Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Probleme incalzire reloaded xD

apostolioanradu

Postări Recomandate

Re: Probleme incalzire reloaded xD

ai si nu ai dreptate,dar vad ca metoda ta nu merge ,poate merge a mea:banana,robinet la caldura s-a renuntat demult la masinile ieftine,discutii contradictorii se pot face la infinit,mai cauta si ai sa vezi ca nu e corect cum faci tu,gandestete doar la instalatia de incalzire din casa,care poti sa o compari cu cea din masina,daca mai adaugi un calorifer in masina cum au masinile mai mari,cum il pui in serie sau paralel???

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La mine plamanul (vaporizatorul) e montat in paralel cu caloriferul.

Caloriferul de caldura este cu robinet, deci se exclude legarea plamanului in serie.

Acum chiar mi-ati starnit curiozitatea cu montarea plamanului in serie. O sa ma duc la service-ul unde mi-a montat instalatia sa intreb daca sunt si astfel de modele.

4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...

Nu deschid alt topic, mai bine intreb aici:

Se incalzeste peste jumatate stand relanti motorul o fi vascocuplajul? Nu am difuzorul din plastic intre ventilator si radiator. Cred ca asa era fabricat, vreau sa cumpar unul din dezmembrari, daca stiti de pe ce model se potriveste va rog sa-mi spuneti.

Frontera A 2.0L - pentru inceput
Link spre comentariu

nu gasesti difuzor de aer... asa am crezut si eu ca imi lipseste, dar de fapt nu au si nici nu este nevoie daca vascocuplajul este ok.

eu pana la urma am rezolvat prin blocarea vascocuplajului (...si am si un sunet de zici ca este cel putin un V8 )

frontera A 2.0 sport - de off road :tr_____________:jp1

frontera B 2.2 16v sport - de plimbare

Link spre comentariu

Mai caut, poate gasesc de pe alt model(calibra?), vascocuplajul e obosit, daca gasesc il schimb altfel il blocez si gata. Eu asi monta si un electroventilator cu termocupla :)

Frontera A 2.0L - pentru inceput
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Tatal meu a pus electroventilator pentru ca i se incalzea (2.4i). A mea sta bine mersi in traficul de bucuresti si nu trece de jumatate, nici cand o fortez (2.0i) pe stock, la racire. Eu unul as recomanda sa fie lasata cum a lasat-o neamtul din proiectare, dar daca se incinge si se incinge, atunci probabil un electroventilator ar fi bun. nu este greu de pus.

Opel Frontera Sport 2.0i
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare