Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Stie cineva acest Y60 '92 ?

DanT

Postări Recomandate

Buna tuturor!

Saptamana viitoare merg la Bucuresti sa`l cumpar

Nissan-Patrol-GR-2-8-TD.thumb.jpg.f74493717188c567020ad06934ba1aa9.jpg

cum pot verifica cel mai simplu daca merge 4x4?

Multumesc

Editat de DanT

0743380016 sau 0731443451

I ♥ APUSENI

:cort

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Y60 '92

Vorbesti cu un coleg de forum care are Y60, si roaga-l sa te insoteasca. Cine s-a mai dat, "simte" daca merge in citiva metri. Daca nu, pe elevator cu el. Bagi in viteza si dai drumu'. Daca se invirt toate rotile, merge 4x4. Ar mai trebui verificat daca merge si reductorul si blocantul spate. Asta din urma, daca e f...t, bagi la bani in masina mai mult decit face.

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Vorbesti cu un coleg de forum care are Y60, si roaga-l sa te insoteasca. Cine s-a mai dat, "simte" daca merge in citiva metri. Daca nu, pe elevator cu el. Bagi in viteza si dai drumu'. Daca se invirt toate rotile, merge 4x4. Ar mai trebui verificat daca merge si reductorul si blocantul spate. Asta din urma, daca e f...t, bagi la bani in masina mai mult decit face.

problema e ca eu sunt din Timisoara si vin la Buc. special pt ea...am sa vad in weekwnd daca gasesc pe cineva binevoitor

I ♥ APUSENI

Link spre comentariu

Masina aia o gasesti de vanzare si aici pe forum! In topicul despre ea sunt mai multe informatii ...:h5

ms...intradevar scrie mai mult decat pe 4 tuning si sunt si mai multe poze. Din descriere reiese ca totul merge ok...si daca nu a iesit in offroad..e super

Poate sa imi exlice cineva ce si cum cu MRL-urile? ce sunt si la ce folosesc?

Editat de DanT

I ♥ APUSENI

Link spre comentariu

Re: Stie cineva acest Y60 '92 ?

Salut Dane si bine-ai venit! Eu inteleg ca esti nerabdator sa vezi masina si sa afli in scurt timp mai multe despre 4x4, dar nici chiar asa. Cauta pe forum, exista documentatie sa-ti pui si-n cap. Sau vrei printat si trimis la adresa ta, prin curier? Pune adresa acilea, s-o gasi un nebun sa-ti trimita!!:D

Ia citeste de aici , incepand cu primul topic!

" Mecanism roata libera "

Succes, si-ti doresc sa fii multumit de alegerea facuta, oricare ar fi ea, dar casca bine ochii, ca sa nu deschizi punga !!:wink:

Sanatate si virtute, s-avem bani, s-avem ce....bea !! :2dr
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare