niros05 Postat Ianuarie 22, 2008 Partajează Postat Ianuarie 22, 2008 Cind m-am intors de la revelion, in fata mea un tip cu un Cielo care nu s-a adaptat la conditiile de trafic a "dansat" pe sosea si s-a proptit in maldarul de zapada de pe marginea carosabilului. Noroc ca era multa zapada si, desi, au iesit ca potirnichile din masina nu au avut de suferit , doar tipele erau putin speriate dar si-au revenit. www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Ianuarie 22, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2008 Scuze ca le-am pus aiuirea dar este pentru prima data cind imi reuseste. www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Ianuarie 22, 2008 Partajează Postat Ianuarie 22, 2008 au avut zile baietii. si au avut noroc si ca treceai pe-acolo good job :h5 Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Ianuarie 22, 2008 Partajează Postat Ianuarie 22, 2008 niros, in prima poza vad ca te saluta garda :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Ianuarie 22, 2008 Partajează Postat Ianuarie 22, 2008 niros, in prima poza vad ca te saluta garda :grin: ...e din cauza proiectoarelor. :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Ianuarie 22, 2008 Partajează Postat Ianuarie 22, 2008 si indoitura din stanga spate? Se pare ca a mai avut parte de putin "action" http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Ianuarie 22, 2008 Partajează Postat Ianuarie 22, 2008 Hehe, ce inseamna camionu' puternic ... dai un ban, da' stai in fata cand e vorba de intins o mana de ajutor ... bravo Sorine ! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Ianuarie 22, 2008 Partajează Postat Ianuarie 22, 2008 O actiune de "RESCUE" a unei masini EMA & CLUB4X4, sa inteleg? FELICITARI ! :h5 :grin: :grin: :grin: http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Ianuarie 22, 2008 Partajează Postat Ianuarie 22, 2008 Bravo Sorine - inca un exeplu de ajutor neconditionat si dezinteresat, doar pentru a face un bine. Felicitari :B :rsp Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Ianuarie 23, 2008 Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 :br Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Ianuarie 23, 2008 Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 bravo!spune cum au ramas tipele?au avut nevoie de resurcitare? :hi 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei popescu Postat Ianuarie 23, 2008 Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 Bravo ! Ca asa-s oamenii cu 4x4, au sufe, cauciucuri, chef de ajutat pe altii. Am scos si eu iarna asta doua dacii din zapada, si al doilea nici macar multumesc n-a zis :P . Asta nu inseamna ca o sa ma opresc sa mai ajut oamenii la necaz. :br 2 x Patrol Y61 LWB 2.8 si 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Ianuarie 23, 2008 Partajează Postat Ianuarie 23, 2008 Bravo ! Ca asa-s oamenii cu 4x4, au sufe, cauciucuri, chef de ajutat pe altii. Am scos si eu iarna asta doua dacii din zapada, si al doilea nici macar multumesc n-a zis :P . Asta nu inseamna ca o sa ma opresc sa mai ajut oamenii la necaz. :br Mie mi se intampla sa le salvez viata si tot nu zic multumesc... asa ca, nu-ti fa inima rea din cauza asta. A ajuta e ceva ce faci in primul rand pentru sufletul tau si apoi altele... :h5 :grin: :grin: :grin: http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate