Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Schimbare parbriz Discovery I

sergiu

Postări Recomandate

Am incercart sa chimb parbrizul la masina dar am intampinat o problema. Parbrizul la PILKINGTON costa in jur de 450 ron, problema este chederul care trebuie schimbat(?!) si este compus din 4 bucati: cheder sus 120 ron, cheder jos 120 ron, cheder stanga 335 ron, cheder dreapta 330 ron preturi de la Landatelier. Exista alta solutie de a schimba parbrizul, sa reduc costurile, trebuie sa schimb si chederul?
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Schimbare parbriz Discovery I

vezi ca alea sunt ornamente parbrizul ee lipit...

asa ca succes.

lipesti scoti ornamentele pui ornamentele gata operatia.

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu

Salut Sergiu

spune-mi si mie cum ai rezolvat sau cum vei problema fiindca aceiasi operatiune trebuie sa o fac si eu. Am gasit parbriz la dezmembrari cu 300 lei si nu stiu ce sa fac.

Merci

LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr

LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare

Link spre comentariu

Au niste cleme. vezi sa nu le indoi prea mult ca altfel te paste inlocuirea .Aducerea la forma lor initiala nefiind posibile .

de obicei cine aduce parbrizul monteaza si da si garantiela la lucrare.

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu

Deci este mai bine sa-l iau nou cu manopera inclusa. Ceva sfaturi referitor la locul de unde il pot cumpara cu montaj cu tot va rog. Merci

LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr

LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare

Link spre comentariu

Am fost la service. Din pacate ca sa iasa ca 'la carte' trebuie schimbate si toate cele 4 chedere, toata cheltuiala fiind de 1600 ron (650 parbrizul + 950 toate cele 4 chedere). O sa incerc la vara, cand este cald, poate recuperez ceva chedere...

Link spre comentariu

spuneil la mestres sa mearga la reciclare alea sunt doar ornamente au niste distantiere si nu au nici o legatura cu siliconul sau ventuzele de lipire.

apoi daca foloseste distantierele respective alea vechi dupa poti sa pui ornamentele unele noi sau tot ale a vechi.

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu

Am fost la PILKINGTON Constanta, o sa incerc si in alta parte. Stie cineva unde sa merg in Bucuresti sau Constanta sa schimb parbrizul?

Link spre comentariu

eu i-am sunat pe cei de langa cimitirul eroilor ..numai stiu cum iii cheam de pe net i-am luat si au venit la cuca macai in camp si m-au atentionat doar sa nu misc masina 12 ore atat.

au venit am platit cu cardul si asta a fost am si acum acelasi parbriz de 4 ani asta inainte de alti prieteni care au incercat sa mi-l lipeasca asssss i imi plaua in masina hahahah Cred ca autoglass sau ceva de genul asta.

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare