Sclipici Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 (editat) Re: Troliu pe Vitara Troliul e asezat in bara de metal, intre capetele sasiului, nefiiind nevoie sa tai din masca. Sunt 150 mm intre radiator si troliu, radiatorul fiind mai sus cu vreo 120-140 mm fata de baza troliului. La cat de "zdravan" e sasiul de Vitara, prefer sa se strambe (in caz accidental), suportii sau orice altceva, nu sasiul. In plus, ideea lui COS a fost sa prelungesca inversorul de sens cu o articulatie flexibila pentru chei, cum se vede in poza, facand doar o gaura in plasticul de la masca fata. :brdomn derector, lucrare de inginer, io-s cam necalificat :ha: Conteaza rezultatele ! Daca functioneaza bine, fara necazuri, e ok! Nu-s eu meseriasu`, sunt @Cos si Dulceanu. Ei isi vad de treaba prin atelier si in pauza, mai arunca un oki, mai vin cu o idee, dau o mana de ajutor...unuia ca mine! :tk Pot spune ca ei sunt ...calificati ! Editat Martie 10, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADI Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 Re: Troliu pe Vitara A iesit super Catalin. Functionalitatea conteaza, dar si aspectul .:br vitara softop '97(de vanzare): :dr2 ->:cort ->:fh woo cielo '96(de vanzare) craysler voyager 2.4 benzinar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 Re: Troliu pe Vitara A iesit super Catalin. Functionalitatea conteaza, dar si aspectul .:br L-am testat, merge, numa` ca s-a miscat bara fatza, cre`ca n-am strans suruburile suficient...! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate