Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Carnavalul se muta...in alta parte

Max

Postări Recomandate

evenimentele au luat o turnura cum nu se putea mai rau...pentru toata lumea....sunteti oameni mari...incercati sa gasiti solutii de mijloc.

P.S. Mancatorul de rahat numit Oresti, aka dadio, aka soparla vesela....ce cauta sa bage soparle intr-un moment ca asta.....

MAX cand am scris numele tau pe celalalt forum..au aparut....... (puncte puncte)...de ce ii permiti sa-si verse veninul si aici....crezi ca din prietenie pentru tine sau pentru foarte multi din membrii acestui forum (care au fost banati pe celalalt numai pentru faptul ca erau membri aici) vine cu oferte de pace.....marsav a fost dintotdeauna........

In situatia data suprimarea unor soparle ca oresti ar fi un prim pas spre o rezolvare amiabila a situatiei create.

Faza e ca de data aceasta, el nu are nici o legatura cu situatia creata. :grin: Aici se discuta despre altceva.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 74
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Vizitator piticutzu
Mie imi pare sincer rau dar pe Koala nu il consider victima colaterala pentru ca nu am ce sa ii reprosez. El a fost ( si este in continuare bineinteles) un om de buna credinta si a vrut sa faca un bine. Ca a picat la mijloc...asta e. Nu e nici vina lui si nici vina mea.

In rest... perfect de acord...dar concesiile trebuie sa le faca toata lumea daca dorim sa iasa bine. Dar " lasa anuntul pe forum dar tu cauta-ti drum prin alta parte" suna putin ciudat.

:grin:

Eu am user pe ambele forumuri shi arunc priviri de colo colo la discutzii.

Consider ca problemele personale raman de discutat fatza in fatza daca e cazul.

Sa nu uitam ca defapt pe forumurile de genul asta avem doar pasiuni comune shi e la libera alegere cine cu cine vrea sa iasa shi cu cine se intelege indiferent de pe ce forum. etc.... cu atat mai mult nu aprob chestiile de genul e site`ul meu shi pe banii mei doar eu ma distrez.

Probleme de genul eu nu sunt invitat nush unde.

sau vezi gabig la intrunirea de la cheia, nu aprindem focu pt ca piticutzu nu a platit taxa de participare...

Sau jeep mai tare decat toyota... :ha:

cred ca sunt eu prea mic la cei 25 de ani ai mei shi nu vad substratu problemelor.

Apropos daca am jignit cu ceva p cineva, do what u do best, ban me, or delete user etc...

:banana

Link spre comentariu

evenimentele au luat o turnura cum nu se putea mai rau...pentru toata lumea....sunteti oameni mari...incercati sa gasiti solutii de mijloc.

P.S. Mancatorul de rahat numit Oresti, aka dadio, aka soparla vesela....ce cauta sa bage soparle intr-un moment ca asta.....

MAX cand am scris numele tau pe celalalt forum..au aparut....... (puncte puncte)...de ce ii permiti sa-si verse veninul si aici....crezi ca din prietenie pentru tine sau pentru foarte multi din membrii acestui forum (care au fost banati pe celalalt numai pentru faptul ca erau membri aici) vine cu oferte de pace.....marsav a fost dintotdeauna........

In situatia data suprimarea unor soparle ca oresti ar fi un prim pas spre o rezolvare amiabila a situatiei create.

Faza e ca de data aceasta, el nu are nici o legatura cu situatia creata. :grin: Aici se discuta despre altceva.

Max....faza e ca pe el il apuca grija sa posteze la tine pe forum in momentul in care a vazut ca soparlele lui ar putea avea efect...esti un prost daca nu realizezi ca omu e nociv.........in situatia creata da-i ban direct...replicile lui nu fac decat sa incinga spiritele........nu vezi in ce directie merge topicul asta de cand soparla a venit chipurile cu steagu alb?

Nissan Patrol 3.3 SD

Audi A4 1.9 TDI

Mitu L200 2.5 DI-D

Link spre comentariu

Vizitator MarianMorariu

imi pare rau ca intervin, dar se pare ca un membru s-a confuzat putin, si anume, in acest topic, se discuta de o anumita persoana xxxxx care a tratat cu o anumita nepasare(ca sa nu zic nesimtire) majoritatea membrilor acestei comunitati de offroad.

Imi cer scuze daca am deranjat. :p

Link spre comentariu

Dragi preteni,

Sugetiile pe care le-am primit au fost INAINTE de a sterge topicul cu intalnirea organizata de domul XXXXX. Respectiv in momentul cand am mutat topicul de la Sectiunea CLUB -> Intalniri (unde nu isi avea locul deoarece nu este o intalnire organizata de CLUB4x4 sau pentru CLUB4x4) la sectiunea Discutii diverse. Daca o mutam la Sectiunea Iesiri de sfarsit de saptamana as fi primit iar reprosuri ca aceasta nu e o simpla intalnire de sf de saptamana ci e o intalnire mare. Nicicum nu era bine.

Sunt multi dintre voi care aveti impresia ca aceasta este o intalnire organizata de CLUB4x4. Mesajele private pe care le-am primit imi stau marturie pentru asta.

Aceasta intalnire NU are nici o tangenta cu CLUB4x4. Organizatorul s-a folosit de acest forum ca sa promoveze gratuit aceasta intalnire. Intalnire la care eu, ca si unul din proprietarii forumului nu sunt binevenit.

M-am trezit acum de dimineata si m-am hotarat ca sa mai fac o concesie.

Daca un numar cat de cat important dintre voi considerati ca acel topic va este foarte folositor, sunt dispus sa pun inapoi pe forum respectivul forum.

Exista si posibilitatea ca "sugestiile" din mesajele pe care le-am primit sa fie doar niste actiuni a unor prieteni mai zelosi ai organizatorului si sa nu fie exact punctul de vedere al lui.

Eu personal astept sa primesc direct punctul lui de vedere si in functie de asta sa actionez in continuare. E cam aiurea obiceiul acesta de a vorbi prin gura altuia. Daca ai ceva de spus, spune-mi direct.

Nu o sa mai bag in seama nici un post sau mesaj de genul "ti-a transmis XXXX ca nu stiu ce".

Max

Link spre comentariu

de ce cred ca e manipulare? simplu; se vehiculeaza informatii despre un nou forum, se editeaza posturi, se fac aliante... impotriva cui de fapt?

nu este prima intalnire care se organizeaza; am organizat la sebes, au fost si la cluj, baia mare, etc. acestea au fost facute public pe forum de catre un membru; oricine poate face acest lucru.

daca eu organizez ceva de genu' si nu vreau ca X sa vina, pur si simplu ii spun in fata sau ii dau de inteles acest lucru.

in cazul de fata totul a mers perfect pana ai aflat ca nu esti bine-primit la intalnire, desi nu cred ca voiai sa dai ochii cu organizatorul. era mai bine daca era prezentata lista cu invitati, in care nu te regaseai? erai mai putin deranjat?

e simplu . omul nu te vrea la carnaval si probabil nu esti singurul; puteam fi eu sau oricine altcineva.

ca proprietar al site-ului iti rezervi dreptul de a face ce crezi tu ca e mai bine, dar fiecare actiune are si o reactiune. cum crezi ca te privesc membrii activi dupa tot circul ce se intampla de cateva zile?

nu uita ca este un razboi personal si nu are rost sa implici si membrii forumului.

Link spre comentariu

Vizitator nanuk

vb, de data asta, cu furie si inversunare :

toti cei trei implicati in discutie sunt niste oameni deosebiti in felul lor.am fost in vizita acasa si la max, si la badea si la oresti si in toate cazurile am fost foarte bine primit, incepand de la ospitalitate si pana la "afaceri".

divergente intre oameni (in special cand se aduna 100 la un loc) vor exista intotdeauna,dar sa ajungem sa avem mai multe forumuri de offroad decat cele de curve este usor exagerat.mai ales k nu suntem chiar atat de multi pe cat ne place sa credem.

ceea ce nu inteleg anumiti lideri,admini ,offroaderi,manageri ,etc este k in momentul cand te angajezi sa conduci o comunitate de interese trebuie sa ai o ureche deschisa pentru toate problemele oamenilor,nu sa fraternizezi cu o parte si sa ironizezi restul.dk nu faci asta, NU ESTI UN CONDUCATOR.PUNCT.CLAR.

si tineti minte : perseverentza este o virtute,incapatanarea insa un mare defect.

cine e de vina ? NOI,FORUMISTII.de ce? pentru k la fiecare scandal sarim si ne dam cu parerea si citim si iar scriem si alimentam.dk orice cearta de acest fel ar fi fost ignorata,nu ar mai fi avut sens si s-ar fi stins de la sine.

iar in ceea ce il priveste pe koala,el a furat-o total nevinovat,tocmai din dorinta de a ne strange la spritz.sau la offroad.si spun asta pentru k stiu exact cum a fost,nu vorbesc din ziare.

atat am avut de spus,eu de acum nu voi mai participa la nici un topic ref la polemici, jigniri,etc .......chiar dk ma va mai manca limba uneori.

Link spre comentariu

acum...dau si eu cu parerea.....personal imi pare rau de ce a iesit....voi trei ( Max Gabi si Oresti )ar trebui sa fiti inchisi impreuna intr-o camera si sa nu va dea nimeni drumul ....pana nu va impacati :grin:

scuze....dar asta e parerea mea

Link spre comentariu

Vizitator nanuk
SI PLUSEZ : ofer 1 sticla de whiskey single malt de 15-20 ani vechime aceluia care va termina razboiul.se insira toti 3 la apel, ofer 3 sticle.am scris k sa ramana si nu mai dau inapoi.
Link spre comentariu

cine e de vina ? NOI,FORUMISTII.de ce? pentru k la fiecare scandal sarim si ne dam cu parerea si citim si iar scriem si alimentam.dk orice cearta de acest fel ar fi fost ignorata,nu ar mai fi avut sens si s-ar fi stins de la sine.

iar in ceea ce il priveste pe koala,el a furat-o total nevinovat,tocmai din dorinta de a ne strange la spritz.sau la offroad.si spun asta pentru k stiu exact cum a fost,nu vorbesc din ziare.

atat am avut de spus,eu de acum nu voi mai participa la nici un topic ref la polemici, jigniri,etc .......chiar dk ma va mai manca limba uneori.

:g :br asa e!

voi "strange randu'" cu "nanuk"

Toyota FJ40 - 4,2 - benzina

Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007;

Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99,

Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86,

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

Ocean Kayak - Malibu Two XL

www.orr.ro

Link spre comentariu

Eu cred ca atat Max cat si Oresti, chiar si Gabi Nicolae nu inteleg un lucru despre comunitatile online. Cei mai importanti sunt useri, ei iti urca sau coboara forumul. Nu poti fi prieten cu toata lumea. Nici macar nu trebuie sa fii prieten cu toata lumea. Bannerele de pe cele doua forumuri sunt vizitate si de prieteni si de dusmani. si genereaza sau nu business pentru cei care le-au postat acolo contracost sau contra unor servicii facute PROPRIETARILOR acestor forumuri.

Eu cu Max am avut o divergenta intr-un moment cand m-a acuzat ca sunt de partea lui Oresti. Si a inteles, sper, de atunci ca nu sunt de partea nimanui. Intru pe toate forumurile de offroad, indiferent ale cui sunt, pentru a vedea ce mai zice aceasta comunitate a unor pasionati. Dar in ultima vreme nu prea mai ai ce citi...no offence. Cel putin la Oresti toate discutiile deviaza in caterinca.

Reamintesc ca scopurile acestor forumuri este de cunoaste oameni cu pasiuni comune, de a schimba experienta, de a stabili intalniri.

Cat despre iesirea organizata la Sibiu de cel caruia nu e voie sa-i scriem numele eu am inteles initial ca e organizata de catre club4x4.ro . nu puteam sti eu ca simplu utilizator al acestui forum de cearta intre doi Moguli...dar mi se pare penibila din partea beligerantilor sa-si spele rufele in public, implicand si terti, unii tendentiosi altii nu.

EU ZIC SA FITI BARBATI SI SA VA FUTETI IN GURA IN PARTICULAR FARA SA STRICATI COMUNITATEA ASTA.

PS: nu sunt preiten cu Oresti, ne stim ca ne-am dat de cateva ori impreuna. Cu Max nu am avvut placerea sa ma cunosc personal niciodata dar sper sa am ocazia. Pe omul fara nume in acest moment l-am cunoscut la Buzau la concurs si am stat adunat de vorba 5 minute. Asa ca nu ma acuzati de rea vointa...

Just Me
Link spre comentariu

EU ZIC SA FITI BARBATI SI SA VA FUTETI IN GURA IN PARTICULAR FARA SA STRICATI COMUNITATEA ASTA.

Oare fara "expresii" romantice de genul asta, nu ne putem face intelesi? :shock:

E adevarat ca toti le folosim la un moment dat, dar nu cred ca o facem strigand prin portavoce, intr-un loc public si aglomerat. Ori un forum este un astfel de loc... chiar daca virtual, dar o multime de oameni "aude" ce spunem. Cred ca respectul ce ni se cuvine fiecaruia dintre noi, ar trebui sa-l oferim si celoralati... :h5 :grin: :grin: :hi :hi

Link spre comentariu

de ce cred ca e manipulare? simplu; se vehiculeaza informatii despre un nou forum, se editeaza posturi, se fac aliante... impotriva cui de fapt?

nu este prima intalnire care se organizeaza; am organizat la sebes, au fost si la cluj, baia mare, etc. acestea au fost facute public pe forum de catre un membru; oricine poate face acest lucru.

daca eu organizez ceva de genu' si nu vreau ca X sa vina, pur si simplu ii spun in fata sau ii dau de inteles acest lucru.

in cazul de fata totul a mers perfect pana ai aflat ca nu esti bine-primit la intalnire, desi nu cred ca voiai sa dai ochii cu organizatorul. era mai bine daca era prezentata lista cu invitati, in care nu te regaseai? erai mai putin deranjat?

e simplu . omul nu te vrea la carnaval si probabil nu esti singurul; puteam fi eu sau oricine altcineva.

ca proprietar al site-ului iti rezervi dreptul de a face ce crezi tu ca e mai bine, dar fiecare actiune are si o reactiune. cum crezi ca te privesc membrii activi dupa tot circul ce se intampla de cateva zile?

nu uita ca este un razboi personal si nu are rost sa implici si membrii forumului.

1. Toate intalnirile de pana acum au beneficiat de prezentare pe acest forum indifierent de cine au fost organizate.

2. Nu sunt de acord ca o persoana care nu este membru al acestui forum, sa isi promoveze intalnirea aici FARA ACORDUL administratorilor acestui forum.

cum crezi ca te privesc membrii activi dupa tot circul ce se intampla de cateva zile?

Fiecare stie sa citeasca si ma va privi cum crede de cuviinta.

Eu am demonstrat ce fel de persoana sunt dupa cum am creeat si intretinut acest forum si mediul placut al discutiilor de pe el.

Am aratat si standardele mele legate de intalnirile membrilor forumului prin intalnirea de la Baia Mare. Unde o mana de oameni au depus un efrot foarte mare atat fizic cat si financiar ca sa iasa bine. Mugur, de exemplu a venit pana la Baia Mare si nu a venit cu noi pe traseu ci a stat ca sa se ocupe de organizare.

Gabi doreste sa faca aceasta intalnire fara nici un efort. Doar prin manipularea altora lucru la care, trebuie sa recunosc, se pricepe de minune.

Link spre comentariu

Eu cred ca atat Max cat si Oresti, chiar si xxxx Nicolae nu inteleg un lucru despre comunitatile online. Cei mai importanti sunt useri, ei iti urca sau coboara forumul. Nu poti fi prieten cu toata lumea. Nici macar nu trebuie sa fii prieten cu toata lumea. Bannerele de pe cele doua forumuri sunt vizitate si de prieteni si de dusmani. si genereaza sau nu business pentru cei care le-au postat acolo contracost sau contra unor servicii facute PROPRIETARILOR acestor forumuri.

Eu cu Max am avut o divergenta intr-un moment cand m-a acuzat ca sunt de partea lui Oresti. Si a inteles, sper, de atunci ca nu sunt de partea nimanui. Intru pe toate forumurile de offroad, indiferent ale cui sunt, pentru a vedea ce mai zice aceasta comunitate a unor pasionati. Dar in ultima vreme nu prea mai ai ce citi...no offence. Cel putin la Oresti toate discutiile deviaza in caterinca.

Reamintesc ca scopurile acestor forumuri este de cunoaste oameni cu pasiuni comune, de a schimba experienta, de a stabili intalniri.

Cat despre iesirea organizata la Sibiu de cel caruia nu e voie sa-i scriem numele eu am inteles initial ca e organizata de catre club4x4.ro . nu puteam sti eu ca simplu utilizator al acestui forum de cearta intre doi Moguli...dar mi se pare penibila din partea beligerantilor sa-si spele rufele in public, implicand si terti, unii tendentiosi altii nu.

PS: nu sunt preiten cu Oresti, ne stim ca ne-am dat de cateva ori impreuna. Cu Max nu am avvut placerea sa ma cunosc personal niciodata dar sper sa am ocazia. Pe omul fara nume in acest moment l-am cunoscut la Buzau la concurs si am stat adunat de vorba 5 minute. Asa ca nu ma acuzati de rea vointa...

Cei mai importanti sunt useri, ei iti urca sau coboara forumul.

Nu ma intereseaza sa fac recorduri de audienta asa ca aspectul asta nu ma intereseaza. Nu inghit tot felul de porcarii numai pentru faptul ca astea fac audienta si forumul creste. Daca era asa, forumul avea deja mai multi membrii.

Bannerele de pe cele doua forumuri sunt vizitate si de prieteni si de dusmani. si genereaza sau nu business pentru cei care le-au postat acolo contracost sau contra unor servicii facute PROPRIETARILOR acestor forumuri.

In afara de bannerul celor de la Pikup.ro care au sponsorizat o parte din premiile de la Tombola de la Baia Mare, premii castigate de membri forumului nu de proprietarii forumului (noi nici macar nu ne-am bagat formularele la extrageri), ii rog pe ceilalti proprietari de bannere sa expuna aici daca au platit in vreun fel sau altul reclama de pe acest forum.

Cat despre iesirea organizata la Sibiu de cel caruia nu e voie sa-i scriem numele eu am inteles initial ca e organizata de catre club4x4.ro

Asta au inteles si altii si de aceea l-am rugat pe koala sa faca precizarea ca intalnirea nu este organizata de Club4x4. Nu vrem sa ne asumam meritele pentru eventuala reusita a acestei intalniri si nici sa fim criticati noi daca iese penibil.

Am martori ca am vrut asta de mai multe ori, dar ... degeaba

Link spre comentariu

in acest caz nu era mai simplu ca de la inceput cand s-a propus acasta iesire de la Sibiu voi sa va declinati orice responsabilitate? Ieseai frumos cu o declaratie prin care club4x4 nu are nici o legatura cu aceasta, este facuta de un simplu membru. lumea stia clar si opta daca sa mearga sau nu...

mie asa mi se parea mai corect...

Just Me
Link spre comentariu

Vizitator MarianMorariu

de fapt cred ca toti ne-am confuzat nitel, si anume cred ca acel anumit xxxx nu organizeaza nici o intalnire offroad la sibiu, si anume el doar vrea sa iasa in zona respectiva sa se dea si sa-si mai cheme cativa prieteni, si atat. gata am inteles.

cred ca am inteles noi gresit si probabil cand anumite persoane s-au autoinvitat omu a simtit nevoia sa sublinieze ca nu sunt invitati, si de aici tot scandalul. dar nu are rost sa ne enervam si sa ne afisam rautatile unii fata de ceilalti.

parerea mea :p

Link spre comentariu

de fapt cred ca toti ne-am confuzat nitel, si anume cred ca acel anumit xxxx nu organizeaza nici o intalnire offroad la sibiu, si anume el doar vrea sa iasa in zona respectiva sa se dea si sa-si mai cheme cativa prieteni, si atat. gata am inteles.

cred ca am inteles noi gresit si probabil cand anumite persoane s-au autoinvitat omu a simtit nevoia sa sublinieze ca nu sunt invitati, si de aici tot scandalul. dar nu are rost sa ne enervam si sa ne afisam rautatile unii fata de ceilalti.

parerea mea :p

"... Nea' xxxx de la Sibiu, vestitul dom' Badea Very Happy, ne invita pe toti, cu mic, cu mare, mai frumosi sau mai urati gabi, la un weekend de poveste ... ceva spritzuri de noapte tarzie asezonate cu vestita tocana de berbecut, masini tavalite prin zapada de catre soferi veseli, Zaraze baute pe colturi de masa si povesti la foc de tabara ... toate astea culminand cu un bal mascat in seara de sambata ... la care costumatia e chiar obligatorie gabi ...

Va poftim si va asteptam ! "

Anunt postat pe acest forum. Bineinteles ca m-am inscris si eu la intalnire ca sa ma intalnesc cu amici de pe forum.

Nu sunt binevenit...am inteles. Nu ma duceam pe banii nimanui acolo ci pe banii mei.

Normal ca daca nu sunt binevenit acolo nu o sa ma mai duc dar nici nu o sa il ajut promovand intalnirea.

Link spre comentariu

Normal ca daca nu sunt binevenit acolo nu o sa ma mai duc dar nici nu o sa il ajut promovand intalnirea.

faptul ca nu ajuti e una, dar sa stergi un topic intreg doar pentru ca te oftici ca nu ai fost invitat mi se pare o lipsa totala de respect pentru membrii forumului...parca sunteti la gradinita.. daca nu se joaca nimeni cu tine iti iei jucariile si pleci....

:sr

Maestre, sunt pe terenul meu aici. Nu e necesar ca sa imi iau jucariile si sa plec.

Scuteste-ma te rog cu lipsa de respect si nu imi face tu mie morala cand nici macar nu ai urmarit toate discutiile.

Daca te dai cu parerea , fa-o in cunostinta de cauza.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare