giorgel Postat Aprilie 22, 2011 Partajează Postat Aprilie 22, 2011 Re: functionare defectuasa sau deloc ,dupa acrosarea unei balti...... daca aprinderea nu este pusa la punct (distanta platina, unghi Dwell, condesator ok, fise bujii ok etc) ai consum de racheta. bubuitura in toba vine de la combustibil nears care a fost aprins de gazele de esapament. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blackufo Postat Decembrie 10, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Re: functionare defectuasa sau deloc ,dupa acrosarea unei balti...... se pare ca am descoperit cauza ,si aceeasi cauza a dus si la umflarea unei bateri si fierberea acesteia ,pe bobina sunt prinse + si - iar pe laterala bobinei se afla ca un fel de rezistenta care are un fir ,nu stiu ce rol are dar daca motorul este in functiune si scot acel fir se opreste nefacand masa cum trebuie imi da acele rateuri sau acele simpome de nealimentare ,dar nu cu benzina si cu curent .cum am zis , inca ne descoperim uni pe altii...... amintirile cele mai frumoase le am din........vise. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ilvviu Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 (editat) Re: functionare defectuasa sau deloc ,dupa acrosarea unei balti...... Eu mi-am montat o aprindere electronica Gotronic, cu senzor hall in locul platinei. Am scos astfel din ecuatie platina si condensatorul, care pot cauza probleme cand nici nu te astepti. E bine de verificat si bobina de inductie, trebuie sa aibe minim 3-4 ohmi pe primar si 1,5 ohmi rezistenta aditionala. Din cate se pare se potriveste bobina de Dacie. Editat Decembrie 11, 2011 de $$ilvviu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blackufo Postat Decembrie 15, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Re: functionare defectuasa sau deloc ,dupa acrosarea unei balti...... era in plan aprinderea asta ,am si vorbit cu tip-ul de la Mures sa-i trimit delcoul si se facea montarea direct in sediul firmei dupa care mi-l trimiteau inapoi ,dar ne-am luat cu una alta si suntem tot pe clasic .ce cred ca inca deranjeaza ar fi calitatea benzinei care afecteaza mersul regulat al motorului ,merg in fiecare zi cu ea la servici dar ........la plecare am panta destul de mare la venire urcus ,tot in span , nu are timp sa sufle si in perioada asta mai rece sunt tot cu mina pe tija de soc . amintirile cele mai frumoase le am din........vise. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ilvviu Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Re: functionare defectuasa sau deloc ,dupa acrosarea unei balti...... E necesar sa tragi socul si dupa ce se incalzeste motorul? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blackufo Postat Decembrie 15, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Re: functionare defectuasa sau deloc ,dupa acrosarea unei balti...... nu , cand ajung la lucru , aprox .3 km il imping de tot si am un relantiu de invidiat ,sta la 750-800 rpm, dar degeaba pana plec se raceste si o luam de la cap....... amintirile cele mai frumoase le am din........vise. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate