macfero Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 salutare.poate ma ajuta si pe mine cineva.acu 2 zile am fost pe un drum mocirlos, am cuplat 4x4 , am mers vreo 20m si am ramas innamolit.am vazut ca rotile din fata nu se miscau decat cele din spate.becul de la bord care indica sta aprins dar masina nu se misca deloc. ma puteti sfatui? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 Re: feroza nu mai cupleaza 4x4 Ce mrl-uri ai? Pana sa se opreasca a mers 4*4? De atunci ai mai facut vreo proba? Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 Re: feroza nu mai cupleaza 4x4 salutare.poate ma ajuta si pe mine cineva.acu 2 zile am fost pe un drum mocirlos, am cuplat 4x4 , am mers vreo 20m si am ramas innamolit.am vazut ca rotile din fata nu se miscau decat cele din spate.becul de la bord care indica sta aprins dar masina nu se misca deloc. ma puteti sfatui? Ridica una din rotile din fata si una din rotile din spate in aer. Cupleaza 4x4 si baga in vitza. Urmareste daca cardanul fata se invarte. Daca nu se invarte, atunci ai o problema in cutia de transfer, cuplaj etc... Daca se invarte atunci verifici in primul rand MRL-urile Daca e bun, atunci e posibil ca sa ai o tija de planetara rupta sau coroana/pinion din diferential sa fie barbierite (in cazul asta ar trebui sa auzi zgomote grave din diferential. Cuplajul de 4x4 e la buton sau la maneta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 Re: feroza nu mai cupleaza 4x4 Cuplajul e la maneta. 2h,4h si 4l Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Februarie 23, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2011 Re: feroza nu mai cupleaza 4x4 Ridica una din rotile din fata si una din rotile din spate in aer. Cupleaza 4x4 si baga in vitza. Urmareste daca cardanul fata se invarte. Daca nu se invarte, atunci ai o problema in cutia de transfer, cuplaj etc... Daca se invarte atunci verifici in primul rand MRL-urile Daca e bun, atunci e posibil ca sa ai o tija de planetara rupta sau coroana/pinion din diferential sa fie barbierite (in cazul asta ar trebui sa auzi zgomote grave din diferential. Cuplajul de 4x4 e la buton sau la maneta? buna seara.acu am ajuns de la mecanic.am rezolvat-o.era ceva de la angrenajul rotilor fata.nu stiu cum se numeste.se blocase.a rezolvato mecanicul.apoi am ridicat-o de spate am cuplat 4x4 si am dat in fata si a mers.multumesc pt raspunsuri.multumesc mult. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate