dulceanu ionel Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 Am o chiuloasa cumparata de la un nemernic cunoscut ca tetar pe aici si care nu mai are cont pe forum(iulian cris),pe care am primit-o cu o supapa stramba.Vreau sa-i schimb supapa si ghidul si sa o tin de rezerva dar pt asta trebuie sa o verific sa nu sufle pe undeva.Cum pot sa verific o chiloasa fara sa o montez pe masina?Eu m-am gandit sa o strang pe o suprafata plana si sa-i fac un circuit cu apa sau cu aer scufundata intr-un butoi.Mai este si metoda cu sprai de evidentiere dar dc este fisurata prin interior si nu se vede iar nu-i bine. Astept pareri si medode de verificare. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 Re: Verificare chiuloasa Eu m-am gandit sa o strang pe o suprafata plana si sa-i fac un circuit cu apa sau cu aer scufundata intr-un butoi. Asta ar fi solutia...aer sub presiune in circuitul de racire. Daca sufla pe undeva o sa vezi rapid. Bineinteles e riscul ca acea crapatura sa se deschida doar la temperaturi ridicate, dar fara sa o montezi pe masina, esti blocat la solutia de mai sus... '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Martie 7, 2011 Autor Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: Verificare chiuloasa Am facut o placa de inchidere din fier groasa de 15 mm pe care am rectificat-o la plan. Intrebare dc ciruitele de apa comunica intre ele sau isi fac circuitul prin blocul motor? Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Martie 7, 2011 Autor Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: Verificare chiuloasa Am facut o placa de inchidere din fier groasa de 15 mm pe care am rectificat-o la plan. Intrebare dc ciruitele de apa din chiuloasa comunica intre ele sau isi fac circuitul prin blocul motor? Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: Verificare chiuloasa Cel mai bine ar fi sa-i dai un telefon lui NasuMare si te va sfatui; eu stiu ca el poate sa verifice. GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
e_mishu Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: Verificare chiuloasa vezi ca se pot verifica chiuloase la tg mures.o trimiti prin curier si ei ti-o verifica de fisuri.cauta pe google reparatii chiuloasa tg mures si afli numar de tel de la ei. 2slow and 2 furious Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Martie 7, 2011 Autor Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: Verificare chiulasa Dc era de trimis la tg mures nu ma mai chinuiam sa fac placi de inchidere.Vreau s-o verific personal pt ca am 3 chiuloase si sa le trimit pana acolo numai asa ca sa platesc curieratul nu prea este rentabil.Cu nasul mare ar fi o varianta sa-l intreb. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: Verificare chiulasa Ce cuvant e "DC" asta ? '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ghostface Postat Iunie 10, 2011 Partajează Postat Iunie 10, 2011 Re: Verificare chiulasa DC=daca :br "don't get scared, be prepared for the worst" frontera pregatita de razboi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate