ra4x4 Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 M-am hotarat la MT-urile de la BFG pentru a-mi incalta fierul, dilema mea este sa-i pun 215 sau 235 75R15? Astept parerea voastra/ nu este niciodata prea tarziu pentru o copilarie fericita Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 Re: latime MT-uri Mda.....si noi de unde ar trebui sa stim despre ce masina vorbesti ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 Re: latime MT-uri Parca acum ai 235 cu cuie pe masina. Daca iti place cum merge cu astea nu o sa fie diferenta la latime daca pui Mt-uri. Probabil putin mai inalte. 215 sunt mai inguste si mai joase. Eu as pune 235 MT. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 Re: latime MT-uri Poate omul se bazeaza pe faptul ca luam de buna masina din avatarul sau. Desi poate are H1 sau Oshkosh... Sau Twingo... Greu de inteles de ce nu pricep unii ca in semnatura nu are ce cauta altceva decat datele despre masina. Si nu proverbe, zicatori sau murphysme... Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ra4x4 Postat Martie 5, 2011 Autor Partajează Postat Martie 5, 2011 Re: latime MT-uri Am un Daihatsu Feroza Am completat si semnatura Am acum 235 intradevar, dar sunt gume de strada, iar acum ma pregatesc mai mult de off, tocmai de aceea am ales MT-uri. Am postat aici tocmai de aceea sa ma sfatuiti nitel. nu este niciodata prea tarziu pentru o copilarie fericita Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mtcu Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Re: latime MT-uri parerea mea este sa pui 215/75/15 daca nu te gandesti si la modificari la suspensie si body.... nu are rost mai mult decat da cartea repet: parerea mea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Re: latime MT-uri Intrebarea e, cat da cartea? A mea avea urmatorele dimensiuni sau mai bine zis in carticica aia din Austria scria presiunea anvelopelor pentru urmatoarele masuri: 195r15 225/70/15 235/70/15 255/60/15 270/nu mai tin minte cat/15 Toate masurile astea sunt mai mici ca si diametru decat 235/75/15. Daca nu ma insel masina ta are body si suspension lift deci poti sa le pui linistit. La ce marca te-ai gandit? Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ra4x4 Postat Martie 6, 2011 Autor Partajează Postat Martie 6, 2011 Re: latime MT-uri Dupa ce am citit ceva...nu groaznic de mult, am ales BFG MT Si ma gandeam sa nu sar calul cu latimea, dar se pare ca cel putin in conditii de off "peisagistic-mi-a placut denumirea asta" ar fi ok. nu este niciodata prea tarziu pentru o copilarie fericita Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Re: latime MT-uri pt Feroza Eu zic ca e buna. Nu vasuzem initial ca era vorba de Mt-urile de la Bfg. Toata lumea le lauda. Nu cred ca sunt late. Sunt atatea Vitare care sunt incaltate cu 31/10.5/15 si daca le duc alea Feroza nu are nicio problema. Eu tot de la Bfg mi-am luat si tot pe 235/75/15 dar At-uri. O sa le montez dupa ce schimb arcurile de pe spate si o ridic putin din bari. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosaro Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: latime MT-uri pt Feroza Arunca o privire si la Dueler M/T D673 de la Bridgestone,profil foarte asemanator si eu dupa ce am citit cate ceva am optat pentru ele si nu regret.Nu fac zgomot pe asfalt,in teren se decurca bine si sunt mai rezistente decat BFG,la numar de km.rulati,eu cel putin m-am convins de asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: latime MT-uri pt Feroza Salut! Ce intelegi tu prin off? Drumuri forestiere? Putin noroi? Mai mult noroi? Drumuri pe care le deschizi tu? Parerea mea este sa te decizi ce fel de off vrei sa faci ! Daca este mai soft da, BFG daca este mai hard vezi la simex pe feroza.... Ca si dimensiuni @baghy ti-a spus. Dar ca si teren doar tu sti pe unde vei merge si ce drumuri alegi. p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ra4x4 Postat Martie 15, 2011 Autor Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: latime MT-uri pt Feroza DAVEMA, merci de postare, ideea e ca la gume m-am hotarat in urma citiri multor povesti de pe aici, asa incat am concluzionat ca niste MT-uri vor fi bune. Nu voi face extrem, mai degraba soft, dar am zis ca de ce sa nu ma duc mai sus decat AT-uri, ca oricum pe asfalt merg putin si acolo fac fata foarte bine si acestea. In schimb cand mai dau de un noroi sa nu caut rute ocolitoare... Oricum le-am luat deja, pe 235, merci tuturor nu este niciodata prea tarziu pentru o copilarie fericita Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: latime MT-uri pt Feroza Bine ca ai luat 235! Inteleapta decizia!Ptr ce ti-ai propus o alegere excelenta! Bafta multa! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 8, 2011 Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 Re: latime MT-uri pt Feroza Salutare ma gandesc la niste BPpneus 195/80/15 or fi prea mici prea inguste?Ma gandesc sa pun ceva mai ingust sa le invarta mai usor.Ma tenteaza si pretul practic sunt cele mai ieftine 300 ron dar nu prea stiu nimic de ele.A avut cineva asa ceva pe masina? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Noiembrie 8, 2011 Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 (editat) Re: latime MT-uri pt Feroza Uite aici ceva discutii. http://forum.club4x4.ro/showthread.php?51515-Bp-pneus Si mai citisem undeva ca sunt foarte proaste. Eu as merge pe Insa Turbo. Ce profil vrei? Gen Simex sau MT? 195/80/15 e marimea standard deci cea mai buna pentru Feroza. In plus sunt si destul de grele ca sunt resapate si putin mai mari decat gumele normale pe aceasi marime. Editat Noiembrie 8, 2011 de baghy Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sdc Postat Noiembrie 8, 2011 Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 Re: latime MT-uri pt Feroza Pune fara probleme 235/75/15, iar daca crezi ca sunt prea mari un compromis bun zic eu ar fi 215/75/15. Eu am BF 235 si sunt foarte multumit de ele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 8, 2011 Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 Re: latime MT-uri pt Feroza @baghy pentru ce voi face cu masina niste mt-uri sunt suficiente.Am citit si eu despre bp ca nu ar fi ok.Ma gandeam la o dimensiune mai mica pentru ca resapatele sunt mai grele.M-am uitat si la Insa turbo o s adau o fuga pana la ei. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Noiembrie 8, 2011 Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 Re: latime MT-uri pt Feroza @baghy pentru ce voi face cu masina niste mt-uri sunt suficiente.Am citit si eu despre bp ca nu ar fi ok.Ma gandeam la o dimensiune mai mica pentru ca resapatele sunt mai grele.M-am uitat si la Insa turbo o s adau o fuga pana la ei. Eu zis ca merita sa dai 50 de ron in plus si sa stai linistit. Te duci in Popesti Leordeni si vorbesti cu Cristi. Foarte probabil le au pe stoc. De care vrei? Dakar sau Sahara? Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 8, 2011 Partajează Postat Noiembrie 8, 2011 Re: latime MT-uri pt Feroza Dakar sau sahara.... nu stiu ca le-am vazut doar in poze.Un prieten mi-a recomandat Sahara are si el pe Frontera.Vad acolo la fata locului. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
criscretzu Postat Mai 29, 2012 Partajează Postat Mai 29, 2012 Re: latime MT-uri pt Feroza Va cer si eu parerea pentru ca nu pot sa ma decid.Kumho kl71 pe Camskil,235/75/15 si 30/9.5/15 la acelasi pret,92 lire.Diametrele anvelopelor sunt 733.29 mm si 761.74 mm,iar latimea lui 30 este 241, fata de ce am acum pe masina ,de strada 697 mm cu 225.Masina are arcurile pe spate springuite si este saltata din barele de torsiune pe fata. Intrebarea mea este daca stie cineva daca diametrul anvelopei este calculat la varful cramponului? Exagerez cumva cu 30/9.5/15? Jantele sunt 7J,ET-6. :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Mai 29, 2012 Partajează Postat Mai 29, 2012 Re: latime MT-uri pt Feroza Masina o sa le duc si e diferenta foarte mica intre ele. Sunt aproape echivalente. Eu as lua 235/75/15 ca e o masura mai folosita sau 30/9.5/15 pentru fortele de ordine ca poate nu stiu sa citeasca desi unii au avut probleme cu ei ca aveau masurile in inch :)) Fata de ce ai tu pe masina sunt putin mai mari dar nu cu mult. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate