gabi.r Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 tocmai ce a inceput sa se arate soarele prmaverii, sa rasara ghioceii pe cimp, lumea cit de cit sa se miste pe sosele, ca statul roman scoate si el toate ORGANELE ' LA CONTROL '... de exempu azi de dimineata cind am dat sa ies din oras ( Rm. Vilcea ), mi s-a facut galben in fata ochilor...politie rutiera...garda financiara...RAR...ARR...zeci de veste si sepci...bastoane...opreau tot ce misca de parca la noi in oras si-ar fi mutat sediul CAMORA SICILIANA... saptamina trecuta in localitatea Topolog intre Valcea si Arges, la fel..( s-a dat si la televizor)...au oprit un amic de-al meu si l-au cautat in acte si in portbagaj 'cu lupa'... am auzit eu pe ici pe colo ca statul roman nu stie cum sa faca rost de bani dar mi se pare ca e PREA DE TOT !!! a mai observat cineva acelasi lucru in frumoasa primavara 2011 ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 Re: Prigoana de pe sosele... Da, am observat si eu agitatie. In Bucuresti, zona Pantelimon - Cernica erau luni seara 6 (sase!) masini de politie, cate trei pe fiecare sens. La unul am remarcat si radarul in functiune. Pe mine nu m-au oprit, dar mi s-a parut foarte ciudat atata agitatie la ora 23. Azi dimineata la intrarea in Bucuresti dinspre Pantelimon, 2 radare si inca doua echipaje de politie la o trecere de pietoni. Cu soferi care stateau deja la coada sa-si ia PV-ul... Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 Re: Prigoana de pe sosele... In Bucuresti, la sfarsit de saptamana, baietii stau si te pandesc inclusiv daca semnalizezi. Si imi place mult fiind cu masina de teren cu numar de Constanta, am observat ca sunt preferatul lor nr. 1. Mi-au cautat nod in papura ultima data, voiau ei sa-mi dea amenda pt. ca am dat cu spatele ca sa ies dintre doua masini :uameni:uameni. Dupa s-au luat de masina. Si aici a devenit personal si am inceput sa le explic cate am schimbat pe ea. Cred ca s-au speriat si mi-au dat drumul, dar nu inainte de a-mi aduce aminte ca politia e inca militie. Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 Re: Prigoana de pe sosele... faptul ca isi fac treaba e foarte bine regulile de circulatie sunt respectate cu totul exceptional pe soselele patriei totul e sa nu fie abuzive aceste controale acum ce sa zic, ideia ar fi urmatoarea.... sunt mobilizati, trebuie sa lucreze...dar nu stiu cum, asa o vad eu adica in loc sa faca actiuni de amploare ...fac filtre in loc sa dea ture pe rute aglomerate si sa ii pescuiasca in trafic pe cei care depasesc periculos, cei agresivi in trafic, iar in oras sa ridice masinile care blocheaza trotuare si banda de circulatie ... ei fac filtre (a se citi vami) unde jumulesc tot ce prind trist forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Schultz Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 Re: Prigoana de pe sosele... Exista reglementari date la aceste organe de control : "În conformitate cu planificarea dispusă de către conducerea ARR pe anul 2011, personalul cu atribuții de inspecție și control din cadrul agențiilor teritoriale ale Autorității Rutiere Române – ARR va desfășura lunar ample acțiuni de control în trafic efectuate împreună cu reprezentanți ai CNADNR. Aceste controale în trafic, ce se vor desfășura pe întreg parcursul anului 2011, au stabilită ca tematică generală verificarea respectării cadrului legal de efectuare a operațiunilor de transport rutier, iar ca tematică specifică verificarea restricțiilor de circulație conform HG 1777/04, controlul transportului de mărfuri divizibile. " Deci tot anul acesta, cel putin o data pe luna va fi iures mare, asa cum a fost pe 18 februarie. KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 Re: Prigoana de pe sosele... Da, azi si in metropola Petrosani era mare miscare. Un echipaj radarizat la iesirea inspre sud, altul la intersectia de la intrarea in Defileul Jiului. Asta din urma avea "di tati", RAR cu mirositoarea de noxe si nu m-ar mira sa fi avut si garda cu ei, ca erau vreo 3-4 masini. Dete un pic caldura si iesira mustele la soare. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdanys Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 Re: Prigoana de pe sosele... 18 000 disponibilizati din interne....cine ramane? ala care aduce bani, care e pe bune cu sefu, care tace si nu face scandal, si se face ca lucreaza mai mult.... zic si eu isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blackufo Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 Re: Prigoana de pe sosele... sunt miscari de trupe peste tot , la noi in micul burg stau mai nou in intersectii prost luminate si opresc tot,no acum iarasi sunt cu ochii dupa mine ...........mi-am rupt,pierdut si stricat iremediabil tot ansamblul de evacuare,(a doua oara in 3 zile)face ca un elicopter la decolare .......iara o sa am dosare de reclamatii. amintirile cele mai frumoase le am din........vise. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 Re: Prigoana de pe sosele... (...) acum ce sa zic, ideia ar fi urmatoarea.... sunt mobilizati, trebuie sa lucreze...dar nu stiu cum, asa o vad eu adica in loc sa faca actiuni de amploare ...fac filtre in loc sa dea ture pe rute aglomerate si sa ii pescuiasca in trafic pe cei care depasesc periculos, cei agresivi in trafic, iar in oras sa ridice masinile care blocheaza trotuare si banda de circulatie ... ei fac filtre (a se citi vami) unde jumulesc tot ce prind trist Bine punctat. In timp ce la Targoviste pe toate intrarile din oras erau filtre, un popa beat a zubrat cu BMW-ul si a aterizat peste o Dacie unde a omorat o familie. Cica ar fi avut in jur de 150 km/h, in localitate, intre o trecere de pietoni si o trecere cu calea ferata. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 Re: Prigoana de pe sosele... 18 000 disponibilizati din interne....cine ramane? ala care aduce bani, care e pe bune cu sefu, care tace si nu face scandal, si se face ca lucreaza mai mult.... zic si eu Ohoo, la latura asta nu m-am gandit. Deci baietii ingrasa porcul in ajun? Interesanta si foarte plauzibila teoria. Spagile raman pe mai traziu, acum e momentul sa-i satisfaca pe Boc si Igas. Oare nu seamana a gangbang? :D Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: Prigoana de pe sosele... astazi ca sa nu pierd timpul cu intrarea in oras dinspre Rasnov...conform celor auzite pe canalul 22....am pus masina in 4x4 si am intrat in oras pe camp...pe un drum plinde noroi si zapada....simplu si eficient..... in treacat fie spus era agitatie mare in fata la Hornbach.....cel putin 18-20 de veste reflectorizante :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: Prigoana de pe sosele... Alalteri seara in Drumul Taberei, pe la ora 23, vreo trei echipaje in mai putin de doi km. Hmm, au iesit baietii la "plimbare" daca le-a taiat mafia salariile. Pe langa controale au inceput sa puna capcane. Azi pe la 11 am avut ceva drumuri de facut si de la Eroilor pana la intersectia cu Dinicu Golescu, mai departe pe Stirbei Voda, apoi pe Bd. Dinicu Golescu nu stiu ce ce dracu clei au dat pe asfalt ca aluneca rau. Initial am crezut ca e apa, dar la prima frana usoara ABS-ul si-a facut datoria. Initial m-am gandit...ce dracu, s-a stricat? apoi la plecare de pe loc patina ca pe zapada. Am mers mai mult cu ochii in oglinda sa nu me trezesc impins de la spate. Cat am oprit 5 minute un Cielo s-a dus vreo 10-15 metri taras, cat p-aci sa loveasca pe ultimul din coloana oprita la semafor. A mai trecut cineva pe acolo? Cu ce porcarie or fi dat astia pe asfalt si de ce? Evident ca in cazul unui accident singurul vinovat era soferul ca nu a adaptat viteza. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: Prigoana de pe sosele... Alalteri seara in Drumul Taberei, pe la ora 23, vreo trei echipaje in mai putin de doi km. Hmm, au iesit baietii la "plimbare" daca le-a taiat mafia salariile. Pe langa controale au inceput sa puna capcane. Azi pe la 11 am avut ceva drumuri de facut si de la Eroilor pana la intersectia cu Dinicu Golescu, mai departe pe Stirbei Voda, apoi pe Bd. Dinicu Golescu nu stiu ce ce dracu clei au dat pe asfalt ca aluneca rau. Initial am crezut ca e apa, dar la prima frana usoara ABS-ul si-a facut datoria. Initial m-am gandit...ce dracu, s-a stricat? apoi la plecare de pe loc patina ca pe zapada. Am mers mai mult cu ochii in oglinda sa nu me trezesc impins de la spate. Cat am oprit 5 minute un Cielo s-a dus vreo 10-15 metri taras, cat p-aci sa loveasca pe ultimul din coloana oprita la semafor. A mai trecut cineva pe acolo? Cu ce porcarie or fi dat astia pe asfalt si de ce? Evident ca in cazul unui accident singurul vinovat era soferul ca nu a adaptat viteza. Condens. Asfaltu cald,afara rece. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: Prigoana de pe sosele... Nu cred ca era condens. Si numai in zona aia? Am mers din Dr Taberei pana la Unirii si nu era asa ceva pe jos. In plus mi s-a parut ca se cam lipesc pantofii de asfalt. Am vreo 200k de km parcursi si nu am mai intalnit asa ceva. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Re: Prigoana de pe sosele... Nu cred ca era condens. Si numai in zona aia? Am mers din Dr Taberei pana la Unirii si nu era asa ceva pe jos. In plus mi s-a parut ca se cam lipesc pantofii de asfalt. Am vreo 200k de km parcursi si nu am mai intalnit asa ceva. Acelasi feeling si la Chibrit/1Mai. Noroc ca eram primu' la semafor. La plecare a plecat intr-o parte si dupa, inainte. Asta am debitat eu,azi a fost cald,de cand a apus soarele a venit frigu'. Altfel nu-mi explic.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Re: Prigoana de pe sosele... Eu am patit ceva asemanator insa nu era condens ci combustibil pe carosabil mai exact motorina. Patinam ca toti draci iar abs-ul intra mai ceva decat iarna. Iar pentru asta eu am sunat la 112 si dispecera mi-a facut legatura la politie chiar daca eu cerusem la pompieri, asta dupa ce i-am explicat ce problema am, iar cel de la politie in timp ce mai vorbea cu dispecera de la 112 mi-a deschis si mie canalul si am auzit "dar ce o vrea acum sa spele politia pe jos" la care eu i-am spus ca nu eu am cerut legatura la politie dar daca tot ne vorbim i-am explicat ca e pericol de accident si ca politia ar trebui sa inchida zona, adica o banda de mers din 2, pana cei de la pompieri curata zona cu solutii speciale. Oricum nu cred ca a aparut nimik pe acolo si sper sa nu se fi produs vreun accident. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 12, 2011 Partajează Postat Martie 12, 2011 Re: Prigoana de pe sosele... tocmai ce a inceput sa se arate soarele prmaverii, sa rasara ghioceii pe cimp, lumea cit de cit sa se miste pe sosele, ca statul roman scoate si el toate ORGANELE ' LA CONTROL '... de exempu azi de dimineata cind am dat sa ies din oras ( Rm. Vilcea ), mi s-a facut galben in fata ochilor...politie rutiera...garda financiara...RAR...ARR...zeci de veste si sepci...bastoane...opreau tot ce misca de parca la noi in oras si-ar fi mutat sediul CAMORA SICILIANA... saptamina trecuta in localitatea Topolog intre Valcea si Arges, la fel..( s-a dat si la televizor)...au oprit un amic de-al meu si l-au cautat in acte si in portbagaj 'cu lupa'... am auzit eu pe ici pe colo ca statul roman nu stie cum sa faca rost de bani dar mi se pare ca e PREA DE TOT !!! a mai observat cineva acelasi lucru in frumoasa primavara 2011 ? Off-topic :grin: CAMORRA se numeste "mafia" din NAPOLI (regiunea Campagnia) MAFIA se numeste "mafia" din SICILIA NDRANGHETA se numeste "mafia" din CALABRIA etc, etc :y:ps:ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Martie 15, 2011 Autor Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: Prigoana de pe sosele... ca olteanu, detinator de rezerve de praz, " fara acte " plecai si eu impreuna spre AGNITA... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Martie 15, 2011 Autor Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: Prigoana de pe sosele... tot off topiiiic... sincer si onest, mesagiul meu de mai devreme, a vrut sa va fie un FALS test... ( am vrut sa gresesc INTENTIONAT GRAV... ) si am vrut sa vad daca merge forumu' sau nu '... toate respectele lu' domnu care cunoaste istoriile zonei de sud a italiei...si care a facut unele corectii in ceea ce priveste postul meu initial, cu trimitere la denumirea mafiei siciliene, samd... eu fiind un peisan, ( taran din partea locului din arges-valcea ) si ignorant in ceea ce priveste cultura, doresc sa adresez scuze tuturora ca sub impulsul emotiei am folosit " expresii necunoscute- n inteles ".... pentru domnu' CUNOSCATOR , numa' inchinare si respect... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate