneti pe Toy 120 Se pun pe admisia de motorina si pe admisia de aer. Sunt magneti ff puternici , de neodymium. NU am sesizat nici o modificare a consumului ... DAR masina era sau parea mai rapida ... cert este ca puteam sa dau inapoi magnetii si totusi Magnetii sunt pe masina si acum . Daca merg foarte moderat si evit apasarea franei se poate obtine si 8.4~8.8 consum fata de 10 ~11 uzual . Cu stima, Calin http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 Re: produse reducere consum, adevar sau fictiune? Singura economie vine din stilul de conducere . Am experimentat indelung multe posibilitati, de la vaporizatoare de benzina inaintea carburatorului pina la bujii de aviatie ... ...nu mai zic de frecat ridichea pe la jigloare sau de reglaje interminabile , turbine electrice ...combinatii savante de carburanti -alcool, GPL+benzina simultan ( de naftalina si alte ....nu mai zic ca mi-e rusine , am ars supape , am impuscat bujii prin capota ), injector de Cielo pus in capul carburatorului , carburatoare independente , ficere cu regimul propriu de putere ... Povesti interminabile , eram un tinar cu prea mult timp . Singura smecherie notabila a fost un injector 'Orbital' , care parea ca ar fi mers . Insa nu mai aveam turatii mari , lucru absolut posibil la masina stock , din pedala .... Magnetii sint absolut utili la o masina in sensul ca ar mai purifica benzina de impuritatile care sint atrase si retinute , eventual pina se obtureaza conducta /furtunul de alimentare .... Acum, na , nu zic ca masina e perfect conceputa si perfect fabricata . Bineinteles ca se pot optimiza galeriile , monta un filtru de aer mai mare /permeabil (sau fara filtru ...daca masina merge pe mari si oceane fara drumuri cu praf ) , alege cu atentie un ulei mai potrivit , ...Si altele , care sint eficiente nesemnificativ . Mai eficient e sa nu ai greutati inutile in masina , sa folosesti cauciucuri inguste , sa nu decorezi masina cu veioze exterioare precum bradul de craciun ,sa mergi la limita saracirii amestecului ( cu mentiunea ca e chinuitor pina te sictiresti si renunti sau te bate mecanicul de nu-ti mai trebuie sa-l freci de zece ori pe an la fiecare schimbare de temperatura sezoniera ... Daca reusesti sa realizezi ceva mai mult decit sofatul batrineste , as fi bucuros sa stiu si eu .... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad.ioan Postat Februarie 25, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2011 Re: produse reducere consum, adevar sau fictiune? gata m-ati convins nu mai incerc nimic :D. o sa caut niste magneti sa pun si cam atat. multumesc de sfaturi...si daca mai aveti le citesc cu mare placere In prezent: Suzuki Escudo LWB 1.6 16v 101 cp, 1993, RHD In trecut: Vitara SWB 1.6 8v 80 cp, 1993, cabrio, injectie - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 Re: produse reducere consum, adevar sau fictiune? Magneti pentru frigider , sint exceptionali de practici pentru a tine poza iubitei la inaltimea potrivita vederii .Doar atit . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 Re: produse reducere consum, adevar sau fictiune? Singura economie vine din stilul de conducere. Corect 100%! Un mers batranesc/calm/linistit,e benefic pentru portofel. Azi am alimentat doar cu ~16litri (metoda cu plinul) dupa ce am parcurs 237km (in mod normal trebuia sa bag in jur de 23litri). Fara ture mari,fara sa depasesc 80-90,fara opriri dese. Am observat ca la opriri dese (cu motorul oprit la fiecare oprire) consuma mai mult. E mai bine sa-l lasi mergand 5-10 minute cand astepti ceva,decat sa-l opresti. Turatia constanta imbunatateste consumul. Eu circul numai prin Bucuresti. Filtrul de aer e nou. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad.ioan Postat Februarie 26, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2011 Re: produse reducere consum, adevar sau fictiune? Magneti pentru frigider , sint exceptionali de practici pentru a tine poza iubitei la inaltimea potrivita vederii .Doar atit . :ha: prea tare ...buna asta :)) eu inca nu am schimbat filtrul de aer si cel de benzina, le am , numai sa le montez. si eu merg batraneste da ma supara...merg numai cu 90km/h (3200 turatii) si am 9%. nu ma asteptam sa realizez o minune cu produsele....dar macar 8% de mi-ar fi luat In prezent: Suzuki Escudo LWB 1.6 16v 101 cp, 1993, RHD In trecut: Vitara SWB 1.6 8v 80 cp, 1993, cabrio, injectie - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Re: produse reducere consum, adevar sau fictiune? Vise , taica .... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad.ioan Postat Februarie 26, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2011 Re: produse reducere consum, adevar sau fictiune? Vise , taica .... dar o solutie care se pune in benzina pentru curatare injectoarelor metabond megalene se merita sa pun? acum nu pentru reducere consum da pentru intretinere macar tinand cont ca este veche In prezent: Suzuki Escudo LWB 1.6 16v 101 cp, 1993, RHD In trecut: Vitara SWB 1.6 8v 80 cp, 1993, cabrio, injectie - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 (editat) Re: produse reducere consum, adevar sau fictiune? dar o solutie care se pune in benzina pentru curatare injectoarelor metabond megalene se merita sa pun? acum nu pentru reducere consum da pentru intretinere macar tinand cont ca este veche S-ar putea sa iti aduci toata mizeria din rezervor spre injectoare si atunci chiar ca le infunzi!In mod normal ar trebui sa cureti intii rezervorul si conductele de alimentare si dupa aia sa pui,desi mare brinza nu cred ca e.Se aseamana chestia asta cu,flash-ul pt motor care cica spala motorul intre schimburile de ulei,dar e teapa pe fata. Eu tin minte ca am folosit produse din astea de curatare acum vreo 15 ani(de abia aparusera) pe dacia lui taica-meu ca sa curat cica carburatorul (de inca mai credeam ca tot ce vine din "afara" e aur curat)si jicloáre,dar tot ce am reusit a fost sa le infund mai bine.Nici acum nu pot sa uit cum "dansau" in benzina pilitura si mizeria pe fundul carburatorului! Editat Februarie 26, 2011 de grandvitara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad.ioan Postat Februarie 26, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2011 Re: produse reducere consum, adevar sau fictiune? mersi...n-o sa o mai incerc nici chestia asta....e bine sa iau aminte de la unu mai intelept In prezent: Suzuki Escudo LWB 1.6 16v 101 cp, 1993, RHD In trecut: Vitara SWB 1.6 8v 80 cp, 1993, cabrio, injectie - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 (editat) Re: produse reducere consum, adevar sau fictiune? mersi...n-o sa o mai incerc nici chestia asta....e bine sa iau aminte de la unu mai intelept Nu mai intelept.....ci mai fript(tepuit):ha::ha::ha::ha: La benzina injectoarele merg curatate cu ultrasunete pe stand dar din nou nu stiu,nu am incercat pt ca la cit costa(putin fata de motorina)le-am pus tot timpul noi! Editat Februarie 26, 2011 de grandvitara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad.ioan Postat Februarie 26, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2011 Re: produse reducere consum, adevar sau fictiune? Nu mai intelept.....ci mai fript(tepuit):ha::ha::ha::ha: La benzina injectoarele merg curatate cu ultrasunete pe stand dar din nou nu stiu,nu am incercat pt ca la cit costa(putin fata de motorina)le-am pus tot timpul noi! :)) da asa este, fiecare ne luam la randul nostru eu de exemplu m-am operat de menisc degeaba:)) In prezent: Suzuki Escudo LWB 1.6 16v 101 cp, 1993, RHD In trecut: Vitara SWB 1.6 8v 80 cp, 1993, cabrio, injectie - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
camsonat Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 (editat) Re: produse reducere consum, adevar sau fictiune? cu ~16litri (metoda cu plinul) dupa ce am parcurs 237km Sper ca nu e vorba de masina din avatar ca altfel dau foc cazanului din fata blocului. WE asta am fost la soacra-mea (250Km) si cu mers batrineste dus 4x4 intors 2x4 abia am scos 15%. Sa fie chiar asa prost reglata? Editat Februarie 27, 2011 de camsonat '89 Terrano 3.0L V6 VG30I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 Re: produse reducere consum, adevar sau fictiune? Stai linistit cred ca e un calcul eronat,eu scot consumul respectiv(16l-237 km)doar cu meganul care are un motor de 1,5 si papa in zilele aste un 7%.Nici o sansa cu GV-ul care la un motor de 2000tdi pe frigul asta imi papa un 11 lejer in oras.Refuz sa cred ca la un motor mai mare sau egal cu 2000cmc motorina sau benzina scoti asa un consum mic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 (editat) Re: produse reducere consum, adevar sau fictiune? Nu am nici un motiv sa va mint. Nu am nimic de castigat. Am facut o proba cu mersul "batranesc",sa vad daca,intr-adevar functioneaza. Masina e din 2001,consumabilele la zi,e stock. Injectoarele sunt facute acum 1.000km,motorina de la Rompetrol,filtru de aer e proaspat schimbat,EGR este eliminat,uleiul e schimbat tot acum 1000km,presiunea la turbo e marita oleaca. Injectoarele le-am dus la facut pentru ca am folosit o solutie de curatat injectoare si peste 100km s-au blocat 2 injectoare iar celelalte erau pe aproape. Nu mai schimb peste 2500ture,mai putina frana de motor,o mai scot din viteza daca am peste 70 si vad un semafor sau un posibil obstacol. Merg zi de zi cu masina asta si o am de 2 ani. De cand mi-am schimbat stilul de condus se simte mai bine buzunarul. @grandvitara 11 "lejer" - stilul de condus sau pe putin 11? Adica de la 11 in sus sau mers linistit? Mi se pare un pic cam mare consumul. Editat Februarie 27, 2011 de Sefulik Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 Re: produse reducere consum, adevar sau fictiune? Sincer, Mi se pare ca faceti aiurea o discutie legata de consum cand vorbiti DESPRE o masina de teren. :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate