Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

La multi ani ! Rechinului

IulianMelinteanu

Postări Recomandate

Re: La multi ani ! Rechinului

A venit si clipa asta pt rechinul japonez.

Mariuse, ma bucur mult ca ne-am cunoscut si este o onoare sa te am prieten. Pe tine (si pe samurai binenteles) ma pot baza oricand si oriunde as fi..

De ziua ta imi urez cat mai multe iesiri impreuna :ha:

PS. daca citesti mesajul asta, atunci stii ca am ajuns acasa cu bine, deci poti sa-ti dai jos bocancii :ha: :ha: :tk

Vezi ca te calc in seara asta, pune spritzul la rece :h5

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

36 ? La multi ani , mosule , stafida nebuna ce esti .

MNG !...Iar am uitat care esti (sint tinar .... ) ....cum spuneam , la muti ani , mangliule , ai mai imbatrinit si totusi mai prinzi peste .Si sarmale .

Nu e cazul sa disperi , odata cu virsta dispare farmecul dar creste experienta .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

La Multi Ani si din partea mea!!!!:banana:banana Cat mai multe scufundari in mediu forestier, alpin...!!!! Vad ca toata lumea te sarbatoreste in aceasta mareata zi de iarna...dar ziua Samuraiului cand este???? nu de alta, dar Rechin fara Samurai nu prea da bine in peisaj....:grin::grin:

Link spre comentariu

La multi ani rechinule !Ai imbatrinit,esti dus,esti de-o seama cu mine:ha:.

Eu sunt la focsani la fata locului si va pot spune ca pe rechinul l-a prins criza ne face fasole cu carnati vanatoresti si ciolan afumat.:k.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare