cristeaandm Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Astazi prin hoinareala mea din Bucuresti am citit cu litere mici invers proportional poate cu realitatea mesajului. Scuzati claritatea imagini dar e facuta cu telefonul. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blackufo Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Re: Protest ar trebui sa purtam toti cei care avem masini inscrise in BG asemenea proteste ,oare nu se desteapta cei de sus ?:uameni amintirile cele mai frumoase le am din........vise. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Re: Protest sa protestam ca avem masinile inscrise in Bg sau ca ai nostri sunt prea prosti? eu unul as vrea sa am masina inscrisa intr-un stat a carui scriere este de necitit ptr marea majoritate a cetatenilor UE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADP246 Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Re: Protest Astazi prin hoinareala mea din Bucuresti am citit cu litere mici invers proportional poate cu realitatea mesajului. [ATTACH=CONFIG]100369[/ATTACH] Scuzati claritatea imagini dar e facuta cu telefonul. S-auzim de bine Geniala ideea! Pe cat de reala atat si de cruda! Range Rover Sport TDV6 Fiat 500,2012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihail Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Re: Protest Deja am comandat si eu una. From all the things I've lost, I miss my mind the most [Mark Twain] Land Rover - Discovery 2 (Largareta) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaiceanu marian Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Re: Protest sa protestam ca avem masinile inscrise in Bg sau ca ai nostri sunt prea prosti? eu unul as vrea sa am masina inscrisa intr-un stat a carui scriere este de necitit ptr marea majoritate a cetatenilor UE Corect! In alta ordine de idei eu zic ca poate deranjam vre-un cretin care n-are ce face si sa nu ne trezim cu vre-o ,minune" la cei cu masinile inscrise pe BG.... Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Re: Protest Buna seara ! @ Marius C alias Turagmes: Ah, daca-ai sti cat imi doresc eu asa ceva, treaba cu placi d-alea de neinteles... Si sa alimentez la pretul alora ar fi si mai bine... Doua exemple: Qatar: http://i52.tinypic.com/21o4fsw.jpg Sau Abu Dhabi: http://i55.tinypic.com/ve7v6c.jpg Greu, dar ma straduiesc, poate se rezolva cumva... Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Re: Protest foarte tare! partea proasta, este ca legiuitorii nostri stiu foarte bine cum stau lucrurile cu taxele astea, cu gaura in buget, cu nemultumirea oamenilor, insa toate astea fac parte din planul lor, avand ca scop distrugerea unei natiuni. eu sper sa vina revolutia mai repede, pana se mai poate salva ceva din tara asta. dar nu o revolutie facuta de "oamenii de bine", ci de romanii adevarati! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 Re: Protest foarte tare! partea proasta, este ca legiuitorii nostri stiu foarte bine cum stau lucrurile cu taxele astea, cu gaura in buget, cu nemultumirea oamenilor, insa toate astea fac parte din planul lor, avand ca scop distrugerea unei natiuni. eu sper sa vina revolutia mai repede, pana se mai poate salva ceva din tara asta. dar nu o revolutie facuta de "oamenii de bine", ci de romanii adevarati! in ultimii 100 de ani nu au existat revolutii in lume, doar lovituri de stat si caderi de sistem (organizate, provocate si sustinute de alte state) nu va faceti griji, nu se va intampla nimic poate daca am fi toti francezi o luna... am intoarce tara asta invers..pt ca motive s-au strans destule, dar suntem romani, inghitim rahat cu lopata aia mare si singura noastra grija este ca la cel de langa sa nu ii cada nimic din lopata cand i se indeasa pe gura daca va uitati in jur...vedeti si care e majoritatea tarii, sau din ce e ea constitutita, si va dati seama instant, ca nu exista posibilitatea sa se revolte cineva ps sa instituit un stat politienesc exceptional, numarul de structuri de control este formidabil si este mobilizat la orice protest cat de mic, combinand eficient politia si jandarmii ... se aduna o gramada mare de oameni inarmati si pregatiti contra... de fapt contra cui??? morala... protestul este din start ineficient si inutil forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 Re: Protest corect ce spui tu soimule, insa aici nu e vorba ca "suntem noi romani", pot sa te informez ca in afara aia nici macar nu stiu ce li se petrece, noi macar avem sclipire si intelegem ca sistemul ne face. si incercam sa ne descuracm cum putem. daca sistemul nu ar fi asa opresiv si antiuman, romanii ar fi trait exceptional. am experienta atat in sistemul administrativ cat si in cel privat, si lucrurile sunt clare: totul a fost facut pt distrugerea acestei tari, prin comanda de afara. toate guvernele au fost aservite intereselor straine. o sa vedeti foarte curand dupa ce va iesi la lumina Europolul, cum ne-o luam in gura pt orice rahat. deocamdata se coace viitorul luminos al UE, in liniste, discret... iar revolutia aceea chiar va veni. din fericire, sau din pacate... pt ca va fi foarte naspa. avem in fata 2 variante: fie ne face sistemul si va fi crunt de tot, de nici nu-si imagineaza nimeni cum va fi, in acest moment, fie acest sistem va fi rasturnat, dar cu costuri dureroase. alta varianta nu exista. dar, vorba unui intelept: mai bine un sfarsit ingrozitor, decat o groaza fara sfarsit... e doar o chestiune de timp... sunt deja destui romani inteligenti si cu bun simt care s-au saturat, din toate mediile, afaceri, armata, servicii secrete, mai trebuie doar ca aceste forte sa fie coagulate... din pacate massmedia ne toaca mintile cu vrajelile lor, dar in realitate lucrurile stau altfel... oricum, sunt vremuri naspa, pt toata planeta... asa ca mai bine ca sunt roman, in aceste vremuri :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 Re: Protest Mai tineti minte ca pe unele masini erau niste poze langa care scriau "am slabit 25 de kg ...intreaba-ma cum!" dupa care urma un nr de telefon. Ei bine in 4 ani am economisit peste 20.000 de ron LEGAL! Intrebati-ma cum ... :grin: Nu cred ca protestul e o solutie ...fiecare om face alegeri in viata ... Ingenucheaza si baga mana in buzunar sau ...:grin: Statul roman deja a ales calea ... unii au gasit solutia sa nu mai plateasca "taxa" utilizarii acestui drum ...Mergem inainte ... :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADP246 Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 Re: Protest in ultimii 100 de ani nu au existat revolutii in lume, doar lovituri de stat si caderi de sistem (organizate, provocate si sustinute de alte state) nu va faceti griji, nu se va intampla nimic poate daca am fi toti francezi o luna... am intoarce tara asta invers..pt ca motive s-au strans destule, dar suntem romani, inghitim rahat cu lopata aia mare si singura noastra grija este ca la cel de langa sa nu ii cada nimic din lopata cand i se indeasa pe gura daca va uitati in jur...vedeti si care e majoritatea tarii, sau din ce e ea constitutita, si va dati seama instant, ca nu exista posibilitatea sa se revolte cineva ps sa instituit un stat politienesc exceptional, numarul de structuri de control este formidabil si este mobilizat la orice protest cat de mic, combinand eficient politia si jandarmii ... se aduna o gramada mare de oameni inarmati si pregatiti contra... de fapt contra cui??? morala... protestul este din start ineficient si inutil Mi-a placut tare ce ai zis aici @soimule;cata dreptate ai!!! Am vrut UE,acuma avem ...e!Platim taxe ca si in Europa si castigam tot atat(cat vor ei) si mai ai si dreptul sa taci! Ne ingropam in datorii la FMI,iar altii mai destepti fac economii;cat despre noi...ramane treaba cu lopata cea mare a 'vecinului'! Restul,nu va veni prea curand!!!:old Range Rover Sport TDV6 Fiat 500,2012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: Protest Oare si topicuul asta va ajunge la 52 de pagini ca sa iasa.....nimic? Sunteti mici ...pestisori micuti in oceanul asta plin de rechini :grin: Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADP246 Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: Protest Oare si topicuul asta va ajunge la 52 de pagini ca sa iasa.....nimic? Sunteti mici ...pestisori micuti in oceanul asta plin de rechini :grin: Scuza-ma ca te intreb:"tu ce esti,'pestisor' sau 'rechin'?":ha::wink::2dr Scuze de off-topic! :h5 Range Rover Sport TDV6 Fiat 500,2012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: Protest Eu sunt u amarat de carashel........nu mi rusine ...recunosc. Cu prima ocazie am spers-o din tara ! Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADP246 Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: Protest Eu sunt u amarat de carashel........nu mi rusine ...recunosc. Cu prima ocazie am spers-o din tara ! Macar eu am facut-o acum ...8 ani! ;)la fel am fost si io ;) si inca sunt :ha: Range Rover Sport TDV6 Fiat 500,2012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate