Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Carnavalul se muta...in alta parte

Max

Postări Recomandate

• Răspunsuri 74
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

si reflectati,,,toti ce implicati,,!!! stima pt toti!

Sunt luni bune de cand nu am mai vazut atat bun simt pe cele doua forumuri ... Mizeriile apar zilnic, in schimb...

BRAVO Pepi !!!!!!! :g

Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender"
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Precizari:

1. Am acceptat initial anuntul desi a fost pus in mod incorect pe forum ca sa nu zic altfel.

2. Nu am asteptat invitatie speciala pentru acesta intalnire. M-am inscris si eu ca si voi ceilalti cu gandul ca ma duc sa ma intalnesc cu voi, mai schimbam o vorba, ne cunoastem, etc... Anuntul era pe forum,eu sunt membru al forumului, m-am inscris.

As dori niste pareri: Ce ati face voi in locul meu , in situatia de fata, cand mi se sugereaza sa nu ma duc ca nu sunt binevenit acolo? Adica" lasa anuntul pe forum, pune-l mare sa il vada toata lumea dar tu sa nu vi ca nu ne convine"

Chiar as dori niste pareri obiective. Fara zeflemea.

Link spre comentariu

Precizari:

1. Am acceptat initial anuntul desi a fost pus in mod incorect pe forum ca sa nu zic altfel.

2. Nu am asteptat invitatie speciala pentru acesta intalnire. M-am inscris si eu ca si voi ceilalti cu gandul ca ma duc sa ma intalnesc cu voi, mai schimbam o vorba, ne cunoastem, etc... Anuntul era pe forum,eu sunt membru al forumului, m-am inscris.

As dori niste pareri: Ce ati face voi in locul meu , in situatia de fata, cand mi se sugereaza sa nu ma duc ca nu sunt binevenit acolo? Adica" lasa anuntul pe forum, pune-l mare sa il vada toata lumea dar tu sa nu vi ca nu ne convine"

Desi s-ar putea sa se emita niste idei preconcepute despre mine, in urma parerii pe care mi-o voi expune acum, voi spune SINCER ce am de zis:

se cheama NESIMTIRE ! RUSINE ! PUNCT...

Link spre comentariu

... mai schimbam o vorba, ne cunoastem, etc... Anuntul era pe forum,eu sunt membru al forumului, m-am inscris.

cred ca asta ar trebui sa insemne aceasta intalnire,sau cel putin eu asa am simtito ; sincer eu as veni , si as incerca sa rezolv aceasta problema face to face,si nu cred ca doi oameni nu pot comunica indeajuns incat problema sa nu fie rezolvata amiabil, pana la urma ceea ce ii uneste pe oameni sunt pasiunile (comune sau nu).

Link spre comentariu

Vizitator MarianMorariu

Eu nu am participat la nici o intalnire si as fi vrut sa merg, sa cunosc cat mai multi pasionati de offroad. Sincer, cu oameni de genu asta nu vreau sa fac cunostinta. Ne vedem la urmatoare intalnire.

Nu aruncati cu pietre, este doar parerea mea.

Link spre comentariu

Cata ura si rautate - fratilor poate ar fi cazul sa ne impacam si sa nu mai existe "gasti", "celalalt forum", "XXXX" si alte manifestari similare. Deja este depasita orice limita a ridicolului cu aceasra raca stupida - avem toti loc sub soare, haideti sa ne respectam si sa convietuim pasnic. As vrea sa stiu cine si ce castiga din acest razboi a caracterelor, ambitiilor si incapatinarilor?

Ati reusit sa-mi secerati elanul cu care ma duceam si sper ca inca ma duc la Sibiu. Am zis!

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

Eu nu am participat la nici o intalnire si as fi vrut sa merg, sa cunosc cat mai multi pasionati de offroad. Sincer, cu oameni de genu asta nu vreau sa fac cunostinta. Ne vedem la urmatoare intalnire.

Scuze ca ... "ma bag"... :hi

Eu am fost la mai multe intalniri ale multor oameni de pe acest forum si din afara lui! Daca iti place off-road-ul si iti place sa te distrezi, ar fi o prostie, zic eu, sa renunti la o "intalnire"... Oamenii sunt diferiti, fiecare in felul lui... Niciodata, niciunde, nu vei gasi "pareri unanime" si "randamente de 100%" !

Eu consider situatia de fata "o situatie particulara" , care nu-mi va schimba imaginea "generala" a comunitatii off-road si a oamenilor pe care ii cunosc ca si facand parte din ea! Am avut si eu "dezamagirile" mele, dar m-am gandit la proverbul ala vechi ("padure fara uscaturi nu exista") si am ales esentialul: PASIUNEA si PRIETENIA ! :h5

Link spre comentariu

Vizitator MarianMorariu

Scuze ca ... "ma bag"... :hi

Eu am fost la mai multe intalniri ale multor oameni de pe acest forum si din afara lui! Daca iti place off-road-ul si iti place sa te distrezi, ar fi o prostie, zic eu, sa renunti la o "intalnire"... Oamenii sunt diferiti, fiecare in felul lui... Niciodata, niciunde, nu vei gasi "pareri unanime" si "randamente de 100%" !

Eu consider situatia de fata "o situatie particulara" , care nu-mi va schimba imaginea "generala" a comunitatii off-road si a oamenilor pe care ii cunosc ca si facand parte din ea! Am avut si eu "dezamagirile" mele, dar m-am gandit la proverbul ala vechi ("padure fara uscaturi nu exista") si am ales esentialul: PASIUNEA si PRIETENIA ! :h5

din pacate nu tine textul tau. am prins discutiile de la inceput si nu e vorba de nici o prietenie aici, pasiune posibil, ca doar toata lumea e pasionata de offroad, dar asta nu inseamna ca vreau sa fac cunostinta cu o persoana care miine posibil sa imi rada imi fata, cand imi prezinta niste cauciucuri si cand ma intorc cu spatele sa ma scuipe si sa ma balacareasca cu toti apropiatii lui. As putea sa cataloghez putin mai dur persoanele in cauza dar nu am de gand sa fiu exclus de pe acest forum, asa ca ma abtin.

parerea mea

Link spre comentariu

Vroiam sa tac, dar cred ca nu e cu suparare foarte mare daca-mi spun si eu parerea in public. De obicei nu o fac.. si e posibil sa gresesc daca o fac acum... dar i-mi asum neplacerea de a gresi.

Max.. daddy, ca sunteti la un loc acum.. si Gabi..

Am participat la o intanire unde a-ti fost toti trei(obarsia lotrlui), si atunci fiecare avea personalitatea sa si, firea sa. Dar eu privind din "afara", v-am privit pe toti asa cum sunteti, cu bune si cu rele, caci asa sunt oameni, niciodata perfecti.

Inteleg supararea voastra, dar se ajunge cam departe. Inteleg ca fiecare are orgoli, ca poate are dreptate si celalalt greseste, dar este si in firea omului sa mai treaca cu vederea, sa mai ierte si sa mearga mai departe.

In cazul de fata nu stiu ce sa zic, poate Gabi a gresit.. sau cu siguranta, daca este asa cum am citit pe ambele forumuri...

Dar ganditi-va ca faceti si victime colaterale..nu vreau sa ma gandesc cat de suparat e Koala pe situatie, sau alti membri care au ajuns in situati delicate din cauza imprejurarilor..

Nu zic ca trebuie sa va aveti ca fratii,dar macar Max si Oresti.. sa va respectati reciproc.. si daca sunt oameni care va apreciaza pe amandoi, in mai mica sau mai mare masura.. nu inseamna ca sunt inregimentati .cred ca sunt obosit si greu de urmarit in ce vreau sa spun..

Viata si asa este dificila (pt unii).. de ce sa stricati si un loc (virtual) unde i-mi facea placere sa stau, chiar daca uneori ma simt in plus (nu am 4x4), si la iesiri am iesit prin amabilitatea forumistilor Nike,Alona sau Mitsu. (le multumesc)

Nu e mai bine sa va culcati ceva mai linistiti si impacati.. avem cu toti o viata, care pare lunga, dar trece repede.

PS. eu ma simt neplacut.. si doar sunt privitor la "spectacol", dar ma gandesc si la cei care sunt implicati sau au cazut la mijloc ... e greu si pt voi.

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

Mie imi pare sincer rau dar pe Koala nu il consider victima colaterala pentru ca nu am ce sa ii reprosez. El a fost ( si este in continuare bineinteles) un om de buna credinta si a vrut sa faca un bine. Ca a picat la mijloc...asta e. Nu e nici vina lui si nici vina mea.

In rest... perfect de acord...dar concesiile trebuie sa le faca toata lumea daca dorim sa iasa bine. Dar " lasa anuntul pe forum dar tu cauta-ti drum prin alta parte" suna putin ciudat.

:grin:

Link spre comentariu

evenimentele au luat o turnura cum nu se putea mai rau...pentru toata lumea....sunteti oameni mari...incercati sa gasiti solutii de mijloc.

P.S. Mancatorul de rahat numit Oresti, aka dadio, aka soparla vesela....ce cauta sa bage soparle intr-un moment ca asta.....

MAX cand am scris numele tau pe celalalt forum..au aparut....... (puncte puncte)...de ce ii permiti sa-si verse veninul si aici....crezi ca din prietenie pentru tine sau pentru foarte multi din membrii acestui forum (care au fost banati pe celalalt numai pentru faptul ca erau membri aici) vine cu oferte de pace.....marsav a fost dintotdeauna........

In situatia data suprimarea unor soparle ca oresti ar fi un prim pas spre o rezolvare amiabila a situatiei create.

Nissan Patrol 3.3 SD

Audi A4 1.9 TDI

Mitu L200 2.5 DI-D

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare