RazvanGTC Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 Stie cineva de unde se poate procura un kit cu diverse accesorii pentru impletirea plasmei la capatul cu carligul? Noi am avut unul dar s-a ratacit..... Sau daca cineva imi poate imprumuta unul as fi recunoscator:be GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Martie 2, 2011 Partajează Postat Martie 2, 2011 Re: Kit impletire plasma la capatul cu carligul http://www.samsonrope.com/site_files/12S_C2_EyeSpl.pdf nu eee super smecherie odata invatata ee ca mersul pe bicicleta hahah ai nevoie de o andreea o teava ...daca ai mai multe diametre...ee mai naspa ca ar trebui sa faci diametre diferite la tevii...in rest cand nu ai merge si cu o sarma indoita cu un ochi la capat.......toata smecheria ee sa nu dia chix la impletire,adica sa respectii ordinea si nr lor bafta.Teava ee pe post de andreea si sarma e ca croseta. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Martie 2, 2011 Partajează Postat Martie 2, 2011 (editat) Re: Kit impletire plasma la capatul cu carligul UITE AICI ALTUL.http://www.keepitsoaring.com/LKSC/Downloads/dyneema%252Fspectra-splicing-manual.pdf..SCUZE ca nu fac reclama ee doar pdf si unul si altul...Adaptezi sculele in functie de necesitatii.http://www.jamestowndistributors.com/userportal/document.do?docId=911&title=Splicing+Guide+-+Brummell+Braid+Eye+Splice+(Lock+Stitch) sau asta ....Ai sa vezi ca sculele difera de la una la alta si nu sunt cine stie ce scule..poti sa adaptezi de la pense medicinale pana le tevi de inalta presiune de 8mm [cum am si eu] ii faci o taietura strec la capat polizata frumos fara bavura. Bafta si scuze daca am postat cu copy si paste de pe internet . Editat Martie 2, 2011 de RETI Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Martie 2, 2011 Autor Partajează Postat Martie 2, 2011 Re: Kit impletire plasma la capatul cu carligul Multumesc pentru informatii! Am nevoie urgent de kitul respectiv si speram sa gasesc undeva in tara. As indrazni o rugaminte: daca ai ce trebuie pt plasme de 10 mm si crezi ca poti sa-mi imprumuti 2-3 zile, as trimite pe cineva sa le ia si sa ti le aduca inapoi; am vazut ca esti din Bucuresti deci ar fi varianta cea mai rapida. As ramane indatorat.... Razvan GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 Re: Kit impletire plasma la capatul cu carligul Eu mi-am facut singur dintr-o bucata de teava de inox cu perete subtire. Capatul de plasma introdus in teava il fixez cu banda izolatoare in loc de impletitura aia de sirma gen "catuse pt. degete". Merge ca si cu originalul, dar 5 minute mai incet. Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 (editat) Re: Kit impletire plasma la capatul cu carligul Nu-mi ramai indatorat cu nimic....ca numai imprumut pe nimeni cu criza asta am ramas surprins de prieteni ai toate datele acolo cum ar trebuiii sa faci de exemplu din teava de antena ..din teava d elustra ..toate taiate in strec si eventual taiat pe tota lungimea. nu e mare smecherie crde-ma...ca daca imi pun mintea vand din astea pe e-bay cu sutele la pret de dumping.Esste simplu oricinede aici de pe site-ul asta cu garaj si muncitorii sau DIY poate sa isi faca astfel de scule pe e-bay sau pe site -uri de la dynema sau zilcon ee undeva la 37 de euro setul......ce rost are romanul eee inventiv.... si fiecare stie sa tina un bomfaier sau sa prinda in menghina cine ee offroaud stie sa faca si o pana iar cine are aceste abiliattii nu cred ca da chix cu o simplac croseta.Doar la ce sa fii atent la lungimile de la ochi ca sunt pentru diverse dimensiuni de ,atat[dimensiunile de ochi de franghie ,nu de teava ]adica bucat care trebuie crosetata .......Altii fac marimi universale dintr-o teava mai groasa si taiata strc mult alungita si in partea opusa unmaner de lemn.....si cu scula respectiva bagi toate dimensiunile de sfoara.... Bafta ! Si nu ma intelege gresit....... P.S. alti nici macar cu tevi de astea nu umbla ci cu pense de doctor..hhahahahaha orice ee bun si la gatat.. am fost pe camp si trebuia s afc niste noduri am laut o sarma a pus-o in doua si am bagat-o pe o teva de plastic pana aiesit pe capatul celalat si cu prin ochiul sarmei am bagat franghia am agatat-o si a m tras-o pe partea ailalata. De marcheting faci din tevi de inox sau dincele de lustra ca sunt gata despicate .hahahaha Editat Martie 3, 2011 de RETI Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 Re: Kit impletire plasma la capatul cu carligul Uite aici si niste dimensiuni pentru scule ca deacnd cu internetul asta ..ca acum 10 ani dadeai cu prestia dupa infor12S_C2_EyeSpl.pdfFid_Information.pdf12S_C2_EyeSpl.pdfFid_Information.pdfmatie hahha. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Martie 4, 2011 Autor Partajează Postat Martie 4, 2011 Re: Kit impletire plasma la capatul cu carligul Multumesc oricum pentru informatii. Am o acuta lipsa de timp (sotia a nascut acum 2 zile) si nu pot rezolva cu plasma si 3 clienti asteapta..... De aici si rugamintea respectiva; nu obisnuiesc sa imprumut lucruri.... desi imprumut destul de des altora. GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Martie 4, 2011 Partajează Postat Martie 4, 2011 Re: Kit impletire plasma la capatul cu carligul Poate te poate ajuta cineva contra-cost cu impletirea si scapi de improvizarea "sculei"!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Martie 5, 2011 Autor Partajează Postat Martie 5, 2011 Re: Kit impletire plasma la capatul cu carligul Si asa e bine; se ofera cineva? GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate