Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Carnavalul se muta...in alta parte

Max

Postări Recomandate

Dupa cum ati citit pana acum, cineva, unii il cunosc, unii utilizatori mai noi nu il cunosc, XXXX , care nu este un membru al acestui forum, organizeaza o intalnire .

A fost promovat aceasta intalnire pe acest forum de catre un membru al lui , de buna credinta. Am acceptat acest lucru desi nu trebuia sa o fac de la inceput pentru ca a fost facuta fara acordul meu.

Pana la urma problema e in felul urmator. Mi-am anuntat si eu participarea la acest eveniment dar , cineva mi-a sugerat ca eu NU sunt binevenit la aceasta intalnire si ca ar trebui sa mut topicul inapoi la sectiunea CLUB-> Intalniri si sa imi gasesc o scuza fata de membrii forumului ca sa nu vin la aceasta intalnire. Sa ii las sa se distreze.

Precizari suplimentare.

1. Respectivul domn XXXX, care nu este membru al acestui forum, a cerut chiar el sa ii se stearga contul de pe acest forum inca de acum cateva luni.

2. Am acceptat pana acum reclama mascata pe care o avea pe acest forum respectiv vanzarea de anvelopelor. Nu prea exista un topic legat cauciucuri in care sa nu fie mentionat numele lui si chiar si numarul de telefon.

3. Manipuleaza pe anumiti membri ai acestui forum ca sa puna diverse anunturi, discutii, raspunsuri pe acest forum. Desi el nu are restrictii pe el si ar putea sa isi faca cont aici daca tot are de spus ceva. Nu dau nume aici pentru ca se stiu ei. Mentionez ca persoanele respective sunt de buna credinta dar informate eronat de catre respectivul domn XXXX

In aceste conditii, nu vad , de ce as promova o intalnire a cuiva care nici macar nu are calitatea de membru a acestiui forum.

Am tinut acest topic pana acum din respect pentru membri forumului dar , cu parere de rau, acest lucru nu se mai poate in conditiile in care se sugereaza ca eu sa nu particip.

Max

site admin

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 74
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Sa nu suporti pe cineva mi se pare... uman, dar avand in vedere ca intalnirea se voia sa fie o "prieteneasca" nu pot sa inteleg decat ca trebuie sa fii cel putin PUERIL daca nu PROST BETON sa nu poti ignora persoana pe care n-o inghiti, ba mai mult sa ii "interzici" (ma refer la acel xxxx) sa fie undeva unde oamenii se intalnesc de placere... :bleah :bleah :bleah

Cum pot unii sa faca lucruri din astea, nu stiu... :hm :hm :hm

Link spre comentariu

Bhai neneee, sunte-ti copii?

Ce mama deaqului, nu va mai "jucati" cu noi!

Ca vreti sau nu vreti, mai trebe sa tineti cont si de "majoritate".

Toyota FJ40 - 4,2 - benzina

Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007;

Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99,

Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86,

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

Ocean Kayak - Malibu Two XL

www.orr.ro

Link spre comentariu

Vizitator M715 Kaiser

ma maxule mah, nici acum nu realizezi ca printre noi sunt multi mancatori de cacao?

Oricum stai linistit ca vin eu la Baia Mare cu 'gasca' si esti invitat la Cheia cu 'gasca'.

Nu ai de ce merge la un spectacol Taboo daca nu ai si jucariile cu tine. Bere multa ,tuica multa.........off road p...........u.........l........a :banana

Link spre comentariu

Sincer nu prea am inteles ce ai vrut sa zici... :roll:

Eu am inteles ca O PERSOANA ( nu majoritatea ) a incercat sa impuna cuiva sa nu fie prezent la o intalnire "libera"...

Si sincer, EU NU M-AM "JUCAT" CU NIMENI ! Mi-am expus opinia! Cred ca am dreptul, nu ? :h5

Link spre comentariu

Vizitator M715 Kaiser

ce 'o persoana' mah voi astia?

zici ca sunteti de la CIA.

e vorba de G.A.B.I. B.A.D.E.A. care a facut acelasi lucru pe forumul meu.

e vorba de o persoana pe care eu personal l-am rugat de cateva ori in 2 ani sa imi dea un banner sai pun gratis pe forum pt a ii face reclama gratuita.

E vorba de o persoana care a vandut zeci si zeci de resapate prin intermediul forumului si care a rugat lumea ca nu cumva sa ajunga la urechile mele ca exista o intrunire la sibiu.

E ok,nu sunt suparat. Dar promit ca o sa tratez persoanele implicate cu acelasi respect cu care am fost tratat.

Link spre comentariu

ma maxule mah, nici acum nu realizezi ca printre noi sunt multi mancatori de cacao?

Oricum stai linistit ca vin eu la Baia Mare cu 'gasca' si esti invitat la Cheia cu 'gasca'.

Nu ai de ce merge la un spectacol Taboo daca nu ai si jucariile cu tine. Bere multa ,tuica multa.........off road p...........u.........l........a :banana

Daca nu te superi de intrebare........cine esti dumneata?

Link spre comentariu

Vizitator M715 Kaiser

eu sunt ala de tia dat tie BAN pe mania

Link spre comentariu

ce nu sti cine este???

rade de se sparge !!!

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

eu sunt ala de tia dat tie BAN pe mania

Aha.....parca recunosc "stilul"

Link spre comentariu

Vizitator M715 Kaiser

sunt Oresti

aka Daddy Jeep,

aka IONCROMAN,

aka DADDIO ,

aka YOUR WORST NIGHTMARE

:banana

acum fara mistouri;

nu mai scriu pe mania de ieri ca aia au ajuns sa se dea prea grav cu masinile. De azi sunt la gratare,la plimbari prin padurici, la traversari de izvorase ,si cand timpul permite culeg margarete.

Pot veni si eu cu voi la sibiu sa ma fac manga si sa pun poze pe forum cum dansez ca un indian in jurul focului fara nici o logica? A doua zi sunt tocmai bun de off road. :-P

Link spre comentariu

io zac ca sa ingropatzi securea razboiului,,,,cu totiii,,,sa va ganditi de 2 ori inainte de a baga ceva la inaintare,,,sfatul meu de ,,,look at me a'm old,but a'm happy!!!

o intrebare de 1000 de puncte ar fi :cine a umblat cu FOFARLICA ?? :P

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

nu stiu,,,nu ma bag si panala urma nu conteaza,,,scuze de scris da ios cu o mana fracturata,,,sa traga aia implicati concluziile,,,,mandria si orgoliul sunt de vina,,,nu bunul mers al lucrurilor si tolerantza!,,,atata rog,,,toleranta pentru ideile si actiunile fiecaruia!
Pajero
Link spre comentariu

Nici pe departe intentia mea ca sa ma joc cu voi.

Am acceptat destule pana acum dar sa promovez pe acest forum o intalnire a altcuiva care nu e membru al forumului, intalnire la care el doreste sa atraga membri acestui forum pe un forum pe care doreste sa il faca, e prea mult. Mai ales tinand cont de faptul ca mi-a transmis ca sa nu ma duc la aceasta intalnire pt ca nu sunt binevenit.

Spune-mi te rog, in situatia data, ce motiv as avea ca sa promovez eu aceasta intalnire?

Sunt alte forumuri unde poate sa o faca. Sau alte metode. Dar nu, el a tinut in mod expres sa o promovam intalnirea pentru ca stie ca aici e o comunitate foarte dezvoltata si ca aici este impactul cel mai mare.

Link spre comentariu

Vizitator M715 Kaiser

Nici pe departe intentia mea ca sa ma joc cu voi.

Am acceptat destule pana acum dar sa promovez pe acest forum o intalnire a altcuiva care nu e membru al forumului, intalnire la care el doreste sa atraga membri acestui forum pe un forum pe care doreste sa il faca, e prea mult. Mai ales tinand cont de faptul ca mi-a transmis ca sa nu ma duc la aceasta intalnire ca pt ca nu sunt binevenit.

Spune-mi te rog, in situatia data, ce motiv as avea ca sa promovez eu aceasta intalnire?

Sunt alte forumuri unde poate sa o faca. Sau alte metode. Dar nu, el a tiinut in mod expres sa o promovam intalnirea pentru ca stie ca aici e o comunitate foarte dezvoltata si ca aici este impactul cel mai mare.

corect. sa vina sa o promoveze pe forumul meu, sa vezi sut in chiur cesi ia cu toti sclavii lui cu tot.

Link spre comentariu

Ce caterinca :ha:

Gabi vrea sa-si faca forum?

Nu pot sa cred :ha:

Asta chiar e tare cum se cearta doi mai apare un forum :ha: :ha: :ha:

Eu ma duc la Sibiu sa beau o tuica,ca de offroad m-am lasat inainte sa ma apuc :x :x :x

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare