Vizitator Postat Ianuarie 24, 2008 Partajează Postat Ianuarie 24, 2008 salutare tractoristi de bine si de foarte bine! ma implunt si eu cu atelajul meu very humble & very basic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Ianuarie 29, 2008 Partajează Postat Ianuarie 29, 2008 oki doki, ma bucur atunci ca aventura din sufragerie decurge conform planului. caci nu-i asa, e bine sa ai un plan. am aflat si eu de curand despre treaba asta. ceea ce nu stiam e ca daca ai un plan asta nu inseamna nicidecum ca ai voie sa-ti permiti sa zici despre treaba aia care merge conform unui plan ca ar fi cumva regizata. desi are un plan treaba se numeste abrupt intempestiva. deci atentie nicidecum regizata. cocosat de respecte va multumesc pt aceasta revelatie maieutica. in schimb eu promit cu mana pe bullbarul (pe care nu-l voi achizitiona nici macar in visele mele cele mai erotice) ca nu o sa mai postez alte elucubratii si ma voi limita la patrularea in modu 4L (in spiritul unui respect aproape religios) a topicurilor tehnice singurele care dealtfel fac obiectu prezentei mele aici. in aceasta sfera de interes declar cu cealalta mana pe reductor ca ma consider un inocent si accept orice lectie de la oricine. despre partea cu offroadu insa va rog sa ma scuzati ca nu o sa ma prea entuziasmez vizavi de dibacia augustatilor voastre sau atelajelor pe care cu onor le stapaniti... sau de care sinteti stapaniti? parca e mai corect asa. toate cele bune si scuzati deranju. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate