Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

nevoie de piese

popescu_emil2003

Postări Recomandate

Re: nevoie de piese

La cutie e simplu, ii faci o fereastra cu flexul iar rulmentul de toba e compatibil cu cel de la plafoniera. Foooarte amuzant:grin:, dar aici parca nu se contorizeaza post-urile

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Auzi bre, pune d-ala ecologicu cu descarcare-n gaz ,astia nu se sparge si lumineza mai bine , si pe deasupra cutia o sa dea din coada de fericire ca are lumina noua ,verde, care nu polueaza si se incadreaza in normele mUE.Unde mai pui ca consumi si curent electric mai putin.Daca tot mai caraie si dupa asta inseamna ca ai o cioara in cutia de vinteze.

Link spre comentariu

Ca s-a spart becul din cutie nu e bai ... bai e cand ramane femeia infipta in maneta cutiei de viteze si ca sa schimbi vitezele apelezi la casuta vocala a abonatei ... :ha: si daca ti se duce rulmentu ala patrat din esasuflument iei doi, trei cartofi ii cureti de coaja si o pui de o musaca cu aliura de negresa.

Problema mare e iar cand ti se blocheaza slitzul in trapa si lumea te injura ca saluti cu degetul mijlociu vanat prins intre geam si portiera, deget cu care de fapt doreai sa scarpini la semafor un cap de creta in cur. :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Daca becul e la fel ca la cel din 08 am eu dar ti-l dau doar la schimb pe un relanti, daca ai.

Al meu a cazut in baie.

Vezi ca rulmentul de la esapament e la fel ca cel de la joja

:grin:

:cl

Suzuki Jimny

Link spre comentariu

la finala am schimbat eu de curand. super simplu, am folosit un polizor unghiular zis si flex de punte, si un rulment de presiune cu tot cu soarele mamei lui.

becul meu inca merge, l-am masurat, e de doi stanjeni.

bodhi, vezi ca iei teapa cu schimbul. nici un bec de pe lumea asta nu face cat un relanti in mintile lui.

p.s. am de vanzare....pe degustate, dar numai pt. diesel.

daca nu-ti convine, am scula care-l scoate din baie...

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Ai sa razi, dar la Toyota este un pic altfel zona tunelului central,se afla asezata in pozitie corespunzatare o tanara proaspat virgina de 18+ ani, care preia comenzile audio de la sofer (in banda de 800Mhz) si le transforma in miscare... cercetatorii englezi spun ca astfel viteza in cazul schimbarii rapoartelor -in mers- este cu mult redusa undeva pe la 90% :grin:

@Landcruiser
Link spre comentariu

Re: Nevoie de piese 2

cred ca intreci masura.....ai deschis un topic cu caterinca, se raspunde pe el, puteai sa postezi acolo in continuare.....

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare