rob Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 avand in vedere ca am dat la lopata mai ceva ca un gropar, am contiunat iesirea de duminica la mine in atelier, tura asta singur cuc. Iar m-a apucat noaptea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 Re: Troliu pe Vitara Ce te faci daca trebuie sa te tragi cu troliul din lateral? Indoi bara si bullbar-ul cu cablul troilului? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 Re: Troliu pe Vitara Foarte tare montajul :br Ma intrebai cat de greu este troliul dar .... cred ca traversa te de cale ferata are minim 10 KG :) sa nu spun 20 KG . Oricum acum ai pe fata un mic tanculetz , la cat de mare este profilul U , poti sa-i pui si un tun pe el ca nu se indoaie . Mai pune te rog o poza din fatza ca nu-mi dau seama cum ai prins rolele. Calin http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rob Postat Martie 5, 2011 Autor Partajează Postat Martie 5, 2011 Re: Troliu pe Vitara Ce te faci daca trebuie sa te tragi cu troliul din lateral? Indoi bara si bullbar-ul cu cablul troilului? nu ma pot trolia la 90 de grade, cam maxim 80 de grade dar nu cred ca voi avea nevoie prea des. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rob Postat Martie 5, 2011 Autor Partajează Postat Martie 5, 2011 Re: Troliu pe Vitara Foarte tare montajul :br Ma intrebai cat de greu este troliul dar .... cred ca traversa te de cale ferata are minim 10 KG :) sa nu spun 20 KG . Oricum acum ai pe fata un mic tanculetz , la cat de mare este profilul U , poti sa-i pui si un tun pe el ca nu se indoaie . Mai pune te rog o poza din fatza ca nu-mi dau seama cum ai prins rolele. Calin asa e cu greutatea eram cam timid la inceput dar dupa aia am prins curaj.din acelasi profil am taiat o fasie lata de 80mm din care am facut doua "L"-uri pe care le-am gaurit si apoi sudat pe traversa. imi pare rau ca n-am facut mai multe poze dar sotia m-a parasit pe la 4 si nu a mai avut cine. Cand se mai incalzeste dau totul jos ca sa le vopsesc si fac poze in detaliu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 (editat) Re: Troliu pe Vitara nu ma pot trolia la 90 de grade, cam maxim 80 de grade dar nu cred ca voi avea nevoie prea des. Si daca vei avea nevoie doar odata, vei indoi bara, bulbarul sau vei distruge cablul. Eu cred ca se preteaza o bara construita care sa inglobeze si placa de troliu. Sa te gandesti pe viitor la asta. Orium, spre deosebire de multe solutii homemade pe care le-am vazut, la asta troliul e bagat foarte bine in interior. Later edit. As mai avea o sugestie: In placa de troliu ar fi bine daca ai da niste gauri de diametru mai mare (vreo 4-5 cm diametru). Usureaza placa putin dar si creeaza loc pe unde sa cada apa si noroiul de pe placa. Cred ca structura e destul de rezistenta chiar si cu respectivele gauri. Editat Martie 5, 2011 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 Re: Troliu pe Vitara ... sotia m-a parasit pe la 4 si nu a mai avut cine. Te-a parasit sotia si tu ai mai avut chef de lucru pe masina? :ha: In situatii de genul asta, multi dintre barbati beau....(de fericire de obicei) :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rob Postat Martie 5, 2011 Autor Partajează Postat Martie 5, 2011 Re: Troliu pe Vitara Si daca vei avea nevoie doar odata, vei indoi bara, bulbarul sau vei distruge cablul. Eu cred ca se preteaza o bara construita care sa inglobeze si placa de troliu. Sa te gandesti pe viitor la asta. Orium, spre deosebire de multe solutii homemade pe care le-am vazut, la asta troliul e bagat foarte bine in interior. cand o sa troliez in pozitia aia voi fi cu ochii pe el, oricum pot muta rolele mai in fata fara probleme (de asta te-am sunat Calin sa te intreb la ce distanta se pot monta). Ideea de baza a fost ca sa ofer protectie troliului (1600 lei):grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 Re: Troliu pe Vitara Poti sa montezi linistit rolele mai in fata. Ai grija ca suportul lor sa fie cat mai rigid. Doar doua platbande sudate de placa de troli nu cred ca e suficient. Incearca niste ranforsari in spatele lor. Daca nu sunt legate una de alta in partea de sus, eu zic mai sudezi o piesa intre ele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rob Postat Martie 5, 2011 Autor Partajează Postat Martie 5, 2011 Re: Troliu pe Vitara da, buna idee, probabil cine se va inspira din acest topic + observatiile si ideile din posturi va face ceva perfect. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rob Postat Martie 6, 2011 Autor Partajează Postat Martie 6, 2011 (editat) Re: Troliu pe Vitara azi m-am infipt intr-un sant. Din aceasta pozitie m-am si troliat. Editat Martie 6, 2011 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Re: Troliu pe Vitara :ha: esti clar pilot de teste :banana Cum a mers troliul ??? Cum ai scos cablul ??? ai sapat cu lopata malul ???:ha: http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rob Postat Martie 6, 2011 Autor Partajează Postat Martie 6, 2011 Re: Troliu pe Vitara l-am folosit de mai multe ori pana acum in diferite conditii, nemaipomenit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Re: Troliu pe Vitara Cred ca la asta se refera Max: Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: Troliu pe Vitara Ieri am pus si eu troliul pe Vitara. este montat provizoriu, nu am facut legaturile electrice. A trebuit sa modific bara fata. Daca-l dau jos astazi, fac ceva poze. Eu ma bazez pe prinderile barii de sasiu, plus ceva ranforsari pentru marirea rezistentei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: Troliu pe Vitara eu nu am sudat nimic, asa am citit ca e mai sanatos...am prins in suruburi...apoi am facut o bara in jurul troliului...care a iesit binisor...parerea mea:grin:...bineee, in afara de suportul pentru proiectoare la care inca mai lucrez. An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: Troliu pe Vitara azi m-am infipt intr-un sant. Din aceasta pozitie m-am si troliat. Da` cum ai ajuns in santu` ala? Ca sa iesi ai rupt malu` cu botu` masinii? N-a parait din toate incheieturile/prinderile troliul ala ? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rob Postat Martie 8, 2011 Autor Partajează Postat Martie 8, 2011 Re: Troliu pe Vitara troliul e pe p... lui, numa' ca la troliere am fortat roata din dreapta si s-a cam strambat cv pe-acolo, am refacut bracajul astazi, saracuta... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Re: Troliu pe Vitara azi m-am infipt intr-un sant. Din aceasta pozitie m-am si troliat. foarte tare.!!! tipic american. trebuia sa faceti un picnic in padure ca sa testati troliu sau v-ati incarcat bateriile. nu trebuia sa abordati altfel acel sant ? a reusit bullbarul sa protejeze troliul? ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rob Postat Martie 9, 2011 Autor Partajează Postat Martie 9, 2011 Re: Troliu pe Vitara pai nu l-am abordat, ne-am trezit in el. Eram 3 soferi :ha: dai dai, dai, dai! Troliul a forst protejat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 Re: Troliu pe Vitara Parerea mea e ca mai intai trebuia scoasa masina din groapa....si apoi sa haliti! Toate fluidele din racire, motor, baterie, sistem franare s-au ingramadit in pozitii nu tocmai fericite...si trebuia vazut daca nu s-au scurs! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rob Postat Martie 9, 2011 Autor Partajează Postat Martie 9, 2011 Re: Troliu pe Vitara nu te pui cu foamea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 Re: Troliu pe Vitara Poze cu montajul troliului pe masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 Re: Troliu pe Vitara Si inca ....! Releele sunt sub capota, cred ca in cutia care le protejeaza o sa montez un mic electroventilatorpentru racire. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rob Postat Martie 9, 2011 Autor Partajează Postat Martie 9, 2011 Re: Troliu pe Vitara :brdomn derector, lucrare de inginer, io-s cam necalificat :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate