Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Troliu pe Vitara

rob

Postări Recomandate

Re: Troliu pe Vitara

Foarte tare montajul :br

Ma intrebai cat de greu este troliul dar .... cred ca traversa te de cale ferata are minim 10 KG :) sa nu spun 20 KG .

Oricum acum ai pe fata un mic tanculetz , la cat de mare este profilul U , poti sa-i pui si un tun pe el ca nu se indoaie .

Mai pune te rog o poza din fatza ca nu-mi dau seama cum ai prins rolele.

Calin

http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj

Trolii Kingone

Trolii BestWinch

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce te faci daca trebuie sa te tragi cu troliul din lateral?

Indoi bara si bullbar-ul cu cablul troilului?

nu ma pot trolia la 90 de grade, cam maxim 80 de grade dar nu cred ca voi avea nevoie prea des.

Link spre comentariu

Foarte tare montajul :br

Ma intrebai cat de greu este troliul dar .... cred ca traversa te de cale ferata are minim 10 KG :) sa nu spun 20 KG .

Oricum acum ai pe fata un mic tanculetz , la cat de mare este profilul U , poti sa-i pui si un tun pe el ca nu se indoaie .

Mai pune te rog o poza din fatza ca nu-mi dau seama cum ai prins rolele.

Calin

asa e cu greutatea eram cam timid la inceput dar dupa aia am prins curaj.din acelasi profil am taiat o fasie lata de 80mm din care am facut doua "L"-uri pe care le-am gaurit si apoi sudat pe traversa. imi pare rau ca n-am facut mai multe poze dar sotia m-a parasit pe la 4 si nu a mai avut cine. Cand se mai incalzeste dau totul jos ca sa le vopsesc si fac poze in detaliu.

Link spre comentariu

nu ma pot trolia la 90 de grade, cam maxim 80 de grade dar nu cred ca voi avea nevoie prea des.

Si daca vei avea nevoie doar odata, vei indoi bara, bulbarul sau vei distruge cablul.

Eu cred ca se preteaza o bara construita care sa inglobeze si placa de troliu.

Sa te gandesti pe viitor la asta.

Orium, spre deosebire de multe solutii homemade pe care le-am vazut, la asta troliul e bagat foarte bine in interior.

Later edit.

As mai avea o sugestie: In placa de troliu ar fi bine daca ai da niste gauri de diametru mai mare (vreo 4-5 cm diametru). Usureaza placa putin dar si creeaza loc pe unde sa cada apa si noroiul de pe placa. Cred ca structura e destul de rezistenta chiar si cu respectivele gauri.

Editat de Max
Link spre comentariu

... sotia m-a parasit pe la 4 si nu a mai avut cine.

Te-a parasit sotia si tu ai mai avut chef de lucru pe masina? :ha:

In situatii de genul asta, multi dintre barbati beau....(de fericire de obicei) :grin:

Link spre comentariu

Si daca vei avea nevoie doar odata, vei indoi bara, bulbarul sau vei distruge cablul.

Eu cred ca se preteaza o bara construita care sa inglobeze si placa de troliu.

Sa te gandesti pe viitor la asta.

Orium, spre deosebire de multe solutii homemade pe care le-am vazut, la asta troliul e bagat foarte bine in interior.

cand o sa troliez in pozitia aia voi fi cu ochii pe el, oricum pot muta rolele mai in fata fara probleme (de asta te-am sunat Calin sa te intreb la ce distanta se pot monta). Ideea de baza a fost ca sa ofer protectie troliului (1600 lei):grin:

Link spre comentariu

Poti sa montezi linistit rolele mai in fata. Ai grija ca suportul lor sa fie cat mai rigid. Doar doua platbande sudate de placa de troli nu cred ca e suficient. Incearca niste ranforsari in spatele lor. Daca nu sunt legate una de alta in partea de sus, eu zic mai sudezi o piesa intre ele.

Link spre comentariu

Ieri am pus si eu troliul pe Vitara. este montat provizoriu, nu am facut legaturile electrice.

A trebuit sa modific bara fata.

Daca-l dau jos astazi, fac ceva poze.

Eu ma bazez pe prinderile barii de sasiu, plus ceva ranforsari pentru marirea rezistentei.

Link spre comentariu

eu nu am sudat nimic, asa am citit ca e mai sanatos...am prins in suruburi...apoi am facut o bara in jurul troliului...care a iesit binisor...parerea mea:grin:...bineee, in afara de suportul pentru proiectoare la care inca mai lucrez.

IMG_0638.thumb.jpg.3e1c57fab3a6253471c2c0ff54414753.jpgIMG_0440.thumb.jpg.b80f56ee8059e681fe7f43224f7b4a86.jpg

An investment in knowledge always pays the best interest.

Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa.

Link spre comentariu

azi m-am infipt intr-un sant. Din aceasta pozitie m-am si troliat.

Da` cum ai ajuns in santu` ala?

Ca sa iesi ai rupt malu` cu botu` masinii?

N-a parait din toate incheieturile/prinderile troliul ala ? :grin:

Link spre comentariu

azi m-am infipt intr-un sant. Din aceasta pozitie m-am si troliat.

foarte tare.!!! tipic american. trebuia sa faceti un picnic in padure ca sa testati troliu sau v-ati incarcat bateriile. nu trebuia sa abordati altfel acel sant ?

a reusit bullbarul sa protejeze troliul?

ancuta_laurentiu@yahoo.com

tel. 0767585379

Link spre comentariu

Parerea mea e ca mai intai trebuia scoasa masina din groapa....si apoi sa haliti!

Toate fluidele din racire, motor, baterie, sistem franare s-au ingramadit in pozitii nu tocmai fericite...si trebuia vazut daca nu s-au scurs!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare